16

utorak

srpanj

2013

French glamor



Model L.B. za Beauty in you. Lajkate njene fotke i na facebook stranici BEAUTY IN YOU

15

ponedjeljak

srpanj

2013

Stilski vremeplov

SEE US ON FACEBOOK

50-TE GODINE
Muškarcima su žene iz 50-ih najprivlačnije!



60-TE GODINE
S obzirom da su ove sezone frizure s mnogo volumena ponovno u modi, ova frizura sigurno spada u tu kategoriju.
Ona može funkcionirati za sve prigode, bilo ležerne ili formalne... Frizura seksi mačkice rodila se 60-ih godina prošlog stoljeća i sada, 50 godina poslije, ponovno plijeni pažnju svojom besmrtnim erotizmom.



70-TE GODINE
70-te godine donjele su nam mnogo djevojaka koje su postale i još uvijek su inspiracija mnogima. Supermodeli poput Jean Shripton i Twiggy, do super-kul djevojaka Edie Sedwick i Anite Pallenberg.



80-TE GODINE
Madonna prograšena ikonom stila 80-ih godina.
Njen stil oblačenja - koji se i dalje može zapaziti na mnogim ženama širom svijeta - prepoznale su kao najbolji, žene Ujedinjenog Kraljevstva u jednoj anketi.



90-TE GODINE
It’s fair to say that the 902s are back!

14

nedjelja

srpanj

2013

Deeply Impressing



MORE ON FACEBOOK

Osobna kolekcija

Sminkanje neki put zna biti pravi napor. Dugo sam trazila prave stvarcice, ali napokon sam ih nasla, i konstantno ih koristim.

Avonova red brick glimmerstick lip liner mi je savršen uz tamno crvenim ruz. Lako se nanosi i nije "packav". Preporucila mi ga je prijateljica koja ga koristi i sa svijetlijim tonom ruza i odlicno izgleda.



Olovka za oci od Lancome-a, broj 40G21SD, koja je bila poklon za rodendan, odlicna mi je i kupujem ju uvijek. Bolja mi je od svih, kvalitetna je i dugo traje. Super mi je za ljetne dane, jer se ne topi sretan



Opet Avon- Face pearls, sa sljokicama su i prirodnih boja. Super su jer daju prirodan look, i mogu ih koristiti za svaki dan, nisu pre napadne, a sa druge strane, za vecernji izlazak uz odredeni make-up, super se uklapaju.



Nivea aqua effect tinted moisturizing day care-natural, za sve tipove koze, super je kao podloga za puder, ili prijasnje navedeni prirodni look. Svijetlije sam puti, bojala sam se da ce bit pretaman, ali dapace savrsen je i vecina mojih prijateljica ga koristi. Ugodnog je mirisa i lagan je osijecaj na kosi nakon nanosenja.



Allround concealer palette, bez boja-prekriva nedostatake, roza boja-prikrije podocnjake, zelena boja- neutralizira crvenilo. Tri u jednom. Jednom rijeci, odlican!



To su za sada moji favoriti. Ostatak kozmetike na zalost jos nisu zadovoljili moje kriterije, ali nadam se da cu i njih ubrzo pronaci.
Nadam se da cete isprobati parem jedan od mojih ljubimaca te da se necete razocarati.
Pratite nas na facebook stranici, lajkajte, komentirajte, pitajte BEAUTY IN YOU
Puse

KOZMETIKA - KOSA

Like Us On Facebook


Sjaj- sjaj svojoj kosi možete vratiti losionom od koprive. Za pripremu losiona potrebna Vam je:
Šaka lišća od koprive
2,5 dl jabučnog octa,
˝ l vode.
Stavite usitnjeno lišće koprive u porculansku posudu i prelijte kipućom vodom. Ostavite da stoji 3 sata, procijedite i prelijte u tamnu bocu. Dolijte ocat i dobro promješajte.
Tom se tekućinom ispire kosa nakon pranja.



Suho pranje kose- suho je pranje ponekad jedini način pranja kose. Evo dobrog načina suhog pranja. Pribavite potrebno:
2 bjelanjka,
˝ žličice sitne soli.
Od bjelanjka istucite čvrsti snijeg i dodajte sol. Snijeg utrljajte u kosu, pa pričekajte da se osuši, a onda dobro iščešljajte kosu. Vidjet ćete i sami- kosa je meka i sjajna.

13

subota

srpanj

2013

Street style by K.K.-model



See more photo on facebook



Crna i BIJELA

Pratite post i na facebook-u

SVEVREMENSKA ELEGANCIJA

Crno bijele kombinacije odlican su izbor za one koji se ne zele pretjerano isticati, a istodobno izgledati elegantno i profesionalno. Prednost ovog trenda je, kako kazu, to sto je bezvremenski- kupite li dobar komad ove sezone, velika je vjerojatnost da cete ga moci nositi i nekoliko iducih. Za jaci dojam izaberite neobicne geometrijske uzorke.




KAKO NOSITI OVE (NE)BOJE

Ovaj trend nosi se od glave do pete, a uvodenje bilo koje boje poništilo bi njegov snazan dojam. Stoga ako velik izrez na bluzi ili haljini zahtijeva ogrlicu, izaberite upecatljiv, glomazniji komad u istim tonovima. Cipele mogu biti crne ili bijele ili njihova kombinacija, a sto se tice sminke, najvaznije je da istaknete konture lica, i to jagodice te obrve.



Breathtaking model

Beauty in you-K.B.MODEL




Što, Kako, Tko, Zašto i Gdje?

Hej dragi nasi, evo odlucili smo napraviti i blog, uz facebook stranicu, kako bi nas i ovdje mogli pratiti. Nadamo se da ce vas nase price, fotke, dogadaji i jos puno toga zanimati, impresionirati i da cete nas pratiti.
U kratko, bavimo se fotkanjem modela, mladih cura koje se jave, pratimo modu, brinemo i dajemo korisne savijete za zdravlje i higjenu te jos mnogo korisnih i zanimljivih stvarcica sretan

Tek smo se poceli baviti ovime, tocnije stranicom Beauty in you, koju mozete, ako vec niste naci na facebook stranici Beauty in you , lajkate nas i pratite, pitajte sto god vas zanima. Istina da smo tek poceli, ali nam jako dobro ide, super smo team i volimo nase pratitelje, citatelje i obozavatelje.

Eto za pocetak, neka to bude to, nadamo se da necemo razocarati vasa ocekivanja i da cemo svi biti zadovoljni!

Veliki pozdrav od ekipe Beauty in you !!

Oznake: fotografije, moda, Zdravlje, Facebook, modeli

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.