Utjeha crna gora plaza - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

Utjeha










Click here: Utjeha crna gora plaza






Molim Vas posaljite upit I rado ćemo odgovoriti o svim detaljima. Der Ausblick zum kristallklaren Meer und zurreichen Füllevon Olivenbäumenmachen diesen Campingplatz zum idealen Erholungsort. Kamp je odličen, po kampu je veliko sence pod olkami, sanitarije čiste kot solza, pod tušem vedno topla voda, lastniki so pa itak top boljših si nemorete zaželeti, zelo prijazni in z njimi se vse da dogovorit, do plaze je slabih 20 metrov čez manj prometno ulico po plazi pa so manjši kamenčki.



utjeha crna gora plaza

Svi apartmani su veoma komforni i imaju zasebno kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju i terasu. Cista voda je pravi dar ovog mjesta koji je poznat ljubiteljima ronjenja i podvodnog ribolova.



utjeha crna gora plaza

Smeštaj: Utjeha, Crna Gora - Plaza na Utjehi ima plavu zastavicu za cis...



utjeha crna gora plaza

Utjeha se nalazi u blizini Bara 14 km , na svega 1 sat vožnje od oba crnogorska aerodroma: Podgorica i Tivat. Utjeha je okružena maslinjacima, čija stabla su stara više od 1. Miris maslina pomiješan sa vazduhom u ovom priobalnom mjestu čini Utjehu nekom vrstom vazdušne banje. Utjeha je veoma posjećena tokom ljetnje sezone. Obala je uglavnom stjenovita sa skrivenim , usamljenim šljunkovitim plažama. Glavna plaža je duga 800 m, opremljena svim neophodnim sadržajima: suncobrani, ležajke, café barovi i restorani, sportski tereni i igrališta za djecu. More ima jedinstvenu tirkiznu boju vode, zahvaljujući brojnim izvorima slatke vode koji se ovdje ulivaju. Samim tim i podvodni svijet u ovom dijelu Jadranskog mora je raznovrstan, tako da je Utjeha veoma artraktivno mjesto za ronioce. Poznato je po brojnim izvorima hladne, slatke vode koji pružaju efekat hidroterapije. Poznato je da kupanje u takvoj vodi liječi sve vrste hroničnih bolesti. U svakom pogledu, Utjeha je idealno mjesto gdje možete odmoriti i poboljšati svoje zdravlje. Utjeha je razvijeno turističko mjesto, sa dobro organizovanim javnim prevozom, parkinzima i taxi stanicama. Turisti mogu uživati u brojnim café barovima, restoranima i noćnim barovima.



Buljarice crna gora - plaza buljarice montenegro
Kamp je odličen, po kampu je veliko sence pod olkami, sanitarije čiste kot solza, pod tušem vedno topla voda, lastniki so pa itak top boljših si nemorete zaželeti, zelo prijazni in z njimi se vse da dogovorit, do plaze je slabih 20 metrov čez manj prometno ulico po plazi pa so manjši kamenčki. Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Der Strandbereich ist touristisch erschlossen und verfügt über Restaurants, Cafés und Imbiss-Stände. Plaža nama ni bila preveč všeč veliki kamni. A oni koji su više raspoloženi za neki sport na plaži, mogu se oprobati u fudbalu ili odbojci. Supermarket možete pronaći takođe na 50 metara od apartmana. Čista voda i savremeno opremljeno kupalište su uticali da plaža dobije plavu zastavicu priznanje koje dobijaju 10 najuređenijih plaža u Crnoj Gori. Apartmani imaju posebne ulaze, obezbijedjen parking, balkon, i pogled na more. Plaža v neposredni bližini kakor tudi gostinska ponudba. Apartmani PIANO se sastoje od 4 smještajne jedinice sa 15 ležaja. O DISCU NI NE DUHA NE SLUHA!! Morda je kamp bolj primeren za tiste, ki želijo miren dopust.

[Može li se zatrudnjeti bez spolnog odnosa|Rotkva i rotkvica lekovita svojstva|Sex u konzumu]






Oznake: Smeštaj:, utjeha, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.