ADRESA:

BK "ISTRA ALUMINIJ"
ROČKO POLJE 54/1

PREDSJEDNIK :
ŽULIĆ ČEDOMIR
-(091 78 15 113)

ponedjeljak, 11.01.2010.

RIJEKA - SKUPŠTINA HBS-a

Skupština Hrvatskog boćarskog saveza na svojoj je maratonskoj, šestosatnoj redovnoj godišnjoj sjednici, održanoj 09.01.(subota) u riječkom hotelu Jadran, izvršila sve pripreme za predstojeću prijelaznu natjecateljsku godinu u kojoj će specifičan biti način igranja svih liga u državi. Naime, u prvom dijelu godine odigrat će se sve lige za 2010.godinu, od kojih će se sve državne lige igrati po jednokružnom ligaškom bod-sustavu s doigravanjem za prvaka i za ostanak. Na jesen će stoga krenuti nova prvenstva svih liga koja će se od sada igrati sezonski, kao i u svim ostalim sportovima u Hrvatskoj koji imaju ligaški sustav natjecanja.Prema prihvaćenom prijedlogu Izvršnog odbora HBS-a natjecanje Prve HBL krenut će 23. siječnja, a svih ostalih liga 10. i 11. travnja. U drugom dijelu godine nova sezona
u Prvoj HBL krenut će 18. listopada,a svih ostalih liga u Hrvatskoj već 4.i 5. rujna. S obzirom na novi model igranja liga u cijeloj državi, od sada će prijelazni rok umjesto u zimskim biti u ljetnim mjesecima, a za tekuću godinu njegovo je trajanje odredeno od 5. do 15. srpnja.

Ždrijeb Druge i Treće HBL
Na sjednici su ždrijebani i rasporedi igranja
Drugih i Trećih HBL za naredno prvenstvo.
Tako će se u prvom kolu Druge HBL sjever
10. travnja sastati: Dubrava - Pula, Ante
Starčević - Marčelji, Belišće - Istra aluminij,
Mladost Cestorad - Podhum KVIG i Lovran -
Brajda. Treća HBL zapad kreće dan kasnije,
11. travnja, a u prvom kolu ogledat će se:
Benčić Vargon II - Mario Gennari, Mate Balota
- Labin, Funtana - Trstena, Seget - Sloga i
Kastav - Umag.

- 10:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.01.2010.

POBJEDNICI ZIMSKE LIGE "KOZARI 2009"

Ekipa našeg kluba u sastavu Žulić Čedomir,Muzica Denis,Grbac David,Bašić Branko,Brnobić Rino,Nemarnik Uroš te Ružić Mario pobjednik je zimske lige "Kozari 2009" koju organizira Zajednica boćarskih klubova Grada Buzeta.Do naslova smo došli bez izgubljenog susreta, gdje smo najprije u četvrtfinalu u dramatičnom susretu pobijedili ekipu BK "Vrh" rezultatom 5:4.U polufinalu smo u dosta neizvjesnom susretu također rezultatom 5:4 bili bolji od ekipe BK "Bračana I", a u finalu pobjeđujemo ekipu "Tino&company" sa 5:4.
U ligi su sudjelovale 24 ekipe sa područja Grada Buzeta,Pazina,Općine Lanišće te ekipa iz Podpićna i ekipa BK "Kaldir".
Na kraju četiri provoplasirane ekipe nagrađene su sa peharima, a za sve sudionike lige organizirana je zakuska u konobi "Volte" u Kozarima.

Konačni poredak :

1.BK "Istra Aluminij I "
2. " Tino & Company "
3.BK "Bračana I "
4.BK "Štrped"

- 12:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #