Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyinyou

Marketing

Osobna kolekcija

Sminkanje neki put zna biti pravi napor. Dugo sam trazila prave stvarcice, ali napokon sam ih nasla, i konstantno ih koristim.

Avonova red brick glimmerstick lip liner mi je savršen uz tamno crvenim ruz. Lako se nanosi i nije "packav". Preporucila mi ga je prijateljica koja ga koristi i sa svijetlijim tonom ruza i odlicno izgleda.



Olovka za oci od Lancome-a, broj 40G21SD, koja je bila poklon za rodendan, odlicna mi je i kupujem ju uvijek. Bolja mi je od svih, kvalitetna je i dugo traje. Super mi je za ljetne dane, jer se ne topi sretan



Opet Avon- Face pearls, sa sljokicama su i prirodnih boja. Super su jer daju prirodan look, i mogu ih koristiti za svaki dan, nisu pre napadne, a sa druge strane, za vecernji izlazak uz odredeni make-up, super se uklapaju.



Nivea aqua effect tinted moisturizing day care-natural, za sve tipove koze, super je kao podloga za puder, ili prijasnje navedeni prirodni look. Svijetlije sam puti, bojala sam se da ce bit pretaman, ali dapace savrsen je i vecina mojih prijateljica ga koristi. Ugodnog je mirisa i lagan je osijecaj na kosi nakon nanosenja.



Allround concealer palette, bez boja-prekriva nedostatake, roza boja-prikrije podocnjake, zelena boja- neutralizira crvenilo. Tri u jednom. Jednom rijeci, odlican!



To su za sada moji favoriti. Ostatak kozmetike na zalost jos nisu zadovoljili moje kriterije, ali nadam se da cu i njih ubrzo pronaci.
Nadam se da cete isprobati parem jedan od mojih ljubimaca te da se necete razocarati.
Pratite nas na facebook stranici, lajkajte, komentirajte, pitajte BEAUTY IN YOU
Puse

Post je objavljen 14.07.2013. u 17:21 sati.