Berini dnevnici

ponedjeljak, 27.02.2012.

Modesti blejz SOTONA ?!



Neznani posjetitelju (naguzsenachtfressere),
moram Vas obavijestiti, da ste povrijedili osnovna pravila dobrog ponašanja, koja tolerira moja malenkost na dijelu blogosfere, koji spada u dio unutar kojeg, svoje misli pretačem u određene, više ili manje smislene rečenice, nekome interesantne, a drugome pak manje.

Naime, ono što toleriram jest vlastiti osvrt uz tekst, pljuvanje, hračkanje, pokuda ili pak pohvala vezana uz tekst ili bilo koji dio teksta, sliku vezanu uz blog, bilo koji dio bloga, odnosno sadržaja boksa i slično.

Ono što ne toleriram je prenošenje vlastitog shvaćanja drugih blogova ili očitovanja o kolegama blogerima. A ono što s gađenjem osuđujem, jest pokušavanje formiranja mog mišljenja na tuđu inicijativu, odnosno na osnovu Vašeg shvaćanja nekog teksta ili dijela teksta, obraćanja blogera Vama i sličnog ponašanja.

Predlažem Vam, da još jednom porazgovarate s vlastitim psihologom, kojeg nesebično dijelite unutar Vašeg obraćanja, kao osobu koja shvaća Vaše razumijevanje teksta, koji je napisao kolega Modesti blejz. Potrebno je imenovanom objasniti, da se od 5. Mjeseca 2011., citiram Vaš komentar, bavite tekstom s određenog bloga te ga nesebično promovirate, uključujući vlastite zaključke o tekstu. Nadalje, treba psihologa upoznati s time, da ujedno patite i od insomnie, zbog napisanog teksta, pošto ostavljate komentare o istom u 05:19 ujutro.



Tabletice koje ste nesebično preporučili, predlažem da slobodno iskoristite kao rektalne čepiće, koji bi mogli pomoći da dobro prdnete, kako ne bi nadalje imali usrane misli.

Najljepše molim, da ubuduće ne izvodite ovakve akcije, jer ću na žalost - biti prisiljen, napraviti patološku analizu Vas i Vaše uže te šire obitelji, kao stručnjak, odnosno specijalizant psihologije, koji shvaća da i ljudi kao Vi postoje u svijetu.

Za kraj, jasno mi je, da Vi koji živite vani, ponekad ne shvaćate smisao teksta, pa u vlastitom nerazumijevanju činite očajničke poteze upozoravanja na "pogansko ponašanje".

Ne bi ste smjeli bloganje doživljavati toliko osobno, popričajte s psihologom - još jednom apeliram, već kao dio na kojem blogeri ponekad izražavaju stanje uma, duha ili jednostavno imaju potrebu ispucati pokoje slovo, ne bi li se rasteretili dnevnog pritiska.

Lijepi pozdrav,

MARIO BJESNI – Bjesomar Pacyentius Vulgaris



- 10:14 - Komentari (21) - Isprintaj - #