Kava po kava i ode godišnji odmor…


Ako ja ovaj tjedan nisam umrla od predoziranja kofeinom, neću nikada! Kava s mlijekom, kada s mlijekom hladnim, nescaffe, icecaffe, nes čokoladni, nes vanilija, jacobs hladni, jacobs vaki, nes naki… ajme koliko kava sam popila…
Daklem kad god me dopadne par dana godišnjeg pokušam te dane provesti s meni dragim ljudima. Tako i jučer provedoh na terasi jednog lijepog lokala cijelo popodne. Kava prva, druga s dragom mi Coldmountain.
Kava treća s bivšim. Da, baš s njim, s kojim sam provela 6 godina. I uvijek mi je nekako drago kad nađemo 2 puta godišnje razlog da se vidimo. Zapravo, razlog uvijek on izmisli, a ja ga uredno prihvatim. I drago mi je vidjeti ga. Onak, izvuče mi neke osmjehe na lice koje samo on zna pronaći u meni. Ne radi se tu odavno o nekoj ljubavi. Nema to veze s tim. To je posebna veza koju ćemo on i ja uvijek imati.
I na kraju dana L i četvrtka ili bogzna koja kava po redu. Pita me zašto se viđam s bivšim i nije mu jasno da ljudi mogu ostati dobri i nakon prekida dugogodišnjeg odnosa. Mi smo živjeli skupa, imali firmu koju smo sami digli na noge, bili skupa, disali skupa, sve smo radili skupa. Zašto bi nam bio problem popiti kavu nakon 6 godina? Ja ga ne vidim… a vi?
Veza ili bilo što tome slično s L. se nije nikada ostvarila. On ne održava odnose sa bilo kojim ljudima koji su emotivno izašli iz njegovog života i ne vjeruje u to da u takvim odnosima ljubav, kao bivša ljubav, nema veze više s tim. Ako ti je netko drag, onda ti je drag… tako stvari stoje kod mene…
Ne znam zašto me svi pitaju zašto se viđam s bivšim. Ja sam ostala u dobrim odnosima sa svim svojim bivšim dečkima. Ja iza sebe ostavljam čiste stvari. Ne volim rezove koji odnose žrtve u bilo kojim odnosima, a posebno pazim da ne bude žrtava iza emocija. On mene ne taji pred svojom sadašnjom curom, niti bi ja njega ikada prešutila ikome. To ne netko ko je proveo 6 godina sa mnom i ne bi bilo ljudski da ga obrišem gumicom kao da je Bajumbadum. Znate ko je to, zar ne? smijeh

Zapravo, suština ovog posta je: Da li podržavate kontakte nakon prekida veze i da li mislite da muško-ženski odnosi mogu biti prijateljski, uopće? Te da li je moguće odnos muško-ženski držati van seksualnih tendencija?
Moje mišljenje: da, da i posljednje… nisam baš sigurna da da, barem iz posljednjeg odnosa…


30.06.2007. | 19:35
7 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Seksualni vodič za žene – Part II


E drage moje, evo da napišem i par riječi za nas. Inspiracija me pukla, jerbo sam na godišnjem odmoru, a čamim u Zagrebu i nikam ne pem. Oću se konačno naspavati kak Bog zapovijeda nakon svih onih silnih putovanja po lijepoj našoj Rvackoj.
Kako i što nam je za činiti. Hm, ovo će biti nešto teže za napisati, ali s obzirom da sam djelomično muško jer s njima provodim veći dio dana i svog života radeći muški posao, možda uspijem proniknuti dio njihove seksualne filozofije. Reko mi neko neki dan da sam muškarača, pa se pozivam na taj izvor da mi daje pravo pisati ovaj post! smijeh

Fakt broj 1:
Dakle seks muškarcima služi kako bi ispraznili nakupine energije koja im smeta u tijelu, te sa njom nemaju kaj napraviti jer ne vole čistiti, prati suđe, mijenjati zavjese po kući, kopati vrt, presađivati cvijeće ili se naganjati sa djecom cijeli dan po parku. S obzirom da im seks (ne nužno seks, može biti i ručni rad) omogućuje ležanje na leđima i uživanje bez da mrdnu prstom ako ne trebaju, pustite ih da se prazne koliko ih je volja, oni ionako mogu uzdići spravu kadgod, s obzirom da im ne treba puno podražaja. Ako to NE funkcionira, tada imaju gadan problem. Iako taj problem nije vaš, pomozite svojoj muškoj polovici da ga riješi ili kod doktora ili se vi poigrajte malo doktorice J. Trebalo bi biti jako zabavno (probala wink). Malo truda oko njega donijet će vam veće uživanje u svemu što slijedi nakon predigre.
Fakt broj 2:
Ne držite ih predugo, 2-3 sata sa dignutom spravom. To nije dobro za njihove dvije male loptice koje se nalaze ravno ispod organa. Nakon izvjesnog vremena sve ih počne boljeti i predigra ili igra više nisu nimalo zabavne s obzirom na količinu bola. Ako ne želite same dovesti dragog do orgazma, pustite ga neka to učini sam, i nemojte mu zamjerati jer nije fer. Tu ste da bi bile dio igre a ne igra sama za sebe, pa shvatite to kak god hoćete. Vjerujte im, bol je slična onoj kad nas bole cice pred one dane.
Fakt broj 3:
Gledanje pornića muškarcima nije gledanje drugih golih žena. Ne nužno, naravno, uvijek ima iznimaka ali ovdje ne pišem o njima! Oni se pale na gola tijela, gledanje otvorenih scena seksa, s obzirom da mi babe gotovo pod obavezno, gasimo svjetla, navlačimo zavjese samo da se ne bi nekaj vidjelo. Tijelo je divna stvar, pa makar bilo i 20 kila deblje vaše ili njegovo, svejedno. Muškarce napaljuje vid, nas napaljuju mirisi i opip. Drugačije smo od njih i dajte im da vas gledaju, inače će vam dragi gledati isključivo pornjavu, vjerujte mi.
Fakt broj 4:
Naučite dobro pušiti. Ako to niste savladale, vrijeme je da se poigrate bananama ili vibratorom, ali uz pomoć frendice ili frenda, još bolje J. Muškarci obožavaju pušenje i nikakav seks im to neće nadomjestiti ukoliko tog nema ili je loše obavljeno. Tražite zauzvrat, naravno, i svoju satisfakciju koju sigurno dečki neće odbiti ako ste jebeno dobri u gornje navedenom.
Fakt broj 5:
U pravilu muškići ne vole pomagala i naprave za seksualne užitke. To ne znači da ih ne možete ili nećete naviknuti na njih. Kada se naviknete jedan na drugoga i počnete vjerovati u drugu stranu, uvedite si igračke u krevet. Lisice mogu biti strašno zanimljiva stvarčica, a vibrator još više. Tako će vam seksualni poticaji biti još jači i neće im trebati ni pornjava ni ništa slično, jer ćete vi biti glavna glumica.
Fakt broj 6:
Količina seksa nije važna. Iako oni vole „igre bez granica“ i seks na duge staze, objasnite im da se vama to ne da ili da ste umorne ili gladne ili već nešto. Malo je žena koje vole predugi seks, više je onih koje se vole maziti, a u zadnje vrijeme čujem da je i njima to važnije od samog utrpavanja.
Fakt broj 7:
Pustite ih da gledaju jebeni nogomet! Tu pomoći nema ukoliko pred njih ne izađete goli ili u crvenom čipkastom rublju i halterima. Ako im i uspijete skrenuti pažnju na sebe, nakon toga će nastaviti gledati utakmicu, htjele vi to ili ne. Stoga, neka gledaju tekmu s dečkima a kad se vrate doma priredite im striptiz ili nešto slično što napaljuje vas a ne njega. Mislim da tu ne bu greške i da će seks biti savršen. Još ak je malo pod parom.. uf!
Pustite ih da imaju svoje muško društvo, a vaše je da se potrudite i budete jebeno dobre da vas s njima i upozna. Ukoliko to ne učini u nekoliko tjedana od početka veze, onda ON nije u vezi s vama, što god vi mislile od tome.
Fakt broj 8:
Pričajte im što volite da vam se radi. Njima je to putokaz do vas, i napaljuje jednako obje strane, osim ako ste s nekim ko je taman na putu da se zaredi u svećenika kroz 2-3 tjedna.
Fakt broj 9:
Muškarci ne znaju kako i na koji način vama odgovara kada se jezikom igraju po ključnim mjestima. Žene razlikuju lizanje bez veze od lizanja koje muškarac radi s guštom. Najvažnije je od svega da ste oprane prije tog čina, jer vaš PH faktor utječe na užitak. Objasnite im kakvo lizanje vam odgovara, iako još nisam srela žemsku kojoj paše lizanje tvrdim i ukrućenim jezikom, već se radi o lizanju punom površinom jezika. Krajevi živaca ne nalaze se NA klitorisu, već OKO njega, stoga je važno da se to radi polako i nježno.

Uf, al sam se raspisala. Ko velika! Kao da ja nešto o tome znam, majke ti…

Valjda ni ovaj nije seksistički, nadam se. Molim muški rod koji čita ovaj blog da mi da dodatan materijal za proširenje ovog posta, jer vas baš tako jako dobro ne poznajem.


26.06.2007. | 19:29
14 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Seksualni vodič za muškarce – Part I


I reče on meni: Napiši post o seksu, ali sladak i bezazlen... Kao što sam i ja... I eto ga... Slijedi priča (p)o osjećajima...

Petak navečer. Dosada. Ubija. Palim komp, skače ICQ prozor i kad ono, on... I kaj se radi, vamo tamo i dogovorimo mi neki sladoled u McD-u. I sve bi bilo u redu da nisam namirisala na njemu miris kojem ne mogu odoljeti... Miris muške kože, miris tijela koje nije netom prije oprano... Onaj slatki mirisi testosterona koji imaju samo određeni pripadnici muškog spola... Kao kad ti dođe tvoje muško u krevet sa utakmice ili iz teretane, ali ti ne smrdi, već te jebeno taj smrad privlači u krevet, onako životinjski, iskonsko, duboko, jako, jako, jako... Hormoni su gadna stvar. Meni da bi se netko svidio, mora mi mirišati a ponekad bogme je taj miris i smrad. Na seks mi mora mirišati, kao da je upravo sjahao s neke tete. Bolesno, znam. Samo da ne miriši na kolače jer je to onda mamin sin, plačipička jedna obična, vjerojatno...
Nije to neki bezvezan miris, to je posebna mješavina tjelesnih izlučevina, koja je meni i dan danas enigma kao i muški mozak, općenito... Voljela bi znati što se u njihovim glavama događa kad im se digne ona stvar. Što se zbiva s ono malo krvi koja kola mozgom, u trenutku kad ugledaju ženski gležanj u najlonki, ili haltere da proviruju ispod nemarno (namjerno) izdignute suknje iznad koljena, kao da je slučajna igra u pitanju. Ne, sva ta krv ode u krivi organ... Ode i nema je neko određeno vrijeme, gdje suvereno vlada spolovilom kao glavnim potrošačem zaliha i svih resursa koja su mu na raspolaganju. Daklem čemu sve to? Čemu trošenje krvnih zrnaca na uzdizanje jedne obične stvari koja je nama (ženama) i njima jednako draga stvar? Zašto gube razum u trenutku kad vide čipkasto donje rublje, ili ženu duge plave kose (nema veze što peva cajke ali dobro puši, vjerojatno) ili kad na biciklu vide ženu u uskoj trenirci... Nije mi to jasno, a glupava baš i nisam. NedoBog. I u kojem trenutku im se vraća krv u mozak? Čitah negdje neki dan da muškarcima treba 30 minuta da im se krv vrati u sve stanice tijela nakon, jelte, svršavanja vake ili nake vrste. 30 minuta??? WTF??? A nas pokušavaju natjerati na 3 orgazma u jednom sekualnom općenju, kao da je to pičkin dim. Da. Vjerujte nam, dečki dragi, žene ne svršavaju u rafalnoj paljbi, osim onih koje glume u pornićima i to obično loše odglume taj isti orgazam. A da nije plaćena za taj posao, ne bi niš rekla. To su fejkovi a ima ih jako puno u vašim krevetima, samo to ne znate... Žalosno ali istinito... da, istinito...
Fakt broj 1:
Da, napaljuju nas pornići, belivit or not! Žene nisu imune na podražaje tog tipa, jer je bolje pogledati loš pornić kao uvod u seks, bar se dobro navlažiš, nego da netko tamo dolje po tebi kopa prstima kao po rudniku (malo ih je koji to odrade jezikom kako bog zapovijeda). Ne volimo kad se ore po nama noktima, kao što vi ne volite da je naša pipica neoprana i nedepilirana.
Fakt broj 2:
Nema uzastopnih (ženskih) svršavanja, to su priče za malu djecu! Nakon svakog orgazma, treba i nama neko vrijeme da se krv povuće iz organa i da se smire grčevi. Ne vjerujte baš svakoj fori... Ne pušite te spike...
Fakt broj 3:
Fejkovi se lako prepoznaju. Ako ne znate kako, gledajte, osjećajte, mazite i ljubite žensko tijelo. Ono će vam dati signale kad se nešto radi a kada se ne radi. Recimo, žensko tijelo se u orgazmu grči na specifičan način i to se ne da fejkati. Pravi orgazam se ne može fejkati, jer je dovoljno jak da strese neboder. Fejkovi su slabiji, grčiš se koliko ti se da, a ne kao da se nešto konkretno zbiva, te su prepoznatljivi po tome što bradavice na grudima NISU u tom trenutku vrlo, vrlo tvrde i nabreknute. E pa sad, svi vi koji to niste znali, sad znate i drugi put gledajte direktno u cice!
Fakt broj 4:
85% žena GLUMI orgazme ne bi li sa sebe skinule budalu koja pili po njima kao da je upravo došao iz šume di je posjekao 120 metara drva. Konjine glupe to se ne radi! Žena je igračka. Kao žele bombon koji će se topiti u vašim ustima ili sladoled koji će se rastapati pod vašim prstima. Gledajte na nas kao komad čokoladne torte. Čim je više jedeš, ona je slađa i podatnija jeziku i nepcu.
Fakt broj 5:
Seks ne treba i ne bi smio trajati predugo. Dovoljno je 30 minuta kvalitete, a ne 6 sati nabijanja kao da ste u teretani. Uzmite odmor ako želite nastaviti nakon prvog ili inog orgazma, jer je tijelo prenapeto i treba odmor. Nije bit u kvantiteti već u kvaliteti. Dodir, jezik, prsti, vibratori, lisice i sve te igračke pomoći će vam ukoliko ne znate kaj trebate raditi. Igrajte se tijelima, to je bit "ženkog" kuta gledanja na seks, i žena će vam uvijek biti zahvalna na tome, vjerujte mi!
Fakt broj 6:
VELIČINA uda nije bitna. Tehnika je ono što će nas izluditi. Budite tehničar, ne gurajte u nas bilo što na bilo koji način, jer to ne prolazi na duge staze. Budite igrač, koristite sva čula, posebno okus i opip i sve žene ovog svijeta bit će vam zahvalne.

Pretjerah s postom, ode on u krivom smjeru, ali neka vam bar putokaz, svima. Muškima, naravno. Mi, žene, ionako znamo kaj nam treba, ali oni ne znaju, očito... smijeh


25.06.2007. | 02:10
16 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Rokaj fest i blogofci neki na okupu :)


Daklem u subotu: bili, vidjeli, pokisli ko pacovi ali se poslikali blogofci samo za vas cijenjeno pučanstvo!

Image Hosted by ImageShack.us
Čista uživancija na travici prije koncerta i prije kišurine koja nas je oprala ko miševe...

Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Tanji za ljubav smijeh

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Svirka Emira i frozen camels-a u kojoj svira jedan L. poznat iz nekih postova ranije... smijeh

Image Hosted by ImageShack.us
I za kraj... blog ekipa ali nećemo reći ko je ko, tak smo se dogovorili, iako ću otkriti onom ko me pita mailom ko je ko smijeh

kisi kisi wink smijeh smokin party


19.06.2007. | 21:14
6 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Što se dogodi kad radite s muškarcima u uredu, a nemate dečka i jedete banane za doručak???


Eto ti ga na sad! Jedem banane za doručak jer sam "kao" na dijeti. Moš mislit zujo smokin
I tako ja danas dođem na posao a moji dječaci mi ostavili iznenađenje na stolu u vidu zamjenskog muškarca. smijeh S obzirom da istog, jelte, nemam, poklonili mi barem bananu umjesto dilda. wink
I naručila sam odmah jedan vibrator za rođendan, oću lijepi, lila boje da migolji, daklem od silikona da je na opip "ko pravi" što bi rekla jedna moja frendica. Alen je dobio zaduženje za nabavku istog! Alene, pazi kaj kupuješ da mi paše uz posteljinu!!! Mora biti:
a. izdržljiv
b. mekan
c. podatan
d. nježan
e. vjeran
f. poslušan
g. marljiv radnik
h. uvijek raspoložen suprug
i. da se voli maziti
j. da ima baterije koje se daju napuniti + punjač za iste
k. da ne priča previše
l. da mijenja sam posteljinu
m. rekoh da mora biti silikonski, da je ko pravi muški
n. ne previše obdaren da me ne žulja nekaj nedajbože
o. nemam više zahtjeva

smijeh

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


15.06.2007. | 08:30
10 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Pozivnica...


Subota. Jarun. Otok Mladosti kod nasipa na južnoj strani, bit će da je nasuprot Aquariusa. Rokaj fest. Sviraju Elemental, Emir i frozen kamels...
Ja sam tamo, i moja ekipa je tamo uključujući dio ljudi s bloga. Mi smo tamo već oko 18 sati. Nadam se da ćete se pojaviti, barem djelomično wink da se pošteno party i smokin. Pozvani ste svi da se upoznamo! Sve pojedinosti dobijete na mail ako mi se javite: bezazlena@gmail.com

Program: Subota 16.06.

16:00 Portofranco
16:30 Jarboli
17:00 Lira Vega
17:30 Indigo
18:00 Gretta
18:30 Euforia
19:00 Emir & Frozen Camels
19:30 Eat the Gun
20:00 Hard Time
20:30 Elemental
21:00 TBF
22:00 Majke

Ajmo ljudi druženje!!!! Jupi!!!! S jednima od ovih svira i misteriozni L. iz 100-og posta ko ga se sjeća. smijeh


14.06.2007. | 08:13
4 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Nedelja... uf... mrzim nerad i ljenčaranje...


E da i nedjelja je tu, zapravo već je i nema... Nisam se ni okrenula a već mi je vikend otipao... Umorna sam ko pas, ne da mi se ništa raditi... Jedva sam se natjerala pospremiti stan, oprati veš, obrisati glupu prašinu na ormarima i gotova nedjelja...
I glupa glava me opet danas boli, doduše nije dugo, jedno mjesec dana, ali kad me okine, popizdim jer ne mogu funkcionirati, uopće... Baš pričam s jednim krasnim dječakom Lazanjom kiss na icq-u, pa mu velim da mi za seks glavobolja uopće ne smeta smijeh samo me treba motivirati i zaboraviš glavobolju...
Ima li išta slađe od nedjeljnog popdneva provedenog pod plahtama u krevetu sa nekom dragom osobom? smijeh A?
Kaj velite vi na to? Se volite seksati cijelo nedjeljno popodne? Uf ali mi to fali... I tata bi sine, jel? smokinsmokin


10.06.2007. | 19:30
10 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Hladno pivo 25.5. - fotke


Evo neke od fotki sa Hladnog piva 25.5. kao što sam i obećala. wink

Backstage i stage


Mile Kekin

Frendica koja je završila na rukama oznojeno-pijanih muškaraca. smijeh Bez brige nisam je ostavila njima, ali sam se jedva izborila za nju! smijeh


Kako se napiti prije koncerta? Pročitajte natpis tipu na majici! wink


I na kraju, babe koje popiju previše pivulje pa završe na cesti teturajući :))))))))))))))))))))))) za krepat od smijeha, vjerujte mi smijehpartysmokinthumbup


08.06.2007. | 12:15
4 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




E pa odoh opet...


Sutra - put za Osijek. bang
Bila sam doma ravno 3 dana i sve ugurala što sam mogla u prenatrpan raspored kafenisanja, druženja, posla, spremanja, peglanja, malo spavanja jer nema smisla da ne spavam itd... Katastrofa...
Sutra sam još i krsna kuma prije nego krenem put Osijeka, pa me čeka sutra i red izjedanja samoborskih delicija. party smokin
Žao mi je ali nikog nisam "obišla", a ni komentirala bogme, na blogu ovih dana jer nisam ni na netu provela više od 1/2 sata ovaj tjedan što je bilo dovoljno za prošli kopi-pejst ekšn post. smijeh
Obećajem vas sve obdariti komentarima čim se vratim u četvrtak u Zagreb.
Dotad, ljubim vas i ostavljam s pusama. kiss

E da, ostadoh vam dužna izvještaj s HP-a, a bit će i slika čim se vratim s putovanja u Os. Majke mi, obećajem! časna pionirska! smokin thumbup


02.06.2007. | 22:09
7 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #




Moderna vremena, balastne tvari i bakterije...


Kažu da svaki dan moramo pojesti jednu jabuku, a i jednu bananu radi kalija. Također i naranču zbog vitamina C ... I obavezno popiti jednu šalicu zelenog čaja (bez šećera za prevenciju dijabetesa) za smanjenje masnoće u krvi...
Svakoga dana moramo popiti dvije litre vode (da, i poslije je ispišati, što udvostručuje vrijeme koje smo do sada provodili u WC-u).
Svakoga dana treba uzeti barem jedan Bioaktiv ili jedan jogurt da biste imali sve dobre bakterije,za koje nitko ne zna šta su točno, ali ako se ne opskrbiš sa barem milijun i pol tih bakterija, vidjećeš vraga...
Svakoga dana jedan aspirin,za prevenciju infarkta, i jedna čaša crnog vina, također protiv infarkta. I jednu čašu bijelog, za živčani sustav...I jednu čašu pive, ne mogu se sjetiti za šta...Ako ih popiješ odjednom, međutim, možeš dobiti moždani udar, ali ne sekiraj se, nećeš ni primijetiti...
Svakoga dana treba jesti balastne tvari. Mnogo, mnogo, gomilu balastnih tvari, dok ne pokakaš nešto veličine pulovera. Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smiješ zaboraviti žvakati svaki zalogaj 100 puta. Tako da ti samo za jelo treba 5 sati...
E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i poslije jabuke, poslije bioaktiva, poslije banana, poslije balastnih tvari...I tako sve dok imaš zube u ustima, s tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni I ispiranje vodicom za usta... Bilo bi dobro urediti kupaonicu, možda staviti unutra CD player ili TV, jer s obzirom na vodu, balastne tvari i zube, provest ćeš puno, puno vremena unutra...
Treba spavati 8 i raditi preko 8 sati, plus 5 za jelo, to je 21. Ostaje ti 3 sata, ako nije gužva u prometu. Prema statistikama, TV se gleda prosječno cca 3 sata dnevno. Sada se to više ne može, jer svakoga dana treba hodati najmanje pola sata (savjet: nakon 15 min kreni natrag jer ako ne, pola sata postaje cijeli sat). Treba njegovati prijateljstva, jer su poput biljaka, treba ih održavati svakodnevno. Pretpostavljam i kada ideš na put... Između ostalog, moraš ostati informiran, i čitati barem dvije dnevne i nekoliko tjednih novina, da bi imao kritički stav..
Seksati se treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: treba biti inovativan, kreativan i iznova osvajati. Za sve ovo treba vremena... Da ne govorimo o tantričkom seksu. Treba imati vremena i za dodir s prirodom, pranje poda-suđa-veša, da ne govorimo o tome što sve treba ako imaš kućnog ljubimca ili djecu...
Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari istovremeno, npr: tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena - tako ćeš popiti 2 litre vode. Dok izlaziš iz kupatila s četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj (tantrički) s partnerom koji istovremeno gleda TV i čita novine dok ti pereš pod.
Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje! I rodbinu! Popij vino jer nakon razgovora s rodbinom će ti sigurno trebati!
Uuuuuuf!
No, ako ti je ostalo dvije slobodne minute, pošalji ovu poruku svojim prijateljima (koje treba paziti kao biljke) dok jedeš žlicu meda, koja je vrlo korisna.
Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, pive, prve litre vode i trećeg obroka s dnevnom dozom balastnom tvari, ne znam više šta trebam, ali moram hitno u WC.
Ušićarit ću par minuta istovremeno perući zube...

Pa ti onda nađi par minuta za ljubav nakon ovog svega smijeh


01.06.2007. | 08:59
3 puta ste izrekli komentar | na vrh stranice | #



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

12/2008 (1)
11/2008 (2)
10/2008 (4)
09/2008 (2)
08/2008 (3)
07/2008 (2)
06/2008 (1)
05/2008 (2)
04/2008 (2)
03/2008 (4)
02/2008 (3)
01/2008 (4)
12/2007 (3)
11/2007 (2)
10/2007 (11)
09/2007 (10)
08/2007 (5)
07/2007 (15)
06/2007 (10)
05/2007 (14)
04/2007 (19)
03/2007 (24)
02/2007 (25)
01/2007 (12)
12/2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da ili ne?

Likovi moji omiljeni koje pratim...







Djevojčice:
DoKoSkE
Velvet lady
Feniks iliti Hera22
Monita je ljepotica bez zvijeri
Idealna ali loša? hm...
Dijanin vodič kroz galaksiju
Alfa vučica
mALa309
Žena zmaj
To nisam ja...
.::LjeNcHuga::.
Midori
Ipanema

Dječaci:
Vol u kupusu - on ljubaf moja velika
KlonZi - i on je moja ljubaf
Alan B'stard - naš doktor
Dan Za Metak - ulovili ga, konačno...
Strijelac - on je moja ljubaf mala
Ddadd - nema ko njega ne čita
XIII - dođe pa ode
Danči
°© n@crtani ©°
Zombij probuđeni :)
Kokošje sljepilo

Izdvojeni radi svoje posebnosti:
Život u dvoje
Trula kobila

Priče za napaljivanje:
Erotico

Mail za one koji hoćeju mi pisati:
bezazlena@gmail.com

Dežurna na Ajsikju:
473-381-375

"Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na mjesto" - Elizabeth David


Opis bloga


Moje privatno igralište za umne devijacije. Za posljedice čitanja ne odgovaram, ovo je moje mjesto, moj kutak, moja rupa i samo ja imam pravo na tekstove objavljene na ovom blogu.

Novi dizajn osmislila ja sama... ako kome treba dizajn, nek se javi mailom... ponuda se odnosi samo na meni drage ljude koji me čitaju!

Image Hosted by ImageShack.us

TODO lista:
- skinuti nešto kila ako Bog da! A ako ne, onda neka učini da su mi svi prijatelji debeli! :-)
- skinuti nekog slatkog dječaka smokin (piletina je piletina nut)

smajlići 1.
smajlići 2.
smajlići 3.


Arhiva:


Seksualni vodič za žene
Seksualni vodič za dečke
Rokaj fest i blogofci na okupu
Hladno pivo - slike s koncerta 25.5.
100-ti post!
Statistika je majka svih zajeba
„Slučajnosti“ u filmovima
Jebem po kućama
Get a life woman ili što nam treba za seks?
Dnevnik Indijana Džons djevojke
Doživljaji žene informatičarke :)
Neki od razloga zašto se, vjerojatno, ipak neću nikad udavati
Molitva za frustirirane na poslu :)
Popis novogodišnjo-božićnih želja 2007

Priča prva...
Priča druga...
Priča treća...
Priča četvrta...






Copyrigths by B. 2007. zabranjeno prenašanje tekstova bez mojeg odobrenja!


I neka ostane za sve generacije blogovaca pjesma slavne tete Velvet o palačinkama jendog petka 21.9.2007:

PALAČINKIJADA

U jednoj ulici, na kraju puta
Bezazleno đevojče povazdan luta.
Od ruba do ruba, često je vide
s gajbama pive kući ide.
Mačak joj, Frodo, kroz prozor bježi
kad psiho-Bezazlena na njeg zareži.

(hihihi)

Jednoga dana, čudnog li čuda
Bezze si dade velikog... truda.
Misleć ko Baltazar, na pamet joj palo
na palačinke blogere pozvati malo.
Napekla Bezze hrpu cijelu
da vidi konačno blogere na djelu
Palačinki bilo vrsta raznih
- mit votka, šljivovica, travarica, kruškovača, višnjevac, viljamovka, und ohne pekmez, nutella und so weiter
(pivu s početka čuva ljubomorno za sebe) nikako praznih.

Kad su se blogeri opuštati stali
Klonz jaukne bolno kak mu je mali.
Lazanje miška u guzu voli
Dan sanjari o vojsci - kad su se kupali goli.
Shvati Bastard - Nastranu šala!!
Ovo je klopka! Baš sam budala!-
Odluči mudro odšutjet priču
o analnim kuglicama i dečkima u klinču.

Milojka shvati u svojoj tuzi
zašto njen dragi želi po guzi.
Zašto "bigstronggay" stranice traži
zašto mu big bradr postao draži.

DoKoske, Bezz i ja shvatismo čudom
da muški u biti pate za udom!!!
Da sami sebi fellatio žele!
Kobase svih vrsta gutaju cijele!

Lazanje uzme stvar u svoje ruke
riješiti Klonza njegove muke.
I tako smo, eto, na kraju balade
dobili novi par gay parade.

Dodaje KLonZ:
Ali o vel ništa čuli nismo
pravila se fina nije joj bas mjesto
Ali ipak zborom posumnjaše muški
Da tu ipak nešto, možda malo smudi

Oči joj sjaje, pogled joj grize
kurac joj očito stran bas i nije
Strašno se mreška kad čuje koješta
Kuglice, dildo... pomisli smjesta.

Vrijedna je bari, bavi se lovom
Samo te hulje neće po njenom
zato se buni, protestno viče
Al zle hulje sredit moći neće

A onda nadopisuje i Vol u kupusu:
Moja guza je djeva fina
grije se pokraj toplog kamina
zločko klonz je dirao nije
to samo draga vel brije

kada udahnem svježi zrak
vidim vel na licu zlobni znak
milojka voli kurac ko meri
znam ja imam na kameri

stoga ne po stupu inje lizati
jel ćemo na jutub svašta dizati
bila je borba da se vel snimi
a nije ružna ko prištava mimi


Na kraju dodaje i DanZaMetak:

Danza je mislio i mislio,
ne bi l' pjesnički odgovor smislio.
Ali kako ne čita puno knjiga,
ništa smislio nije, jebiga.
Mlada damo, zvijezdo sjajna,
pjesma ti je genijalna.

p.s.
I još na kraju, ovo ti velim,
za palačinke ja sam, trbuhom cijelim.

p.p.s.
rima je ovo,
bez glave i repa,
zaobiđimo je
izdaleka ;-p




Sluša se:


1. Linkin park - In the end

2. Šamar - Hladno pivo
3. Metallica - No leaf clover

4. Linkin park - Numb

5. Somewhere over the rainbow

6. Sreća - Hladno pivo

7. Iris - Goo Goo Dolls (Grad Anđela)