nepogled!

utorak, 21.09.2004.

Eeee, evo opet napadam.

Da sam ja znao da sam imao par komentara na blog, odavno bi vec napisao nove upise. Ovako me 2 mjeseca nije bilo, pa sad krecem sa redizajnom bloga(korak po korak, polako i sporo) i novi pustolovinama naseg junaka.

Bosiljak Njapo se pokazao kao prava legenda i ozbiljan kandidat za reality show Survivor, ako ikad dodje u hrvatsku. Istina, nije bas komunikativan, al je zato sportski tip i elegantan u svojoj teglici. Njapo je kroz ovo ljeto prezivio sve i svasta i dokazao da i bosiljak moze bit divljac.

Nakon prvih par dana sto ga je vlasnik njegovao, Njapo je ostao tjedan dana bez da se itko brinuo o njemu te se prilicno posusio. No, uz par dana njege uspio se oporavit, al onda se zalomilo 10ak dana bez zaljevanja sto ga je ubilo. Kad je vlasnik (bastard) navratio u ZG licio je na alkosa koji je zaspao i posusio se pred ducanom u kojem je zuja na rasprodaji po 3 kune. Jadni alkos je tamo dosao nakon sto je tjedan dana zicao gradom i jeo kelj na leso te vrapce sa perjem. Kelj je nabavljao na placu, to bar nije bilo tesko. Svojim smradom tjerao je kumice da se odmaknu par metara od stola, a onda bi on kao slucajno srusio na pod malo kelja te ga sutnuo nogom, isto kao slucajno. Kumica ga onda vise nije mogla prodat pa joj je jedina zadovoljstina bila nabit alkosa po ledjima debelim porilukom.
No, ostao mu je kelj. Vrapce sa perjem je vec bilo teze nabavit. One bez perja se jos moglo nac po gnjezdima da crvkucu. Al ti nisu bas nest ukusni, otprilike ko da jedes sirova jaja. Al pravi, odrasli vrabac je izuzetno hranjiv, a od perja mozes napravit bundu za hladne dane. Uzmes perje 4-5 vrabcova i jednu najlonsku vrecu za smece. Takodjer treba ti i dobro ljepilo. I onda ljepis perje po vreci na koju si prethodno napravio rupe zaprogurat ruke i glavu. Cak, kruze glasine da ako nakupis dovoljno perja mozes i poletjet u tom odjelu. Novodno je jedan iz Virovitice tako odletio preko 6 kilometara u smjeru Madjarske, ali poginuo je pri sljetanju jer mu je otpustilo ljepilo pa je ostao bez vecine perja. Al da vidim tako nest na nebu da leto, vjerojatno bi pomislio da je rijec o NLOu. Oni navodno dolaze nocu i siluju zene. Al mene nisu nikad silovali. Istina, nisam ja zena, al ono. U zvjezdanim stazama nikad nikog ne siluju.
Mislim da je vrijeme da prestanem pisat budalastine.

I da, Njapo je jos uvijek ziv i ljepsi nego ikad. Fakat taj bosiljak vrijedi imat doma u teglici.
- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>