Ku ku, ku ku, ku ku, ku ku!!

31.05.2005., utorak

Lijenost ili besmisao

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

E, FAKAT MI SE NE DA PISATI BLOGA! MOŽDA JEDNOM U DALEKI PROSTOR, ZA KOJA 4, 5 EONA.

- 17:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

10.05.2005., utorak

BOJKOT (zadnji post)

Image Hosted by ImageShack.us


Bojkotiral bum svoj blog. Više nebum ništ pisal, jer mi se ne da fakat ne da. Pozdrav svima i hvala na strpljenju dosad iskazanom.
- 19:17 - Komentari (12) - Isprintaj - #

05.05.2005., četvrtak

Moj prijatelj-vlasništvo-ljubav-kako već želim, "?" iliti nagradna igra bez nagrade

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Zadnje dane proživljavam nekakvu idiotsku krizu mišljenja, jer me prijatelji s pravom pitaju što mi je, tj. zašto tako čudno izgledam i ponašam se i držim se, jednom rječju, zašto sam čudan? Riječ je o mojoj simpatiji prema jednom nadaleko nepoznatom biću vrsne naravi, a nimalo nije TO biće, što mu je odlika, Lažljivo, Pohlepno, Egoistično, Gramzivo i ini pokvareni epiteti koji su sastavni dio nas ljudi. Samo bježimo od te spoznaje da smo zaista takvi. Dakle, bolno, takvi smo kao jedinke.
Nadalje, da se vratim prvotnoj simpatiji o kojoj sam bi počeo, sad već ljubavi. Naime, to vrsno biće je nešto posebno, upravo po tome jer ga bilo tko može imati, voljeti i njegovati. Samo morate paziti da Vam se ne otme kontroli jer počinje shvaćati da može biti slobodno. To je mogući problem. Zato ga morate držati na uzici kad ga šetate jer bi se mogao baciti na Vas. U najgorem slučaju, možete i Vi njega baciti, s potpunim jamstvom da Vam se neće više vratiti, već će te morati otići po njega onoliko daleko koliko jako možete baciti to biće.
Moje biće još nije došlo jer sam ga naručio iz dalekih krajeva tropskih koji imaju izvanredna svojstva za uzgoj takvih bića. To biće je neprikladno za draganje jer sadržava nimalo dlaka, a ni perja, a ni ljusaka, a ni lješnjaka, znači, nema rogove. Nema ni razvijena pmagala, a ni sredstva, a ni ikakav smisao za samostalno hodanje. Nadalje, morate paziti koje veličine je biće, jer postoji mogućnost da nećete moći vladati njime. To biće trpi udarce bićima iste vrste, ali do određene granice koja se prelazi u vidu puknuća, iskre ili nečega takvog, znači, to biće nije jestivo. Ako pak želite trčati s tim bićem, morate se jako potruditi, jer se radi o vrsti zabave koja se zove IGRANJE SA SAMIM SOBOM. Nadalje, obitavaju u moru, rijekama, nad zmijama, u kućama, ponekad u zraku, na zemlji, u patikama, ponekad u kosi, ali jako kratko, na plažama morskim, na putevima i tako dalje, na kraju rečenice. Razmnožavanje im je otežano jer nemaju spolnih organa, ali se pare i rađaju milijunima godina pa ako poživite dosta dugo, možda jednog dana vidite kako rastu. Više mi se ne da jer bi moral krenuti na učenje, pa ako možete, probajte pogoditi o čemu se radi. Hvala na odazivu. Izvor: Nikolić, D., «Imati i nemati pameti», Čakovec, Moj Stan, 2004., nebrojeno mnogo str.

- 18:24 - Komentari (13) - Isprintaj - #

01.05.2005., nedjelja

Odeon praksolikas

Image Hosted by ImageShack.us


Malo trevadin ak setlan de dostas i ta te makur. De ta te majur i ma limaskas ko trestanik iksis omostrep. Oti patos te ta i ma droksolom vrim. Mastela ad vrpan i koisolos ekdal. Gaumojnos iksama et de ta te. Malom na rojs imaklas dretku i kuplon ke si da te ta u rankolovoj, kel se te imanjkajskit amo poklopas namklaj!!! A nema razumna? Oto? Ladrkub kretlop i teksalom ki te da teton. Pal se fajnan oto i poklopas. Malo, malo itreba ce itreba kakoloj. I bik te oplin a me de ta te. Jaks jasonom de te ta te. KRANOMON I MALOFOG BOGDAL MANAN!
E, pa mjoi dragi, ovo je puka zajebancija i ako dešifrirate ovu fikciju jezika, svaka čast! Naime, radi se o čistoj perverziji i dosadi jer nisam znal kaj pametnoga napisati pa mi se omaklo nekoliko smiješnih riječi koje ničemu ne znače i ništa ne služe. Ili ničemu ne služe i ništa ne znače? Aeh, kaj god...
- 18:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

budući da bih ovdje trebao napisati nešto kratko, jasno i usmjeravajuće, e baš neću!

Linkovi

VIVE MOONSPELL

Malo kasnim s dojmovima, ali ne znači da nisu jaki. Prije mjesec dana kao da sam vidio boga. U čast lijepoj muzici, slika s koncerta u Mochvari na kojem sam bio radostan! Vive partyman Fernando Ribeiro! Uzgred tome, prilažem pjesmicu koju sam sročio davnih, ne tako davnih, vremena.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Oda krčmi

popljuvani krčmarski stol
i tri dima jeftine cigare.
izlučeni instrumenti poroka
tek su moj temeljac.

zalazim opet u odaje
filistarskog šljama.
tu sam doma
tu kličem – gledajte me savršenog,
ali prozrijeti me nećete.

kad zalupim vratima na odlasku
stat ću, okrenuti se
i leći u polje opijumskih ruža!

pjesma No.2

Manifest pa neka se prepoznaju

natruhe nabrekle taštine
svekoliko nemaju granica.

mora mi se gaditi život
jer smrt je normalna.

mora mi se gaditi ime
jer val morski
ne pita kap za misao.

onako brzo,
gdje ja to živim?

onako glasno,
s instant ljudima!