UploadCentar.com :: besplatni upload slika

četvrtak 28.09.2006. 15:00

IMAMO KONCERTAAAAAAAAA!!!!!!!!

Netko se pokušava izvući s dejtom! Drugi tjedan f četvrtak, f 9 sati f pabu bumo imali koncerta!!!!!!!! I to je natječaj bendova. Svirali bumo mi, Istina s greškom, buletproof, bakterije i još nekši.

- Komentiraj (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak 25.09.2006. 14:29

ANITA JAVI SEEEE!

Image Hosted by ImageShack.us
Kužiš ono sutra je tulum a nisam si složil zurku dobro pa sam ziher u bedu. Al ono totalno. Ne zekam se! Tamo ću brijat jer ono opče nije bed, nema beda ziher al ono totalno. Hehe. Ja i mato bumo napravili purgerski riječnik f kojem budu se te rječi. Ak se neko slučajno zgubi v zagrebu. I kupil bu si nokiju 3310 kao što vidite na slici. Si mobiteli mi štekaju čak i of jurjevićov. pa bum si danas valjda kupil od katarine žilave za 10 kn! I da. Moram spomenuti DORU VADLJA jer mi je tak rekla. Najčešće. I ak neko možda ima crvenu masku za kokiju 3310 nek napiše f komentare kaj mi ju da. Aj bok! OI!

- Komentiraj (15) - Isprintaj - #

srijeda 20.09.2006. 14:42

jo



adopt your own virtual pet!


Imam majmuna! Zove se Majmun. Dajte mu dve banane za jesti. Neznam kaj da još napišem. Danas je prectava kralj gordogan f czk pa dojdite gleti ak morete. Je. I primili su nas za malu pozornicu, a Valjka smo hitili i on ve govori kaj je sam dišel, ali MI smo ga hitili. I je. I aj bok.

- Komentiraj (10) - Isprintaj - #

srijeda 13.09.2006. 15:41

najčešće



Klikni tu makar piše don't click this link...

- Komentiraj (7) - Isprintaj - #

najčešće

klikni tu

- Komentiraj (2) - Isprintaj - #

četvrtak 07.09.2006. 20:34

Q

Image Hosted by ImageShack.us
Oi! dugo nisam napisal posta. Kaj se se desilo... je. bil je špancirfest. I sviral je pips vips i klideo vips. Bili smo. Većinu smo bili f parku. Je. I jurjević mi je prodal mobitela za 50 kn. Nekšnu nokiju. III Mateka traži juričan. I škola je počela. Dobili smo novog učitelja s fizike. I ve imamo nastavu po hnosu. I celu godinu bumo f jutro išli f školu. Od ponedeljka. Je. Neznam kaj da već pišem. Ajd bok!

- Komentiraj (8) - Isprintaj - #