umor prsta

petak, 11.08.2006.

Letovanje**

Naručila sam otmicu i mučenje svoga švalera. Kišne zagrebačke noći u autobusu za Černi Merc, zaskočila su ga tri frajera, nabila mu tamnu vreću preko glave, izveli iz busa i odveli u nepoznatom smijeru.
Već mi danima nije donio doručak u krevet i uporno odbija pružit mi oralno zadovoljstvo, pa mi je puk'o film i naredila sam da ga prebiju. Visila mi je želja tolika, da je već probila put do Kine, a i faca mi se izobličila od nejebice.
Držali su ga zatočenog 24 sata, isprobavajući na njemu sve moguće oblike mučenja, čak su mu priredili maraton svih epizoda «Po ure torture», misleći kako će ga to dokrajčiti, ali su ubrzo odustali shvativši da nisam naručila ubojstvo. Taman pred kraj predzadnje epizode primjetili su da je na izdisaju i brzo pritisnuli STOP na videorekorderu.
Došao je deset kila mršaviji, strije na njegovim rukama pretvorile su se u duboke brazde, koje bi, kad bi se oznojio prepričavajući mi svoj užas, postajale riječna korita.
Slušala sam ga pažljivo, ugodno zavaljena u svoju direktorsku fotelju i grickala sjemenke suncokreta.
«Ostavit ću te da se odmoriš srce!», rekla sam mazno i spustila se do dućana po još sjemenčica i piva. Kad sam izašla, miris asfalta i spaljenih guma u smiraju dana mogao je značiti samo jedno: Idem u Beograd!!!


11.08.2006. u 21:09 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


Za jačanje srca, smiruje i jača živce, čisti pluća i krv, za iscrpljenost, potiče rad rad želuca, za miran san, pročišćava dišne organe, za vid i sluh, za bubrege i crijevne bolesti, za čišćenje jetre, jača krv...
Župnik posebno preporuča za masažu zdravog i bolesnog tijela...



How to make a banela
Ingredients:

1 part anger

5 parts courage

5 parts beauty
Method:
Layer ingredientes in a shot glass. Top it off with a sprinkle of emotion and enjoy!


Username:


Personality cocktail
From Go-Quiz.com