smisleni paradoks

utorak, 27.06.2006.

predaja (by M)

svijet me polako uništio.
one iskrene, pustolovne i otvorene djevojčice više nema
možda je nikad nije ni bilo
ali mislim da postajem ono što sam kao dijete prezirala
što nisam mogla ni shvatiti
postajem jedna od onih hladnih, nimalo znatiželjnih odraslih osoba
povlačim se u sebe, iza zidova
koje sam sagradila zbog svijeta
iz straha
tu ližem svoje rane bez hrabrosti za borbu
bez snage za uzvratni udarac

nekad sam htjela mijenjati svijet
sad je on promijenio mene

- 00:07 - Speak sada or šuti forever! (Ima vas 18.) - Link na ovo

srijeda, 14.06.2006.

The Butterfly Effect

Jedna mi je sitnica maloprije naizgled pokvarila moju savršeno isplaniranu budućnost. Onako, sitnica u stilu pogrešnog rasporeda linkova na nekom arapskom sajtu ili suprotan predznak koji kvari savršeno sređen izraz ili krivo tempiran početak druge kitice. Dovraga i leptirov efekt. Ništa nikad nije sigurno, ništa dovoljno pouzdano. A ja sam samo još jedan u nizu budala koji pokušavaju samima sebi prodavati priču o budućnosti.
Ali nema veze.
Jer, isti kaos zbog kojeg sam se prije osjećao po ko zna koji put u najnižoj realno dostižnoj točki svog postojanja, i dalje djeluje. I sad sam opet nazad u dinamičkoj ravnoteži pozitivnih i negativnih utjecaja. I sviđa mi se to, barem onoliko koliko mi se i ne sviđa. A to je značajan napredak.. bar mislim.

Razmišljam koju bih nevažnu sitnicu sad mogao napraviti i tako izazvati dalekosežne i neizbježne posljedice...
Smislit ću već nešto...

- 05:54 - Speak sada or šuti forever! (Ima vas 11.) - Link na ovo

srijeda, 07.06.2006.

fragmenti kaosa

išla je u osijek, nešto zbog posla. spavala je kod rođaka, ali nije mogla rastegniti kauč pa se stisla na polovicu, bilo joj je glupo buditi ljude u 1 u noći jer ne zna rastegniti kauč. sutra ju je bolio vrat pa je kući došla živčana. usput je stala kupiti voća. trešnje ili jagode? ma uzet će trešnje. i muž je bio živčan jer je sam morao skuhati ručak i oprati suđe 2 dana zaredom. pitao je zašto je kupila trešnje, a ne jagode kad on više voli jagode. ona je rekla da ona više voli trešnje i zašto bi sve uvijek trebalo biti po njegovom. on je rekao da nije uvijek sve po njegovom nego da je njoj ionako svejedno jesu li trešnje ili jagode pa zašto nebi kupila jebene jagode? posvađali su se. rekli da više ne mogu živiti skupa pa su se rastavili. tražili su i crkveni razvod jer ona nije znala da on ne voli trešnje kad se udavala, a on nije znao da ona ne voli jagode, a htjeli su se i drugi put oženiti u crkvi (samo s drugim osobama). tako je ljepše. dobili su ga.
a imali su i kćer. od 15 godina. posli je živila s mamom,a vikendom s tatom. kod primopredaje bi redovito izbila neka svađa. počela ih je mrziti. mamu jer je jedva čekala vikend da izlazi vani "da nadoknadi mladost" i tatu jer bi mu uvik morala čistiti po stanu. jednostavno nije vidio da mu je stan svinjac. i njih skupa jer su se stalno svađali.
nakon godinu dana je nestala. policija ju je našla u napuštenoj kući. igla joj je bila zabodena u ruku. stavila je dozu četri puta veću od smrtonosne za svaki slučaj. nije željela preživiti.
na obdukciju su došli oboje, ona i on. nisu ni pomišljali da bi se takvo nešto moglo dogoditi s njihovom kćerkicom.
ona je došla ravno iz dućana, s kesom jabuka u ruci. oboje su voljeli jabuke. a trešnje i jagode se jedu samo jedan mjesec.

- 15:40 - Speak sada or šuti forever! (Ima vas 12.) - Link na ovo

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

S. P.

  • Nema nas više.
eXTReMe Tracker

Characters

  • Copyleft 2006.-2008.
    behindthecloud.blog.hr.
    All rites reversed.