DOKTORSKA DEZERTACIJA

13.11.2010., subota


barba and a horse with brocolli
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

najprije brokole staviti u posoljenu vodu i staviti ih kuhati.
konjski odrezak malo natuci, popapriti, pokriti sitno narezanim cesnjakom i utopiti u ulju.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


staviti odrezak na stranu s cesnjakom , a ovu gornju malo posoliti

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


u svakom slucaju treba se zastititi je strca na sve strane. naime konjetina je puna vode i strca. prziti na jakoj vatri 5 minuta s jedne i 3 minute s druge strane (dok ne pusti vodu)



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

u medjuvremenu brokoli su gotovi 25 minuta kuhanja, ocijediti ih od vode i politi maslinovim uljem u koga ste umutuli kurkumu ili tomorik.
ulje postaje fluorescentno zuto.
a konjetina ko' konjetina, ali ipak mekana ko' teletina.








- 18:18 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>