Sretno u 2019. godini!

31 prosinac 2018

Niš ne pišem..... samo ŽELIM DA NAM SVIMA 2019. GODINA BUDE, ZDRAVA, POZITIVNA, VESELA DA IMAMO ČIM VIŠE POZITIVNIH MISLI I ČIM VIŠE RAZUMIJEVANJA ZA SAME SEBE I ZA LJUDE OKO NAS, DA NE OSUĐUJEMO PREVIŠE...I DA SE VESELIMO ŽIVOTU.....

Ve sad bi tu trebala biti slika
Image and video hosting by TinyPicP.S. pisat ću dalje.....

Odlučila sam majkemi!

17 prosinac 2018

Image and video hosting by TinyPic


Odlučila sam da za ove velike predblagdanske dane puno ne pričam, ne bih volila da uvrijedim nekog na psihičkoj razini. Zeznuta je ta psiha…taman dok misliš da si super pojavi se netko iz crtića i poremeti ti dnevnu dozu komfora….
Meni se to teško dogodi jer sam prestara…. eeee….ima starost velike prednosti…. dobro, ima i mane…npr. nemreš više hodati poletno kao mladi….povremeno ti nešt zablokira….nooo…znam da ima onih zdravih, poletnih, vrckavih i kakseveć sve ne zovu….
Dobro….dosta s pisanjem….šutim…do daljnjeg, to more biti dva i više dana, a bogme more biti i 10 min….makar sam stara povremenu samu sebe ne poznam, ono, nemrem 100 procentno reći da sam sigurna u svoje odluke….a kaj buš….ima nas i takvih…

Blogerske Svađe...

14 prosinac 2018

Primjetila sam da tu na blogu postoje neki čudni blogeri, blogeri koji se međusobno svađaju, smatrala sam da je blog mjesto gdje nitko nikome ne smeta niti pak mu čini štetu, ali očito bez obzira na godine bila sam u zabludi. Eto…to je ono…učiš dok si živ.
I zato…..Draga moja djeco vrtićke, predškolske i osnovnoškolske dobi…kad odrastete i postanete veliki shvatit će te da napadati nekoga (svađati se) je bezvezarija. Svatko tko želi pokazati da je razuman, odrastao, pametan ili štolivećsve ne ne treba uopće dokazivati nekakvim priprostim napadom ili vrijeđanjem. Veličina čovjeka je u njegovoj mudrosti i razumnom razmišljanju. U koju skupinu vi blogeri svađalice spadate ne zanima me…..ali da me je iznenadilo…to me je stvarno je….
Vjerujem da ima još puno predobrih blogera koje ću ovdje pronači i pročitai, komentirati i biti zadovoljna……amen….

Dobih inspiraciju za pisanje

13 prosinac 2018

Toliko ushićenja i radosti i adrenalina za pisanjem nisam već jako dugo doživjela. Eeeee…danas je dan kada će biti tekst napisan nikada bolje, ljepše, snažnijih poruka radosti, zadovoljstva. Ima samo jedan mali problem (ali nije da je nerješiv, neš ti mali problem)….koju temu odabrati …pa ono…idem ovako….o ljubavi?...ma neee…to je već napisano i napjevano….o radosti….ma neeee…o tome napisano previše….o dobrim ljudima….a neeee…..to se možda ne bi dobro shvatilo (mislim ima li uopće zločestih ljudi? pak da treba pisati o dobrima)….o…čemu…hmm….o politici….a neeee.....to bi moglo biti puno psovanja i nervoze…..znam!….o poznatim ličnostima naše. estrade…..hmmm….ma ne….o njima nitko ne piše oni stalno stavljaju sami objave o sebi….i eto….o čemu da pišem?
E sad sam se baš našla u nezgodnoj situaciji...ono objavljivala inspiraciju, kad eto ma…nema veze…odoh kupiti pol kile do kile čokolade pak da se najedem ko čovjek….Neš ti tekst…..


Image and video hosting by TinyPic

Zbunjola zvana slike

Da li smijem na blog stavljati tuđe fotografije ili isključivo svoje?

Profesor i učenici

12 prosinac 2018


Sad kada je malo slegnuta situacija sa profesorom i učenicima kada se sve malo primirilo pak da u priumirenom stanju se zapitam ili se upitam tko je tu kriv. Možda i pronađem ali u što sumnjam odgovor. Nema tu krivh i pravih odgovora. Čak bi svaki odgovor mogao biti točan ili netočan....pak sad ti odluči....
Tu ima djece koja kod kuće nemaju ništa… koji su manji od makovog zrna ili se za njih uopće nitko ne brine i profesora kojima je već i previše dječurlije nakon četrdesetak godina rada s njima. Tko ne bi puknuo??
Isto tako je sigurno da nema niti malo poštovanja prema starijima, ali to ide od kuće, ako doma ne poštuješ roditelje zakaj da poštuješ tamo nekog dosadnog i bezveznog profu…. Isto tako po meni može biti obrnuto…ako profa ne poštuje nikog osim eventualno samog sebe…tu je također problem…. Niti branim djecu niti branim profesora ili obrnuto…sigurno je jedno, sve ima dvije medalije…ali kad postanem psiholog ili psihijatar ili kajjaznamšto već bolje ću razumijeti…..


P.S. ovo isprobavam.... :)

Image and video hosting by TinyPic

Oznake: plaža

Cirkus

08 prosinac 2018

Dolazak ovih blagdana sve mi više sliči na cirkus. Ne samo da je umjetnost pronaći parkirno mjesto nego su iskočili kao iz nekog crtića internetski porodavatelji. Kao baš su mene izabrali da mi nešto "poklone" iz njihove prodaje, uz to još dobivam poklon iznenađenja i sve to uz popust od 50%. Ak mi misle pokloniti nešto valjda bi trebalo biti besplatno.
Baš samo njih čekam, pogotovo poklon iznenađenja. Pustim ih da ushićeno ispričaju što imaju i zahvalim.

Kako se Vi nosite ovim danima pred Božić?

Ne znam kamo je druga ja otišla...

06 prosinac 2018

Eto....hoću nešt pametnog napisati, ali već danima niš mi ne pada na pamet. Ono...počela sam sama sebe špotati kakav sam to ja čovjek?....Otvorila blog...kao nešto ću pisati....a onda....paf....nema...nula....... I naravno....ljutim se na sebe tj. druga ja... tj. pametnija, bolja, ljepša, razumnija....i ono sve ober najbolja ja....ljutim se na ovu drugu ja....koja je.....majketi mile....niš...niš je ne zanima...nikaj ne kuži....i to ja sad prevazišlo sve mjere mene i druge mene.... A tema ima da ti dođe svakodnevno ispijanje po desetak ako ne i dvadesetak tabletica.... a volim pisati....to.... tabletica..nekako izgleda misterioznije...kao ono....kakva je to tabletica.... :))
Dok sad pišem.....razmišlja ona druga ja 120 na sat....kao u toku ovog bezveznog pisanja sigurno ću nešto smisliti.....ma kakvi....nema.... nadvladala ova druga ja kojoj je baš svejedno. Mislim si kakav to mora biti čovjek kojemu je svejedno, dobro, žena.....
Paaaa....ono....i ta druga ja ustvari je ok......jaaaaao...ovo je sad fakat bezvezno.

P.S. ovak pisati sa točkicama (....) nije loše....ne treba misliti gdje staviti zarez ili kraj rečenice.... :))))

U nadi da će mi pasti neka pametna tema na pamet.....ne mogu ništa drugo nego završiti.... E ova je rečenica fantastično bezvezna..... "u nadi da će mi pasti neka pametna tema na pamet".....hmmmm......sad se pitam ima li što pametnije za napisati taj isti tekst....valjda ima....samo što ovog trena nemam pojima....sad kreće analiza......ovak da će mi "pasti".....kaj mi more pasti na pamet?....pamet je valjda u mozgu...mozak je valjda u glavi....bilo bi razumno da mi more našt pasti na glavu...... zaključujem......moj je mozak još na pivi od prošli puta....

P.S. ne odgovaram za pravopisne pogreške :))

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.