umor prsta

utorak, 09.01.2007.

Jadranka

Ona voli dobro vino, finu duvku, mlade muškarce...ma sve ovozemaljsko voli moja prijateljica Jadranka. Ništa joj nije milije od seksa iako se godinama ustručavala popušit kurac, ali kad je to savladala pukla je ko' kokica pa se počela ševuljit okolo ko' zečica.

Jadranka nije seks bomba ali svi će se složit da ima odlično dupe i pristojne sise...ono, oblika: taman da ti stane u šaku i prćaste bradavice ...možemo zaključit da je slatka i ima dobru priču, znatiželjna je i vesela, brbljava, promiskuitetna...to uvijek voli reći za sebe; pa nastavi:
"Okrivenje, jebote,,,u punom kafiću frajer me počeo vrijeđat nazivajući me glupačom zbog izjave da muškarci uvijek psuju kad vide ženu za volanom, misleći pritom kako su one jadnice i nemaju blage veze o parkiranju i razlici između getribe i gefufne i ko im dade jebenu vozačku...pa kad sam mu istresla svo svoje znanje iz mehanike, strojarstva i termodinamike, raspižđena...cijela kafana je umukla, crpeći moju energiju i htjela me pojebat...da sigurna sam da su me htjeli pojebat!"

Jadranka je tako otkrila novi način zabave...vrlo jednostvano bi impresionirala malca od 16-17 godina, a kasnije se ispostavilo, još lakše one od 30+ ali mlado meso je jedno vrijeme bilo njena strast iako nije bila puno starija, nekih 20+. Kad sazna da je u srednjoj školi u očima joj bljesne munja i kreće u lov. Lovišta su najčešće plesnjaci rok end rola ili kakav alternativni koncert gdje Jadra postavlja svoje zamke, skenira žrtve i odvodi u noć.

Uvijek rado ispriča priču o mladoj teniskoj nadi kojeg je obljubila u svome ulazu; između prizemlja i prvog kata..."Imao je ogromna muda...mmmmmmmm...stimulirajuće skroz...moraš probat...", nagovarala me. Bilo bi super da mu je zapamtila ime ali nije...to je Jadranka.
Ipak sam nešto kasnije iskusila isto sa Teodorom Edvardom Sebastijanom II, čelistom iz Belgije, zvala sam Jadru odmah nakon čina pa smo vrištale u slušalicu jedna drugoj bestijalno.
Jednom smo otišle na neki tulum, skupili nas brucoši sa gajbom vina, a Jadra voli vino...Obje poprilično zgažene (krenule smo kući...kao...), zabrijale smo da je jedan Vlada Divljan, a drugi Zoran Cvijanović. Meni su nekako draži aušvic, heroin likovi, a Jadra voli slatkiše i dendije pa smo se razdvojili.
Dok smo Zoran i ja gledali zvijezde padalice i grickali sviježu travu, Jadra se nabijala na Vladu kao da nema sutra u kupatilu na veš mašini. Slomili su zrcalo, isproljevali vodu iz lavora po podu i u tom sveopćem kaosu s mirisom Lenora, ipak nisu svršili...on je morao izdrkat, a ona mu se smijala, vadeći komadić stakla iz nožnog palca. Na kraju se onako sapunjav samo sunovratio na krevet. Ostavila mu je 20 kuna na ormariću...za cigare... nema pojma kako se tip zove, Jadranka...jebiga!

Stariji tipovi gledaju je kao boginju, upijaju svaku njezinu riječ, kupuju joj cvijeće, izvode na večere, šapuću poeziju ili perverziju u plahtama....mmmmmm, kako si vruća....mmmmm, kako ti je dobra pičkica, a ona se samo smije njihovoj nemoći i jadnosti da je dožive malo dalje od njene vruće pice i odličnog dupeta, jer ona u svakom od njih pronalazi neke davno zaboravljene dječje ljubavi, neke možda još ne istražene dijelove njenog malog seksi kozmosa. Za njih ona je samo komad mesa, a oni su za nju nekako posebni; jer da se razumijemo Jadranka ne ševi sve što ima kurac, ona pomno odabire...dobro, više-manje....bilo je tu i šizofreničara, automehaničara, starih prdonja preko 40 sa sindromom Petra Pana, studenata sa posteljinom na crvene autiće koji neće da stave kondom jer ih stišće, a užasavaju se spolnih bolesti, maminih dečkića koji vole u guzu i tako u nedogled.

Od svih njih, bilo mladih ili starih, Jadranka je nešto naučila, ponešto zaboravila ali u svakom slučaju zavoljela i u svom seksi kozmosu upalila po jednu zvijezdu. Zvijezdanu ljubav, kako ja volim reći....ne zanima ju što su smotani, što se ne znaju kretati, što slabo govore jezike...ona ih brižljivo podučava kao da će se opet sresti...a ona ne voli ponovne susrete. To su samo epizode koje su završile i nema mjesta reprizi. Repriza se vrti u Jadrankinoj glavi dan poslije i sva je treperava i nasmijana...pod tušem ispire sa sebe ljuske prošlog ljubavnika, praveći mjesta za novoga...iznova, iznova, iznova...

09.01.2007. u 03:18 • 9 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


Za jačanje srca, smiruje i jača živce, čisti pluća i krv, za iscrpljenost, potiče rad rad želuca, za miran san, pročišćava dišne organe, za vid i sluh, za bubrege i crijevne bolesti, za čišćenje jetre, jača krv...
Župnik posebno preporuča za masažu zdravog i bolesnog tijela...



How to make a banela
Ingredients:

1 part anger

5 parts courage

5 parts beauty
Method:
Layer ingredientes in a shot glass. Top it off with a sprinkle of emotion and enjoy!


Username:


Personality cocktail
From Go-Quiz.com