ADRESA:

BK "ISTRA ALUMINIJ"
ROČKO POLJE 54/1

PREDSJEDNIK :
ŽULIĆ ČEDOMIR
-(091 78 15 113)

četvrtak, 26.03.2009.

Posljednji trening uoči puta u Zagreb

Danas je održan posljednji trening uoči gostovnja u Zagrebu u kojem se u 1.kolu 2.HBL-sjever sastajemo sa ekipom Boćarskog kluba "Prečko" iz Zagreba.Nažalost kiša i loše vrijeme omeli su nas da održimo trening do kraja.Polazak za Zagreb je u subotu 28.03.2009. u 10:00 sati sa boćališta u Ročkom Polju!

- 20:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

POČINJE NOVA SEZONA

Nakon zimske stanke ove subote 28.03.2009. počinje natjecanje u 2.HBL - sjever.Naša ekipa gostuje u Zagrebu kod novajlija u ligi ekipe Prečko koji su u ligu došli kao drugoplasirana ekipa iz 3.HBL - Zagreb i Slavonija.S obzirom da ekipu Prečkog ne poznajemo i da smo ove godine dosta oslabljeni u odnosu na prošlu godinu mogao bi to biti neizvjestan susret do zadnje boće, ali smatramo da će nam prošlogodišnje iskustvo pomoći da sa prvog gostovanja donesemo dva boda koji bi nam bili velika motivacija i ohrabrenje za nastavak sezone.

PAROVI 1.KOLA

Prečko : Prečko - Istra Aluminij
Lovran : Lovran - Pula
Dubrava : A.Starčević - Dubrava
Labinci : S.Domenika - Marčelji
Pazin : Usluga - Belišće

- 11:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

UVOD I POVIJEST KLUBA



Kako klub ove godine slavi 30 godina postojanja odlučili smo se i na ovaj način predstaviti širem auditoriju, odnosno da preko ovog bloga predstavimo našu povijest, naše najveće uspjehe i naravno trenutne aktuelnosti vezane uz rad i djelovanje našeg kluba i naših članova. Pisanjem ovog bloga želimo promovirati naš klub i približiti boćanje što većem broju mladih kako bi se više zainteresirali za ovaj sport .
Boćarski klub "Istra Aluminij" osnovan je prije 30 godina kao boćarski klub Ročko Polje.Pod tim imenom klub se takmiči do 2003.godine kada pronalaskom generalnog sponzora klub mijenja ime u boćarski klub "Istra Aluminij".U svojoj povijesti klub je prošao kroz sve rangove takmičenja osim 1.lige.Trenutno se takmičimo u 2.Hrvatskoj boćarskoj ligi-sjever koja pokriva Slavoniju,Zagrebačku,Primorsko-Goransku i Istarsku Županiju.Kroz klub je u ovih 30 godina prošlo 100-tinjak što članova što igrača,a to je za malo mjesto kao što je Ročko Polje jako puno.Trenutno klub broji 30 članova od kojih su većina i aktivni igrači,neki u 1.ekipi,a neki u 2.ekipi koja se takmiči u ligi Grada Buzeta.

- 09:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SEZONA 2008 - Kratki osvrt



S obzirom da smo kroz kvalifikacije i pobjede nad ekipom Belišća stekli pravo nastupa u 2.HBL-sjever u sezonu 2008. ušli smo sa ciljem da ostvarimo što bolji plasman.U sezonu smo ušli sa istim igračkim kadrom koji je nastupao i u sezoni 2007.stime što nam se priključio i nadareni kadetski reprezentativac Hrvatske iz Lanišća David Grbac.Sezonu završavamo na jako dobrom 5.mjestu , mada smo uz malo sreće mogli biti i koje mjesto više.
Naša 2.ekipa koja se takmiči u općinskoj ligi Grada Buzeta nakon dugogodišnje dominacije i osvajanja 1.mjesta morala se zadovoljiti sa 2.mjestom sa istim brojem bodova kao i prvoplasirana ekipa BK "ROČ" iz Roča.
Za prvu ekipu su nastupali :Denis Muzica kap.,Čedomir Žulić,Vlado Obrić,Dean Šestan,Brnobić Rino,Krulčić Franko,Bašić Branko,Krbavac Robert,Paškvalić Denis,Grbac David,Brnobić Manuel i voditelj Bernobić Franko.

KVALIFIKACIJE ZA 2.HBL - SJEVER (BELIŠĆE STUDENI 2007.)

- 09:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #