četvrtak, 11.09.2008.

Downfall rebirth

I tako razmišljam, razmišljam i razmišljam i opet se sjetim kako sam nekoć pisao i pisao. Imao sam inspiraciju, imao sam o čemu pisat ali kao da sam se ugasio u vrtlogu bezvoljnosti. Ne znam nekako kao da nije išlo. Mislio sam da ću imati o čemu pisati nakon koncerta Iron Maidena u Splitu i zbilja o tome bi se mogao roman napisati. Htio sam pisati i o tome kako je bilo na moru. Dakle imao sam o čemu pisati ali nekako na psihičkoj bazi nije išlo. Pogledam blog i buljim u njega, želim se logirati......i odjednom me obuze bezvoljnost. E pa sada sam prionuo pisanju jer imam toliko toga za izraziti i ponekad se bojim izraziti. ovaj blog je mogao već dobrano biti napunjen ali eto, nije. Dok ovo pišem sjetim se Ive i kako je divlja na gramatiku pa čak jedan dijelić želi da bude i gramatički točno. No, ovo je moj blog i naravno da ću pisati kako mi padne no ovo je eto razmišljanje usput i baš sam se dobro nasmijao.

Trebao bih se raspisati kako je bilo na moru sa dragim mi prijateljima koji se mogu prepoznati sada i kako je bilo na koncertu Maidena. Kako bih ovo mogao najkraće reći? Hmmm..... Da, ljudi bilo je magično, bilo je pročišćavajuće, bilo je nezaboravno i biti će još bolje :)

Ovo je samo uvod u mnoga pisanja opet :) Dolazi Reho pa moram završiti ovdje a vjerojatno bih se rastipkao, dammit. Biti će prilike :)

Be young, be in true love, be YOU.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>