najsmiješniji vicevi na svijetu
[ # ]

Vic je smiješan ako sadrži 103 riječi, ublažava i ismijava depresivne situacije, nakon njega ostaje osjećaj superiornosti ili nas iznenađuje neočekivanim krajem. Formula je to uspješnog vica do koje su došli britanski znanstvenici istraživanjem u kojem je sudjelovalo dva milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Nakon godinu dana analiziranja viceva i reakcija na viceve napokon je znanstveno dokazano što vic čini smiješnim, tvrdi skupina britanskih istraživača koja je rezultate svoga rada objavila na internetskoj stranici www.laughlab.co.uk.

Tijekom godinu dana istraživačima je poslano više od 40.000 viceva koje je ocijenilo dva milijuna ljudi. Nakon detaljne kompjutorske analize proglašen je najsmješniji vic na svijetu

Daleko najboljom ocjenom dva milijuna ispitanika ocjenilo je vic o dva lovca.

Hodaju dva lovca šumom. Jedan se sruši na zemlju i ne miče se. Čini se da ne diše. Drugi lovac panično naziva Hitnu: “Upomoć, pomozite, moj prijatelj je mrtav. Što da radim?!” Oprerater ga smiruje. “Polako, bez panike. Pomoći ću vam. Prvo, ajmo biti sigurni da je on zaista mrtav.” Nastade tišina, a trenutak kasnije začuje se pucanj. Lovac je ponovno na liniji. “Ok, što dalje?”

Drugo mjesto osvojio je vic s najpoznatijim detektivom.

Sherlock Holmes i doktor Watson pošli su na kampiranje. Nakon obilne večere i boce vina legli su u šator spavati. Nekoliko sati kasnije Holmes budi Watsona: “Pogledaj u nebo i reci mi što vidiš”, kaže mu. “ Vidim milijune zvijezda, Holmes”, odgovara mu ovaj. “Što iz toga zaključuješ?”, pita ga detektiv.

Watson sada želi ispasti pametan pa krene: “Sa stajališta astronomije zaključujem da su to milijuni galaksija i planeta. Astrološki primjećujem da je Saturn u Lavu. Meterološki, zaključujem da će sutra biti lijep dan”, krene Watson, a Holmes ga prekida: “Idiote jedan! Netko nam je ukrao šator!”


vaš glas ide...?? imate vi boljeg?

18.03.2007. ...22:19 [ Komentari (2) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

::::::a kaj tu ima::::::

  • Image Hosted by ImageShack.us


    dosađuj na msn ;
    black_pirate6
    @hotmail.com



    ak vas zanima kaj ima na ovom blogu, čitajte ga pa budete vidli...


    thumbupthumbupthumbupthumbupthumbup
    KLIKNI ME !!!
    thumbupthumbupthumbupthumbupthumbup





    mah
    imaš prijedlog, komentar?? pošalji mi mail...
    black_pirate666@yahoo.com

    wave


    i once had a life...
    now i have a computer...
    and a modem

    Image Hosted by ImageShack.us

..::;; zanimljivi linkovi ;;::..