UploadCentar.com :: besplatni upload slika

nedjelja 29.10.2006. 18:31

POBEDILI SMOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Veliko finale festivala Mala pozornica 2006. – pobijedili Istina s greškom!
Nedjelja, 29. Listopad 2006. @ 12:00
Autor: stjepan
Pregledano: 4

U subotu 28. listopada završilo je i veliko finale tradicionalnog festivala “Mala pozornica 2006”.
4 mlada međimurska benda koja su se kvalificirala u finale, i ovog je puta, vjerna mlada publika ocjenila od 1 do 4. Povjerenstvo festivala, prebrojavanjem ocjena na glasačkim listićima, utvrdilo je slijedeće: na temelju 161 važećeg glasačkog listića od ukupno 172, bendovi su glasanjem publike osvojili ukupnu ocjenu (redoslijedom od najboljeg prema najlošije ocjenjenom):
1. Istina s greškom – 3.27 (ukupan zbroj bodova: 434)
2. Krešimir Sušec – 2.43 (ukupan zbroj bodova: 392, ukupan zbroj najvećih ocjena, četvorki: 180)
3. Exodus – 2.43 (ukupan zbroj bodova: 392, ukupan zbroj najvećih ocjena, četvorki: 152)
4. Bakterije – 2.43 (ukupan zbroj bodova: 392, ukupan zbroj najvećih ocjena, četvorki: 116)

Ovogodišnjim pobjednicima “Male pozornice 2006.”, bendu Istina s greškom, te večeri dodijeljena je vrijedna nagrada Studija Remy iz Belice (30 sati studijskog snimanja u kunskoj protuvrijednosti od 4000,00 kn. Drugoplasiranom je dodijeljen poklon bon u kunskoj protuvrijednosti od 2500,00 kn sponzora Euromusic agency d.o.o iz Čakovca, dok je trećeplasiran bend osvojio paket knjiga Dataart+ studija iz Murskog Središća.
Organizacija ACT ovim putem zahvaljuje glavnim sponzorima festivala: “DJ-Sceni” iz Varaždina, Euromusic Agency d.o.o. iz Čakovca, Studio Remi iz Belice i DataArt+ studiju iz Murskog Središća, kao i donatorima Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva, Ministarstvu kulture, Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji.

Sve zainteresirane obaviještavamo, a s obzirom na transparentnost rada organizacije, da uvid u ocjenjivanje Povjerenstva, zapisnike i glasačke listiće mogu ostvariti 31. listopada i 2. studenog od 7-14 sati u prostorijama organizacije ACT na adresi K. Tomislava 31, Čakovec.


Zakon! Osvojili smo prvu nagradu! Bilo je zakon na koncertu. Loše smo svirali, al kaj buš. Mi smo svirali treći. Mda. No to je bil sam informativni post. Aj bok! OI!

- Komentiraj (18) - Isprintaj - #

petak 27.10.2006. 13:32

Google

Image Hosted by ImageShack.us
Oi! Mda! Najčešće! Ve sam baš došel doma z škole. V sredu, četvrtakvrtak i petak drugi tjedan nemamo nastavu! thumbup. I želim vas da vas neštošto obavjestim:

Koncert mala pozornica je sutra v starom hrastu s početkom u 21:00.
ALI! Istina s greškom počinje u pola 11 (10:30).
Prvi sviraju bakterije, onda neznam, onda mi, onda neznam.
Ako nebrete biti tak dugo vani, dojdite v 9, poglejte bakterije i glasajte za nas smijeh.

- Komentiraj (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak 23.10.2006. 14:00

ja se konja bojim II.

Image Hosted by ImageShack.us
Oi! ve sam baš došel doma z škole. Sve nazočne podsječam da nam dođu na koncert u subotu v 21:00 v hrastu. I po mogučnosti kaj glasaju za nas smijeh. Kaj dugo nisam te smajleke deval. Al mi ve baš trebaju da izrazim nekaj jako smešno kaj se desilo v petak. Ja i Bekto idemo na njemački koji počne v 7 i 15. dojdemo v šumariju v 7 i 10 i idemo još malo na 5 minut van. tam se spominamo i zezamo kak bumo učitelja splašili. Učitelj nezna hrvatski. I ide učitelj, Bekto se skrije i splaši ga BU!roflroflroflroflroflroflroflrofl i reče mi: Bađo beži brzo prije njega! Učitelj ga grdo gleda a bekto sam ide prema gore. Učitelj ga zaustavi: Emil! A ja se smijem i gore begam roflroflroflroflroflroflroflroflroflrofl Jaaaj! smijehsmijehrofl I v subotu sam bill vani. prvo smo išli ja i mato pa smo sreli anju i jasnu kak imaju djevojačku večer smijeh pa je mato tam ostal a ja sam išel na židovsko jer sam se tam trebal najti s DOROM. Onda smo ja i DORA išli v hrast, pa dok smo izlazili smo sreli stelu, pa smo z njom išli na židovsko a tam su bili mato, sven, moharić i mlinarić. Mlinarić je bil nekak opušteni fest smijeh.Onda je mato dišel do hrasta z moharićom, a mi smo se tam spominali na židovskom, pa je moharić natrag došel a mato je ostal negdi. Pa smo onda još malo bili na židovskom, i onda smo dišli na prugu, i onda smo išli se gubit v grad, pa su ovi malo išli v in a ja sam ih ispred čekal, i onda smo išli do suncokreta (pekara suncokret) i nije delal. Trebal je delati al nije delal! bezveze! Onda smo išli doma. Ja, sven i moharić smo išli po prugi, DORA je ostala tam neznam gdi, a mlinarić je bil suvišan i ošo drugim putem smijeh. Onda smo tam na prugi sreli elu i šmitranku pa smo malo tam ostali. Ela se tak derala na moharića! Rekla mu je pafkalo, a moharić joj reče no ve te tu na mestu poterem. A ela: NO VUDRI ŽENSKU!!! NO KAJE!!! VUDRI ME PAFKALO! smijehsmijehsmijeh I tak je završila još jedna subota koja je bila malo dosadna. Nisam bil na koncertu, al v finale ideju sušec, i exodus.
Finale festivala Mala pozornica će se održati u subotu, 28.10.2006. s početkom u 21 h, na staroj poznatoj lokaciji, Starom Hrastu. Na njemu će, uz same finaliste festivala “Mala pozornica 2006” - Istina s greškom, Bakterije, Krešimir Sušec i Exodus, nastupiti i gosti festivala – čakovečki heartcore bend The Farewell Reason.
Kak su napisali heartcore. smijeh. danas smo imali sam 4 sata! Dva sata likovnog, tjelesni i sro smijehsmijeh. Bili smo dole v školskoj knjižnici i pisali smo onog nekvog kaktiga testa o nikoli tesli. Mogli smo se spominati pod testom i govoriti odgovore smijeh. Zakon! Niti neznam kak su mene i mateka odabrali za to! Ja nisam niti imal kemijsku rofl. I tak.. Ovaj dekler na sliki je Sever. To je jen tip koji je išel z nama v školu, al se na ljeto ove godine preselil v slavoniju. Ovo je slika z maturalca i vidi se on kak s ručnikom skače v bazen smijehsmijehsmijeh. I to bi bilo sve. Pozdav Dori Maslačkovoj! smijeh Aj bok! OI!

- Komentiraj (14) - Isprintaj - #

četvrtak 19.10.2006. 14:52

neznam kaj da napišem za naslov posta al nečem kaj bu mi naslov posta neznam kaj da napišem za naslov posta jer je to mutavo i tak skoro si imaju pa bu se post baž zval tak kak se zove

Image Hosted by ImageShack.us
Oi! Bil je koncert! Ušli smo v finale! i pak bumo svirali! jej! A ovu subotu je isto mala pozornica. Sviradeju krešo, veritas, exodus i neznam kaj još. Glasajte za krešu! A v školu je jadno. Jedva čekam zimske praznike. Jučer smo bili z školom na prectavi duh u kući koja se inače zove dug put kući. Bilo je dobro. Malo jadno al smo imali kaj za žderat. A poslje je bilo bajno. Ja, mato, dora, lamphet-darijova seka, stela, i još neko smo tam malo išli na ono igralište blizu placa. I jučer je bil dan kariranih košulja! Taj blagdan sam ja zmislil i održava se 18. 10. i morate nositi karirane košulje. Mda. IIII VAŽNA OBAVJEST ! Registrirajte se na gosijov gorum!



GOSO _ FORUM

- Komentiraj (8) - Isprintaj - #

nedjelja 15.10.2006. 15:10

OI!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Oi! jučer je bilo ZAKOOOOOOONN!!!! Najbolji koncert do ve! Si smo najbolje svirali i UŠLI SMO V FINALE!!!! Mi i bakterije smo ušli v finale a mi imamo najviše glasova.
Ovo piše na stranici od kluba mladih:
Na prvoj kvalifikacijskoj večeri festivala Mala pozornica nastupili su Istina s greškom, Bakterije, BulletProof i The Pasmaters.
Bendove je ocijenilo 133 posjetitelja, od toga je bilo 122 važećih glasačkih listića.

Publika je bendove ocijenila ovako: Bend Prosjek ocjene
Istina s greškom 2.98
Bakterije 2.74
BulletProof 2.18
The Pasmaters 2.11


U finale male pozornice su se kvalificirali bendovi Istina s greškom i Bakterije.

ZAKON!!!! Al smo stvarno dobro svirali! Čak smo i dodija pozvali kaj otpjeva stvar! I ovi su si skinuli majce. Hehe. Znači onda opet imamo koncerta ne ovu subotu kaj bu ve došla, nek subotu poslje te subote. Bum del puno slika al mi ih mato treba dati. Zakon je bilo! Skoro si su nas došli glet. Bilo je magnifikantno! Mda! Aj bok! OI!

- Komentiraj (25) - Isprintaj - #

petak 13.10.2006. 13:35

puta dva

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Oi! Ve pišem novog posta. To je ovo kaj ve upravo čitate. I gore možete vidjeti sliku dore maslačak koju sam Ja preobradil! Aha! Kaj sam dobar! Profesionalni amater! Jučer sam bil redužni! Pardon, dežurni! Mda! Bilo je dobro. A danas je petak 13.! A joj! I još jenput vas podsječam kaj nam je koncert sutra v hrastu v 9 ura. I neremo nikak imati probu ZBOG penića jer v subotu ide v zagreb z školom. Najčešće. Stvarno je hrvoje. I je. Glumil bum v školi v nekvoj predstavi. Mislim ja bum sam proizvodil zvukove ili sviral bongose. I napisal sam jednu pjesmicu. Mda. Haha. Ajd bok! OI!

SVE JE LAKO KAD SI EROS

Sve je lako kad si eros
Svaka čižma krivo ti stoji
Svaka rana se zagnoji
Eros eros eros x2

Ti si onda dekler
I voliš jesti ekler
Staviš ti na njega mast
I pojedeš ga u slast

Sve je lako kad si eros
Onda si i bosanđeros
Pošto kume lonac
Pitaj kumu dječače

Sve je lako kad si balkanac
Stalno gaziš travu
U ruki nosiš lanac
I ne piješ kavu

O da o da o da!
eros eros eros!
o da o da o da!
eros eros eros eros!

Sve je lako kad si eros
Onda si i banderos
leva čarapa ti smrdi
a mama ti preveč prdi
eros eros eros x2

Sve je baš lako! x4

Svi smo mi erosi
Umno preopterečeni
Svi smo mi bosanđerosi
čudni i defektni.

O da o da o da!
eros eros eros!
o da o da o da!
eros eros eros!

O da o da o da!
eros eros eros!
o da o da o da!
eros eros eros!

O da o da o da!
eros eros eros!
o da o da o da!
eros eros eros!

O da o da o da!
eros eros eros!
o da o da o da!
eros eros eros!

- Komentiraj (13) - Isprintaj - #

srijeda 11.10.2006. 17:31

KoNcErT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
V subotu je naš koncert! Ve imam točne podatke. Dakle. Koncert je ovu subotu u točno 9 sati u Hrastu. Koncert je u sklopu male pozornice. Ak morete dojdite jer budu i bakterije, buletproof i pasmatersi. Upad je 10 kn. Svirali bumo kao ja, iza zida, anarhista, ljudi su ulice, punk rock love, državu, dušo i korak od dna. A možda i još nekaj. Dojdite! Aj bok! OI!

- Komentiraj (18) - Isprintaj - #

ponedjeljak 09.10.2006. 13:55

ko ovog naslova pročita je riba

Image Hosted by ImageShack.us
Oi! Bijah ja u subotu u gradu purgera! Ne, ne u budimpešti nego u Zagrebu! Bil sam prvo tam f importane galeriji pa sam tam v gradu videl nekšne hari krišnare, i posle sam išel v kineski restoran! Baš zakon! Kaj je se fino! I posle sam išel u zološki vrtt. Tamo sam vidija i uslika životinje. Nije mi se dalo deti slike životinja pa ve vidite tu gore mobitela. To je moj mobitel kojeg mi je dora vadlja poznatija pod pseudonimom maslačak dala/prodala/posudila. Trebal sam se z njom najti v 7 kod hrasta, a još nisam znadeo da idem v zagreb. I onda sam došel doma v 9, pa mi je mato rekel kaj dojdem kod židovskog, a tam nikog nije bilo. Koji papak! i onda sam dišel doma, a maslačak je dadeo mobitel njemu, pa mi ga je on dadeo na misi. I onda sam se oko 2 sata našel s maslačkom jer mi je falio punjač. I onda sam da sam napunio mobitel. Dobar je. Najčešće. Sretni dani kruha! Aj bok! OI!

- Komentiraj (6) - Isprintaj - #

utorak 03.10.2006. 13:47

neda mi se napisati naslov posta. ustvari to kaj sam ve napisal je naslov posta pa onda nema smisla. znači da je naslov posta: neda mi se napisati naslov posta. ustvari to kaj sam ve napisal je naslov posta pa onda nema smisla. znači da je naslov posta:..

Image Hosted by ImageShack.us
Oi! Štel sam jučer napisati posta al nisam jer mi nije delal blog.hr. Nemamo koncerta ve f četvrtak nego 14.10. a to je čini mi se vu suboto. Pa onda kaj nebute došli ve v četvrtak nego 14.10. I se stvari smo z potruma zeli jer su došli radnikovi i tam tražiju zlato. Šalim se. Kaj nebu neko mislil kaj imam zlato f podrumu i kaj dojde kod mene kopat. Celog poda su razmontirali. I ve bumo svirali kod munđara. I bil je od Jasne roćkas f subotu. Bilo je zakon! Debelec je bil smešni. Pjeval je: pleši sa mnom, takva sam i gotovo! Hehehehe! I proučavali smo zvijezde. I tak... Danas smo pisali biologiju i geografiju, a sutra matematiku. I trebamo izračunati kolko stanovnika ima v našoj ulici i morali bumo hodati po kućama. Rečemo im kaj smo z karitasa i možda nam daju pare. Heh. Najčešće. I kupil bum si nokiju 3310 od Šćurija, al ga nikad nema doma! Gad. Aj bok! OI!

- Komentiraj (10) - Isprintaj - #