bez obrva

petak, 31.03.2006.

koka1: http://www.marionpeck.com

kitten
Image hosting by TinyPic
snowman
Image hosting by TinyPic
divine
Image hosting by TinyPic
kowboykamasutra
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
- 12:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 29.03.2006.

KOKA 2: PROLJEĆE

dobro jutro. jao jao što li me ovo proljeće fino sredilo. neprestano šmrcam. vrti mi se u glavi. jedva hodam. ali ajde, još uvijek se ševim. vani je tako lijepo da mi se bljuje od tog proljeća. leptirići, bubice, curice u rozom, kosa im leprša na laganom povjetarcu. tipovi se znoje. svi se nešto smiješe, svima je sad pao kamen sa srca. svi šetaju psa, svi idu na kavu, svi su puni poleta. poserem se ja na to. zuji mi u ušima, žedna sam stalno, uznojiš se kao svinja, ten ti je u komi, čarape te svrbe. pušiš cigaretu do stanice i gledaš ravno. dođeš na stanicu a već si znojan. uđeš u smrdljivi tramvaj i umreš. sad me to upravo čeka. idem na kavu kod frendice. do tamo ću umrijet.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 11:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

koka1: banana

Image hosting by TinyPic
- 11:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 28.03.2006.

KOKA 2: ...

nakon što sam popila kavu bolje sam. dragi me zvao s wc-a na poslu. to mu je običaj. ali to zapravo i rade pravi frajeri. seru i drkaju pred tobom. zvijezde s neba skinuti će mi valjda kasnije. ili za par godina. ne da mi se misliti o obavezama. trebala bih pisati seminar, a meni se pička navlažila. baš bi se poševila. ali kako ništa od toga, vjerojatno ću se malo dirati po pički i ići pisati seminar. mora biti izvrstan. pomalo se bojim proljeća. hormoni podivljaju. želiš se ševiti svugdje. u prirodi. dok oko tebe lete mušice, a za leđa ti se lijepi trava. mislim da će i to doći poslije obaveza.
Image hosting by TinyPic
- 11:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

KOKA 2: NEKI VOLE I DLAKAVE...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 10:57 - Komentari (2) - Isprintaj - #

KOKA 2:...

dragi pijetao, istina jest da mi je u ovom životnom momentu sex vrlo važan. nijesam pijetao već koka s rupicom. zbog čega mi je sex toliko važan upravo pokušavam raščistiti, no ionako su ti sve koke u duši kurve. samo što ja o tome pričam otvoreno. ja ti mislim da ti je to zato jer sam napokon otkrila pijetla koji dobro jebe. i još ga volim, pa ti se sva raskokodačem od uživanja. svi pijetlovi prije htjeli su se ševiti, kljucati po mojoj pički, valjati po sijenu ali nijedan me nije bio toliko napalio kao ovaj pijetao sada. on ti je divan primjerak prave muške sirovine. drkanje mu je hobi, a porniće gleda umjesto dnevnika.
- 10:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.03.2006.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 21:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

KOKA 2: ...

madonna santissima. nisam znala da mi je dragi takav sebičnjak. on si je fino smjestio u krevet a mene tko šiša. složio je svoju stranu kreveta a ja nek spavam na kožnom jastuku i da dobijem osip. a ja sam se s njim danas totalno napatila. čovjek ima problema s čmarom pa sam morala ići s njim kod doktora. onda sam mu taj dotični čmar morala mazati s kremom čije ime podsjeća na jebanje. onda sam ga još morala i otuširati, oprati taj dotični čmar, obrijati bradu, popušiti kurac... itd...ali eto opet da se pohvalim dobila sam opet nezaboravan orgazam. sada mi je pak najveći problem kako ga nagovoriti da mi poliže pičku. onako kako on samo zna... nije dugo. rekao je da ga uvijek boli vrat, ali ja stvarno brzo svršim. ucijeniti ću ga. ako mi ne poliže pičku neka si sam maže i pere taj čmar. brijem da je tu upalu dobio zbog pederisanja. u njega se zaljubio tip. još je arap. bipsić. poslao mu je poruku da ga voli. nisam ljubomorna, samo da ne dobijem neku boleštinu. no duboko znam da je moj dragi pravi muškarac i da nikad ne bi dopustio nekom tipu da mu kopa po debelom crijevu. iako mi nije jasno kako on zna da tip u podrumu ima sprave za sado mazo zadovoljavanje...
i još me nešto muči u zadnje vrijeme. moje sise. dragi ih zove bananicama, ali ja bih htjela velike, čvrste sise... ima li neka hrana za to?
- 21:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #

KOKA 3: za moje pile

Image hosting by TinyPic

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
'Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
And you bleed just to know you're alive

I just want you to know who I am...
- 16:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

KOKA 2 : ...

vratila sam se iz pripizdina. dragi spava i smrdi po alkoholu. ali mu se može oprostit jer mi je priuštio nezaboravan orgazam.
Image Hosted by ImageShack.us
- 13:02 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 24.03.2006.

Koka1: Pipica

Image hosting by TinyPic
- 19:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 22.03.2006.

KOKA 3

Image hosting by TinyPic

Image hosting by TinyPic

dante je pravi muškarac...
- 17:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 18.03.2006.

koka1: Dita von teese




Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
- 20:23 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 15.03.2006.

KOKA 3: MAZ MAZ

Image hosting by TinyPic

sade je totalna božica.

joj šta se meni mazi i ljubi i svašta.....




- 14:53 - Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 14.03.2006.

koka1:

Ljudi moji nista od moje pjevacke karijere,vezano uz onaj projekt :(( ona lijeva agencija odlucila ne lansirati nas bend u orbitu.ma mozda i bolje, necu ja da budem Disco cover zvezda, odlucila sam sama uzeti stvar u svoje ruke! pisem i skladam pjesme pa cu ih poslat i to ne bilo gdje pucam pravo na Universal, Warner i Emi, kazu ako si singolo artista i oces prezentirati svoj projekt javi se.hehe, neki dan sam prosla uz Universal, i onako gledam tugaljivo i odlucim se pa zasto ne probat.kad cu ako ne sad :) pa nek mi je sa srecom :D hehe
Image Hosted by ImageShack.us
- 21:54 - Komentari (2) - Isprintaj - #

KOKA 2:...

I došao je taj dan. odlazim iz zagreba. tuga u mojim očima. i ona dolje je tužna...i dragi je tužan... idem malo posjetiti fax. dati koji ispit i onda opet fešta. i nona me zvala. boji se da se ne prevrne autobus a ona da ostane bez najdraže unuke koja se puno kurva. a taj sex će mi jako faliti. jučer je bio prekrasan. i sex i on. aj! šminkam se. idem na busnu. ispovratiti ću se negdje u tramvaju. a vani je još usrano vrijeme. javim se iz rijeke, šporkog starog grada. prvo što ću napraviti ovaj vikend jest napiti se u rijeci ko tele. jedva čekam. kao i moje cure i dečki tamo. adios
- 11:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.03.2006.

koka1: jezičina

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 23:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

koka2:

moji živci zbog te none pate. neki dan sam baš riješila test na netu. jeste li ovisni o sexu. više od tri potvrdna, ovisni ste. ja sam ih imala osam potvrdnih! ne računajući one neiskreno negativne odgovore. a pitate se kakve veze ima moja nona s mojom ovisnošću? pa ona vam je ona stara generacija, kada su u školi pisali na pločicama s kredom i svake subote išli na ples u dom. dečki i cure su se gledali, ali ne daj bože da je netko vidio nevino djevojče kako se žvaljaka u nekoj štali na hrpi sjena. to je odmah bila najveća drolja. a zapravo su svi bili vrlo licemjerni. sigurno su bili više perverzniji od mene, koke 1 i belledonne zajedno. samo su se dobro skrivali. i tako sam vam ja cijeli moj puberteT slušala svoju nonu, kako su muški loši, kako će me iskoristiti, kako će me silovat i izjebat i kako je to loše za ugled. i naravno trebam početi misliti na dečke tek oko 30 nadalje. valjda su cure u to vrijeme napokon sazrijevale. isuse. i sad kad sam još na pola puta sazrijevanja (sad su mi 22. dakle imam još deset godina da mi narastu dlake ili obrve? ili da mi počne krvariti pička) eto makla se ja malo od naše crikvenice. zaljubila sam se jako. a ono što se bitno dogodilo jest da sam postala neprestano jebežljiva. samo bih sex! sad kad dođem doma, moja nona će sjediti nasuprot mene i gledati me onim zlim plavim očima i misliti koje sam sve nove poze primijenila. a ako me stvarno pita da li sam se puno jebala, e pa reći ću joj JESAM.

- 13:27 - Komentari (6) - Isprintaj - #

KOKA 2: ISPRIČATI ĆU VAM PRIČU.

ja sam jedna fina djevojka. odgojila me nona. voljela me, no ponekad me znala lupiti nogom u guzicu...


ja sam sve to otrpila. ponekad sam izgledala glupo.


a onda sam joj vratila.

- 13:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KOKA 2: nekad se osjećam tako seksi...

- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.03.2006.

koka 2: prekrasne li večeri

ostala sam sama jutros. istina. trebala sam provesti dan s dragim. ali on je morao jutros morao ići snimati reklamu...madonna. u reklami šlata tete u knjižnici. ja to neću moći gledati... ali kurca sam dobila! i još ću ga dobiti. jao koje sreće li............................jjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhaaaaaaaaaaaaaaa!

saint patrick's day

saint patrick's day

- 21:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

KOKA 3: how i feel...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


ove tri stvari najbolje opisuju kako se osjećam u posljednje vrijeme...


- 19:13 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ARHIVA GADDEMIT

- 17:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #
- 14:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 11.03.2006.

KOKA 3: spam?

kako se miče ovaj maderfaking spam a da ne gubim sadržaj bloga, help, enyone?
- 16:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.03.2006.

KOKA 2: ...

smrdi mi po češnjaku iz usta. prejela sam se. htjela sam sex. ali on spava. a osam je navečer. gospon se štedi za sutrašnji izlazak. ajme koji cirkus će to biti. samo da mi ujutro ne dovede hordu ljudi. popizditi ću.
- 19:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

KOKA 2:...

KAKO 3 na mogu da vjerujem da si se ti ošišala! svaka čast..............sad i meni dođe da opet obrijem pola glave. e, da jučer je bio dan žena. to sam skužila tek u tri popodne. kad sam došla do frendice i ugledala cvijeće na stolu. onda sam i dragog podsjetila. dobila sam mikado čokoladu (naj čokolada na svijetu), slatku bilježnicu, flomastere za podebljavanje. dobro, flomasteri baš i nisu romantični ali me je dočekao svježe otuširan i mirišljav u crvenim gaćama koje sam mu poklonila za valentinovo. i finu večeru sam dobila. kurca nisam jer je bio preumoran. ali sam ja njega zadovoljila masažicom i uljem. hvala još jednom koka 1 na ulju od naranče. ne damo ga nikom.
- 14:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 08.03.2006.

koka1: Mozda i nije tako lose sto ljubav gasne?

"Bioloski gledano, razlozi zbog kojih ljubavni osjecaji blijede mozda se nalaze u reakciji mozga na navalu i pulsiranje dopamina, pratitelja strasti, koji nas katapultira u sedmo nebo. Pojavu tolerancije ovisnici o kokainu objasnjavaju ovako: mozak se prilagodjava pretjeranom unosu droge. Mozda se otupljuje osjetilna ostrica neurona pa im treba sve vise podrazaja da bi proizvali ushit-ili vilinski prah, metaforicki govoreci.
Mozda i nije tako lose sto ljubav gasne. Da smo svi svo vrijeme omamljeni ubodom Amorove strelice, bismo li imali zeljeznicu, mostove, zrakoplove, fax-uredjaje, cjepiva i televiziju? Umjesto sve naprednije tehnologije koja od prve uporabe orudja prati ljudsku civilizaciju, imali bismo samo cokoladne bombone, bukete cvijeca i kontracepciju." -k1: ma sto tome fali :))
"Ozbiljno, ako kemijski izmjenjeno stanje organizma izazvano ljubavnim osjecajima slici psihickoj bolesti ili euforiji izazvanoj drogom,predugo izlaganje takvim osjecajima moze dovesti do ostecenja psihe. Dobar sexualni zivot moze biti snazan poput najcvrsceg ljepila, ali tko bi takvu stvar zelio imati na vlastitoj kozi?"
National geographic, veljaca 2006

by the way SRETAN ŽENEĆI DAN
- 11:01 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Koka1:

Sad ja imam najduzu kosu! hehe
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 01:28 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 07.03.2006.

kopija postova

subota, 04.03.2006.
KOKA 3: UMANJENICE
jako mi je smiješno ponekad čak i iritantno kad muškarci koriste umanjenice. tipa kad moj dečko kaže: joj curi mi nosić. mislim daj čo'eče pa nemaš ti nosić. boli me rukica, pojeo sam juhicu ...(ovo se ne odnosi sve na mog dečka).
to je samo dokaz da su muški bebice i da trebaju sisu.

- 17:22 - Komentari (12) - Isprintaj - #
al i ja koristim umanjenice. istinabog kad sam ironičan (ivan 04.03.2006. 17:42)

Citamo! (Borut 04.03.2006. 18:23)

e ali ove frajerčine koriste zaprave, u svakodnevnom govoru :))) čitajte i dalje, dobre smo :)) (koka 3 04.03.2006. 18:26)

ne dečki su frajerčiči .......... (drogerasica 04.03.2006. 18:41)

al jedno znam da nikad neče govorit umanjenicu za onu stvar (drogerasica 04.03.2006. 18:42)

Obično koriste umanjenice kad lažu. (lijecenikatolik 04.03.2006. 18:58)

čupam dosadnu i iritantnu 'obrvicu' koja mi uporno pada na svaku stranicu večeri..... (nef.. 04.03.2006. 19:47)

deminutivi, tipično kontinetalno ( 04.03.2006. 20:35)

To se oduvijek zna :). Njih treba maziti i paziti :) (RiLady 04.03.2006. 21:36)

dobro je dok vicu nosic, rukica, a sta kad se skinu i umjesto kur.. skoci im kurcic, e to je omda vec problemic. aj zivijoooooooooooooooo (Pajo Paksu 05.03.2006. 07:25)

> As we grow up, we learn that even the one person > that > wasn't supposed > ever > let you down probably will. You will have your heart > broken, probably > more > than once, and it's harder every time. > > You'll break hearts too, so remember how it felt > when > yours was > broken.. > > You'll fight with your best friend. You'll blame a > new > love for things > an > old one did. You'll cry because time is passing too > fast, and you'll > eventually lose someone you love. So take too many > pictures, laugh too > much, > and love like you've never been hurt because every > sixty seconds you > spend > upset is a minute of your friends in the next 5 > minutes and a miracle > will > happen tonight.. Find a guy who calls you beautiful > instead of hot, > who > calls you back when you hang up on him, who will > stay > awake just to > watch > you sleep. Wait for the guy who kisses your > forehead, > who wants to > show you > off to the world when > you are in your sweats, who > holds your hand in > front > of his friends. Wait for the one who is constantly > reminding you of > how > much he cares about you and how lucky he is to have > you. Wait for the > one > who turns to his friends and says, "..that's her.." > If > u open this you > HAVE > to repost it, guy or girl, or you will have bad luck > for the rest of > your > life.. if you > have a > lot of love for someone. copy and send this to your > whole list and in > five > mins your true love will call or message you. > Tonight > at midnight your > true > love will realize they like you. Something good will > happen to you at > approx 1:42pm tomorrow, it could be anywhere. So get > ready for the > biggest > shock of your life.. Send this to 15 people in 15 > minutes to carry on > the > chain...and spare yourself the emotional stress. (... 05.03.2006. 13:48)

a vidim i ti si dobila spam...ić... (MentalCase 05.03.2006. 14:40)

KOKA 3: NISAM SLATKA
otkad sam se ošišala svi mi govore kako sam slatka, jer izgledam mlađe, a ja nisam htjela izgledati slatko. stara mi otkad se probudim dok ne idem spavat cvrkuće:joj kako si slaaaatka, kako si slaaatka.
e pa nisam slatka.

- 16:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #
uuu, koja promjena! tako san ja u 7. razredu osisala kosu malo kracu od onoga kako je tvoja bila na 2 cm! i svima san bila slatka, haha.. (poma 04.03.2006. 17:00)

KOKA 3: ŠOK TERAPIJA MOJIM KOKAMA
tko bi rekao da će i taj dan doći..



prije
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


poslije
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



profil
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 14:44 - Komentari (4) - Isprintaj - #
:0 :0 :0 .......Ja sam SHOKIRANA!!! E, ma ne, ovo je SUPER smijeshno!!!! :DDD Imamo IDENTICNU frizuru!! I boja kose slicna... :DD Koka 3, sestro po fizu, pozdrav! :))) (mish misho 04.03.2006. 19:51)

fizu=frizu (mish misho 04.03.2006. 19:52)

ova riba ima ekstra struk, koja god da je koka... (markomania 04.03.2006. 20:45)

pa dobro je i prije i poslije, sad se samo trebaš fotkat isto tak, ali od naprijed :) (fiat punto 05.03.2006. 09:22)

četvrtak, 02.03.2006.
koka1:
jebem ti ja pirs na nosu.sad mi gnoji. rana se napuhala u prist.neznam sta da radim jer izgleda skroz debilno.

- 23:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #
koka1:i ove




by Guido

- 23:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #
koka1: bas su dobre



by tiki

- 23:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #
utorak, 28.02.2006.
KOKA 2: SMIRILA SAM SE?
a jesam malo. slike su završile u smeću. a ja slikam. došlo mi je. i dobro mi je krenulo. tehnika : pastele na platnu. furam se na maju kulenović kao i pola slikara. vidjela sam dokaze na netu. "dragi" i ja smo se upravo posvađali. oko cigareta. nikako da shvati da ja bez njih ne mogu slikati. pomiriti ćemo se. kuham rižoto. na milanski. tako piše na vrećici. vrlo jednostavno za spremanje. moram "dragom" nacrtati tetovažu. torov čekić. ne sviđa mi se forma pa ću to preobličiti na svoj način. kuha mi se. gren

- 13:53 - Komentari (2) - Isprintaj - #
dobar tek (letmesee 28.02.2006. 14:52)

mogu se ja svađat umjesto tebe. (Grady daughter 02.03.2006. 18:11)

ponedjeljak, 27.02.2006.
koka1: jos jedan smrdljivi post..
moj najdrazi cimer je neki dan opro svoje zube mojom cetkicom za zube. to sam skuzila jer je smrdila na kilometar, inace on je jedan od onih talijana kojim jako smrdi iz usta.. cetkica je zavrsila u kanti.
e da, dala sam ispit i to dobila sam 26(kod nas bi to bilo 4).. taljani daju ocjene od 18 do 30,meni je to glupo ili nisam navikla na toliki raspon ocjena. kod srba je od 1 do 10.

- 23:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #
FRAJER
Uf jebo te danasnji dan je bio u kurcu, ja na poslu lud jer moja najveća ljubav doma nasla neke davno zaboravljene i zametnute fotke od flundre iz prošlosti. Ne kuzim zasto je bila tako tuzna jer ta flundra joj nije ni do koljena i davna je proslost. Zašto se žene zamaraju sa prošlošću od svojih partnera!?
Nadam se da će se smiriti do kraja, sada je smirenija nakon strasnih poljubaca i malo maženja. A sada idem ju poljubiti u njenu preslatku guzu da ju još oraspoložim!!!

- 20:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #
KOKA 2: TREBALA BIH BITI SRETNA...?
trebala....... a ja se osjećam tako iscrpljeno. eto čak sam i ispit dala. nije da je bio težak, ali riješila sam se i toga. eto me sad u zagrebu. spavam do 10, zatim se budim i čistim. pijem hektolitre kave. i danas sam eto čistila. našla sam divnih stvari. fotografije. gole žene. "bivše" od "dragog". i to su tobože neke umjetničke fotke. ima ih i par s njenom odvratnom pičkom. najljepša je ona na kojoj je moj "dragi" i njegova "bivša" u toplesu na plaži. vidi se da je jako sretan. i okvir je tu. rekao je da ga je skupo platio. na srca, bordo boje. u njemu je stajala slika od njega i njegove "bivše". neka svi vide koliko je zaljubljen. tada mu nije bio problem izražavati osjećaje. navodno ga je sjebala. i sad ja trpim. sa mnom nema takvih golišavih fotografija. nema ni sliku sa mnom u okviru. nitko ne vidi koliko je "zaljubljen". i ja sam ponekad kurva kao i ona. tako mi nekad kaže u "afektu". nekad mi spominje i svoje druge brijačice ili što god značio taj pojam.
nisam očito toliko egzotična da bi se imalo moju sliku na stolu.
a možda i ona ima pravo. kada poručuje frendu od mog "dragog" da je ona nešto najbolje što mu se dogodilo u životu. vjerojatno ja nisam toliko zabavna i seksipilna kao ona da bi se netko mogao u mene iskreno zaljubiti, držati moju sliku na stolu ili me slikati golu. znam i da se u podrumu čuva na skrivenom mjestu snimka sexa mog "dragog" i njegove "bivše". ne znam zbog čega je to potrebno čuvati. ili zašto ja to trebam znati? možda mu to zaista treba. ne znam. probati ću se time ne zamarati. krenuti ću dalje. probati ću sama.

- 15:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #
KOKA 3: GADDEMIT
imam egzistencijalnu krizu, hodam u kaputu starom 5 godina, naki dan mi patent puko, tenisice samo što mi nisu potplati ostali za mnom dok hodam, traperice jedva da se drže.
toliko je loše da nakon ovoga može biti samo bolje.
jebo blog koji niko ne čita.

btw moja zvjerka je zapravo zvjeran :)))

- 13:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #
srijeda, 08.02.2006.
KOKA 2 : JEBOTE
dragi mi je kreten. ne želi da idem van s curama. ali on može sa svojim krebilima gdje god ga te nožice odvuku. e pa neće to tako.

- 21:23 - Komentari (2) - Isprintaj - #
malo je preetjero (koka1 08.02.2006. 21:46)

pazi malo na izjave, jer kad je trebala ici nije htjela!!!... (frajer 10.02.2006. 18:15)

- 18:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>