Berini dnevnici

ponedjeljak, 17.12.2007.

Ipak najbolji.

Nekad davno bijaše san, san posta stvarnost, biti najbolji. Zašto ljudi uvijek teže biti brži, bolji, jači - osta pitanje Retoričko. Ponekad kada ne želiš, dobiješ nagradu i pažnju, a neki puta, kada se doista trudiš, ostaneš kratkih rukava. Zašto ? E pa zato jer je Politika kurva, a ono što je bitno, postaje nebitno i obrnuto. Najbitnije je da barem u jednom trenutku shvatiš da je vrijeme za promjene, da je vrijeme za nove korake. Nemoj tapkat u mjestu, to zatupljuje, horizonti su široki, ako ne vidiš dobro, stavi naočale. Što se prije probudiš, to ćeš prije maknut krmelje i progledat. Jer jednog dani ipak postaneš dio najboljih...

Image Hosted by TinyPic



Dodijeljene nacionalne nagrade za najbolje hrvatske web stranice


U zagrebačkom hotelu Regent Esplanade dodijeljene su nacionalne internet nagrade Vidi Web Top 100 za najbolje hrvatske web stranice.

Ove godine o pobjednicima je odlučivao žiri sastavljen od 37 renomiranih stručnjaka, a nagrade su dodijeljene u deset kategorija: Korporativne stranice; Financijske institucije; Mediji, novosti i oglasnici; Znanost, obrazovanje i kultura; Vladine organizacije i državne institucije; Turizam i putovanja; Sport, zdravlje i prehrana te Zabava, moda i glazba.

Prvi put, u osmogodišnjoj povijesti Vidi Web Top 100 natječaja, ove godine su dodijeljene i nacionalne internet nagrade u kategoriji najbolje hrvatske web promocije i najboljeg hrvatskog community servisa, a prvi put se dodjeljuje i nagrada u jednoj podkategoriji za najbolji hrvatski blog.

Svi dobitnici Vidi Web Top 100 nagrada, u deset kategorija i jednoj podkategoriji, mogu se naći na web stranici www.vidi.hr/top100.

Najbolja od najboljih internet kampanja u kategoriji Web promocija za 2007. godinu je web kampanja Rexona - Power Pamplona (ova odlična web promotivna kampanja sada se može pogledati na adresi www.vidi.hr/top100/pamplona).

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Community servisi za 2007. godinu je web stranica Tulumarka.com., a u podkategoriji Blog najbolja je web stranica WolfwoodsCrowd.info.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Korporativne stranice za 2007. godinu je web stranica Telefon-gradnja.hr.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Financijske institucije za 2007. godinu je web stranica Limun.hr.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Mediji, novosti, oglasnici za 2007. godinu je web stranica Boboton.com.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura za 2007. godinu je web stranica Kuća o batani – batana.org.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Vladine organizacije i državne institucije za 2007. godinu je web stranica Moja uprava.hr.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Turizam i putovanja za 2007. godinu je web stranica Zora-hotel.com.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Sport, zdravlje i prehrana za 2007. godinu je web stranica 7maslina.net.

Najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Zabava, moda i glazba za 2007. godinu je web stranica Žena.hr – portal samo za mene.

Uz informatičku izdavačku kuću Vidi, suosnivači i partneri Vidi Web Top 100 nagrade i svečane dodjele su istaknute hrvatske i međunarodne tvrtke i organizacije kao što su T-Com, Hrvatska gospodarska komora ili PricewaterhouseCoopers.

Preuzeto sa: http://www.vidilab.com/vijesti/vise.php?id=11542

- 14:07 - Komentari (7) - Isprintaj - #