petak, 18.04.2008.

VŽ 17.4.2008.g.

Image Hosted by ImageShack.us


P.S. Jedite (Mini) Big Mac i živjet ćete dugo,sretno i bez poteškoća.

Jučer sam išao u VŽ u kazalište. Dogovoreno je bilo da samo maturanti u VŽ idu jer se nije moglo dogovoriti za ZG zbog nižih razreda pa nebi svi stali u kazalište u ZG-u. Vraćamo se na početak jučerašnjeg dana.

Drrrrrrrrrr, drrrrrrrrrrrrrrrrrr, (muzika), uzimam mobitel i isključujem budilicu na mobu koja me budi u 7 ujutro kada sam ujutro u školi. Nekako ustajem iz kreveta sa mislima o tome kako bih još spavao. Oblačim se, odlazim na WC, umivam se, odlazim u kuhinju popiti vode i na kraju uzimam torbu i oblačim patike. Otključavam ulazna vrata kuće, pogledavam zelenilo svoga dvorišta, udišem svjež zrak (koliko svjež može biti) i odlazim do škole slušajući muziku.

(U školi se nije ništa posebno događalo osim što su nam sati bili skraćeni 10 minuta tako da smo stigli imati svih 6 sati nastave.)

Pod velikim odmorom otišao sam do Sloge i kupio si 3 limenke Osječkog piva (crnog). Natrpao sam u torbu to i skoro sam izašao van iz dućana kada sam se sjetio da trebam kupiti žvakaće. Airwaves Black Mint, se zna. Otišao sam natrag na nastavu etike no to nisam na kraju imao tako da sam slušao muziku opet. Zadnji sat informatika i nakon toga u 11:40 krenuo sam prema busnoj. Našao sam profesoricu koja nas je vodila i čekao ostatak razreda pošto su se gegali. Na kraju smo se svi okupili i čekali busa zajedno sa hoteljerima. Bus kojeg smo čekali je zadnji došao a lik koje je vozio bio je ćelav i imao bradu složenu ko neki faker. Nije duga brada al ovak lik mi je izgledao poput nekog heavy/rock tipa. Malo nas je zezal kaj nas nije odmah pustil u bus al nema veze.Svo smo se brzo natprali i ja sam sjedio pokraj Goge koju znam ovak iz viđenja.

(Na putu do VŽ-a nije bilo baš nekaj kad na nekim dijelovima rade cestu pa smo se malo drndali i sporo vozili)

U VŽ smo napokon došli oko 1:15 (nisam gledao na sat pa otprilike govorim). Odmah sam ja krenuo pravcem Billy Kebaba-a sa Bucojem (tako se zove taj objekt brze hrane). Kao prvo kebab je skupi (25 kuna),ali sam ga htio probati. Od Koprivničkog se razlikuje što je pecivo srednje veličine dosta hrskavo. Stavlja se senf,majoneza,kečap a može čak i kuruza ako se želi. Umaka nema nažalost jer tako bi bio još ljući ali dobar je kebab iako preskup. Kada sam pojeo kebaba kojeg sam čekao 15 minuta, otišao sam sa bucojem prema staroj jezgri grada. Popeo sam se na bjedno brdo tamo koje izgleda kao jedna velika bašća iz Koprivnice. Otišao sam do jednog mostića i potegnuo si prvu pivicu. Buco i ja smo se šetali okolo dvorca malo, pa smo onda otišli na drugu stranu brda kadli neke dvije ženske odjednom pitaju dal imamo cigarete. Nisam ih skužio odmah kada je mjesto malo skriveno od pogleda ali ne na blizinu. Buco je naravno dao cigaretu i još ženska veli da si moremo popiti no ja sam šutio i velim si u sebi da mi se neda ovdje biti. A ono ženske su bile možda napuše il kaj već al pijane su sigurno bile. I tako sam otišao sa Bucojem do jedne klupe dalje od njih i popio drugu pivu tamo i malo slušao muziku preko moba. A bio je i neki par malo dalje od nas i ja poslije se podrignem tako da me se moglo čuti dost daleko recimo. Ionako je to bila zvijer u meni koja je htijela van malo na zrak. Kasnije smo se spustili dolje i naleteli na neke ženske koje Buco zna, pa smo išli do Konzuma. Htio sam ući u Konzum ali sam vidio ženske iz raza da nekam skreću pa sam se zaputio tamo i vidio da je kafić. Ušao sam unutra i popio sam velkog Pana (četvrta piva, a treća je bila na putu do Konzuma). Dost me pralo jer sam slabo jeo (ujutro sendvič i onaj kebab). Kasnije smo otišli sa curama natrag do dvorca i tamo se se naslikavali. Jedan dio cura je poslije otišao no ja sam ostao sa tim drugim dijelom cura. Naslikavali smo se dosta tako da je to bio pravi photosession. Bio sam nabrijan na zajebanciju i ono taj dio je isto prošao super. Nagledao sam se zelenila, uživao u toj prirodi i sjetio se jedne osobe pa sam ostavio jedan trag sa markerom na određenom mjestu. Ništa posebno no kasnije smo se polako već svi skupljali i otišli do mjesta gdje će doći bus. Naš bus je opet došao zadnji. Eto, doma smo krenuli u 18 a došao sam negdje u pola 8 kod kuće. Iscrpljen sam otišao na MSN i odtipkao jedan session. Zaspao sam na kraju kao beba i mogu reći da sam ovaj put VŽ promotrio drugačijim očima i malo sam bolej shvatio neke stvari.

Do slijedećeg inspiracijskog posta................

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>