< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


MADE BY:ENA ... ŠARENA

Friendster images



Music Video:PHOTOGRAPH (by Nickleback)

Music Video Code provided by Video Code Zone



THIS IS ME...


AvatarMagic.com



AvatarMagic.com



AvatarMagic.com


free image hosting

free image hosting




AvatarMagic.com


Bigoo

Bigoo




AvatarMagic.com


MySpace Layouts



Friendster images

Friendster images



MySpace



Friendster images

Friendster images



Images for your blog



Myspace

Myspace



image hosting file




AvatarMagic.com



AvatarMagic.com



I LIKE...


Image Hosted by ImageShack.us


AvatarMagic.com


Image Hosted by ImageShack.us


AvatarMagic.com


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


AvatarMagic.com


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


AvatarMagic.com









nedjelja, 25.06.2006.

MOLIM??!! ŠOK!!

HEY ljudi! Kako ste mi?? Želi te li znati kako sam ja?? UŽASNO!! Eto kako! Jučer mi je bio jedan od najgorih dana u mom životu!! A želite li znati zašto?? E pa reći ću vam: jučer sam na backstreetboys.com pročitala jednu užasno tužnu i razočaravajuću vijest: Kevin je odlučio otići od grupe!!! Kevy Kev više neće biti član Backstreet Boysa! Ljudi, nemogu vjerovati!!Njih petorica, svi zajedno, za mene su bili jedna posebna obitelj odvojena od moje prave obitelji...oni su mi bili poput...braće! Znam da to malo glupo zvuči, ali, tako se osijećam!! Nikada nisam mislila da ću izgubiti jednog od njih! Mislim ono, ja se ponašam kao da je mrtav! Ali, .......BSB više neće biti BSB bez njega! Sada će ih biti ČETVERO! A ne PETERO, kao i od početka! Od prije trinaest godina!!
Rekao je da bsb fanove voli svim srcem i da se nada da će oni i dalje biti dio njegova života! Rekao je će ostala četvorica u bendu uvijek biti njegova 4 mlađa brata (on je najstariji) i da im zahvaljuje na 13 godina provedenih zajedno! Kaže da su mu to bile najbolje godine u životu! ALI, ZAŠTO ONDA ODLAZI??? ZAŠTO NE BI PROVELI JOŠ 13 GODINA SKUPA??
Brian, Howie, Nick i Aj kažu kako ga ni slučajno neće zamijeniti, da su mu vrata uvijek otvorena i da se, kada god hoće, može vratiti grupi! A Kevin je u intervjuima prošle godine govorio kako su skupa već 13 godina i kako će najvjerojatnije skupa provesti još toliko!!!!!!
Ja još ne mogu vjerovati......uvijek mislim da je sve ovo jedan veliki ružan san i nadam se da ću se uskoro probuditi! Ali, znam da nije..... ŠMRC ŠMRC I ŠMRC!!!!
Čovječe, kako mrzim završetke, rastanke!! Ovo mi je 3. s kojim sam se morala susresti u životu:
1. Kada smo se selili iz Amerike morala sam se oprostiti od obitelji s kojom sam bila, i još uvijek sam, jako povezana! MI rođaci smo najbolji prijatelji!

2. Tata mi radi na brodu pa svaki put kada odlazi raditi stoji po 5 - 6 mjeseci..... tako da se i od njega trebam rastajati!

3. Kevinov odlazak

Mislim ono, BSB će još uvijek postojati.....kažu da su se ovaj vikend vratili u studio i snimaju novi album...ali....to neće biti isti BSB!! JOJ...kada sam pročitala da odlazi, počela sam plakati! Ozbiljno...plakati!!

Dobro.....moram sada prestati govoriti o tome, inače ću se opet rasplakati!!

Imam jedno pitanje za vas: kako se preziva kraljica Elizabeth II? I princ William?? Sigurno imaju prezime!! Jeli ga možda znate??

- 19:23 - Komentari (16) - Isprintaj - #


četvrtak, 22.06.2006.

Promjena plana....

Hey ljudi!! Došlo je do male promjene plana: ne idem na Vis!
Otac mi mora ić radit (on plovi na brodovima) u ponediljak pa sam tila ovo malo vrimena šta nam je ostalo da provedemo skupa!
Joj..danas sam prvi put ove godine bila na moru! Super je!! More je savršeno...uopće nije hladno! Ali, stali smo samo 1 ipo sat! Sutra ću ić ujutro pa ću stat duže.....puno duže! hahahahaha..........
Dobro, citamo se!
Ciaos!!

- 19:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #


srijeda, 21.06.2006.

Još jedan oproštaj....

Bok ljudi!
Kak ste mi??
Pa, evo, ja sam SUPER!! Ali, moram se ponovno oprostiti od vas jer sutra ujutro idem na Vis!! Pozvala me jedna prijateljica, Mila, u svoju vikendicu koju ima tamo, pa ćemo stat do nedilje!
Hvala svima na komentarima i podršci!!
Čitamo se u ponedjeljak!!
KTBSPA

- 14:25 - Komentari (4) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 19.06.2006.

Ah...ekskurzija...

Evo, vratila sam se s ekskurzije, pa vam želim ispričati kako je bilo...
Došla sam jučer i, sve bi vam bila tada ispričala ali, kada sam došla doma, bacila sam se na krevet, zaspala i digla se ujutro! HAHAHA
Pa ovako:
Krenili smo u sridu ujutro u 7 i vozili se do Plitvica. Tamo smo stali 2 - 3 h....
Mislim, to je stvarno prekrasno i sve to ali, ja sam tu već 2 puta bila, bilo je užasno vruće, bilo je puno turista, tako da smo jedva čekali nastaviti put! Ponila sam digitalni fotoaparat i uhvatila stvarno puno lijepih slika ali....Domo ih je iša pogledat i umjesto da je pritisnuo LOOK AT ALL PICTURES on upre DELETE ALL!! I sve mi je izbrisa!! Šmrc.....
Neznam točno di smo bili koji dan, pa ću vam pričat onako kako mi padne napamet!
Bili smo na brijunaima. Tamo je stvarno predivno! Vidjeli smo slonove, konje, zebre i još neke egzotične životinje...ali, meni se najviše svidjela papiga KOKI ili KOKO ili KIKI...tak se nekak zvao..nisam sigurna....znao je izgovoriti par rečenica......
Bili smo u pulskoj areni...tamo mi je bilo super jer uživam gledati stare ruševine, ostatke gradova i učiti o njima jer jednostavno obožavam povijest! Zbog toga i želim ići u Grčku...
Dobro, vratimo se na putovanje...
Išli smo u Trsat i u crkvi gospe Trsatske, bili smo u eufrazijevoj bazilici, u Puli smo razgledavali stare ulaze u stari grad....bili smo u poreču, rovinju....
Mislim...bilo nam je super i to, ali, ja mislim da u svome životu nisam prešla onoliko skala koliko sam ih prešla u tih iscrpljujućih 5 dana.... Vrijeme je bilo predivno, sunčano i vruće, pa su se svi kupali...OSIM MENE!!! Ja nisam mogla jer su mi glasnice bile totalno otišle 2 dana! Bila sam predmet ismijavanja svima. Nisam uopće mogla govoriti, pa sam morala šapćati! Ali, idući dan su još neki izgubili glas, pa sam se i ja mogla njima rugati!! HAHAHAHA!! Kako je osveta slatka!! HAHAHA
Ipak nam je u disku bilo najbolje!! Ja u životu prije toga nikada nisam plesala...:(, jer me je bilo tako sram!
Ali, tamo sam se opustila i plesala sam cijelu noć! Dobro, do ponoći!LOL Jer nam nastavnice nisu dale da stojimo duže!
Hotel nam je bio u Rapcu (vidiš vale, zapmtila sam HAHAHA), i zvao se Merkur! To je u biti bilo kao hotelsko naselje, pa je oko našega bilo još hotela puni turista, većinom iz Njemačke, ali i djece iz drugih škola koji su također bili na ekskurziji!
Ajme, moram vam ovo ispričati da vam pokažem koliko sam.....ahhh...neznam sebe opisati!! Ovako, na putu do Istre, pazite ovo, na putu prema Istri, ne na putu kući, ja i vala smo u busu počele plakati! Ali, ona je prva počela!! Upadne ona meni, Ane, znaš li ti da mi više nikada nećemo....ovo i to,.., kada se sitin nas dvi u zadnjoj klupi na hrvatskom.....itd...jednostavno smo počele plakati jer smo tek tada zapravo skužile da više nećemo biti u istom razredu, imati iste prijatelje, ići u istu školu....Ah........
Ali, još će se moj razred viđati: na vjeronauku, u busu prema školi svako jutro, još ćemo se i družit!......
Dobro, to je sve za sada!!
CIAOS AMIGOSI I KTBSPA!!!

- 12:44 - Komentari (15) - Isprintaj - #


utorak, 13.06.2006.

Zadnji dan škole

JOJ!! Napokon je došao i taj dan!! ZADNJI DAN OSNOVNE ŠKOLE! (nama je danas jer idemo na ekskurziju)...
Zadnji sat smo imali povijest......moj najdraži predmet! HAHAHAHA
Ah, bilo je suza kada smo izašli....ja nisam zaplakala sve dok nisam vidila iću, pošto je ona plakala i ja sam zaplakala!! Svi su se grlili....ali neznam zašto!! LJUDI sutra idemo na EKSKURZIJU!!! Bit ćemo sami skupa 5 dana!! Ma .....dobro......
To je zve za sada.....
Javim vam se za 5 dana....kada se vratim s ekskurzije da vam ispričam kako je bilo!!!
KISSS

- 11:24 - Komentari (16) - Isprintaj - #


petak, 09.06.2006.

Ahhhh....

Koji naporan dan!!!
Svi su u žurbi, svi su nervozni....jer sutra stipe (moj brat) i mama putuju!
Telefon zvoni po cijeli božji dan!!! Svi se žele oprostiti i to.....
Danas sam cijeli dan loše volje...neznam zašto..... U školi je bilo OK....engleski mi je zaključila...6...STVARNO!! Ne zezam se!! Olovkom mi je napisala 6!! HAHAHAHAHA!!
Kaže ona: Baš me zanima šta će ostali učitelji reć...hahaha...
I bratu mi je dala šesticu..LOL...
JOJ....Još samo 2 dana škole...i onda...ekskurzija!! YEY!! Jedva čekam! Idemo u Istru i....nadam se ....ne, ubiti, znam da će nam bit super!!
Dobro, moram sada ić jer se moram sutra dignit u 4!! Jel možete vjerovat!? Avion im polazi u 6 u jutro, a mi moramo tamo bit bar sat vremena ranije, znači 5, a dok se svi dignemo i spremimo....4!! Ajme poludit ću!!...Ali, moram biti optimistična....Bar ću dobiti tonu robe, CDova i IPOD!!!
Ciaos!!!

- 13:56 - Komentari (15) - Isprintaj - #


utorak, 06.06.2006.

PAPA PRIJO!!....

Baš sam u depri.........svi oko mene idu...negdi...bilo gdje.....
Mama i brat mi u subotu idu u Ameriku....mama nije vidila svoju sestru 5 ipol godina!! Ni cijelu našu obitelj koja tamo živi, i vjeruj te mi, velika je!!!
A, sada mi je upravo jedna moja prijateljica rekla da se nećemo vidjeti GODINU DANA!!! I ona ide u ameriku....živjeti će s jednoj američkoj obitelji i biti im...kao...dadilja, ići će na fakultet i usavršavati jezik. Mislim...drago mi je zbog nje jer je ovo stvarno velika prilika za nju! Mislim, ono, ide u AMERIKU i to na GODINU DANA!! Ali...nedostajat će mi!! HVALA BOGU NA INTERNETU, jer ćemo se bar tako moć dopisivat.......
Ajme, napaokon sam se rješila svih ispitivanja!!! Skoro su mi sve ocjene zaključene...I napokon sam odlučila di ću se upisati: 2. jezična gimnazija!!!
Do čitanja!! :(
Bye

- 15:03 - Komentari (20) - Isprintaj - #


nedjelja, 04.06.2006.

Nedilja......

Koja je ovo DOSADA!!!!......
Bože mi oprosti, ali...mrzim nedilju! Ništa mi se neda, nema ništa na TV-u, svi su dućani zatvoreni, sve je tako pusto i....jenostavno dosadno!!!
Ovde je moja prija Magi...neznamo šta da radimo, pa sam odlučila napisat post jer san obećala češče pisat.
Imamo toliko toga za učit ali nan se neda! Imate li koji savjet?? Šta da radin kada mi je ovako dosadno??? Jeli normalono da sam osmi razred a da se dosađujen doma s mlađin bratom?? I to pri kraju školske godine???? Neznan.........
Ah, da i Vale, evo ti odgovor: NARAVNO DA ĆU SPAVAT S TOBON!! Netribaš ni pitat!!
OK!!.....Ciaos! :) :(

- 14:52 - Komentari (10) - Isprintaj - #


petak, 02.06.2006.

VRATILA SAM SE!!

HEY LJUDI!! - FRČKAVA, I'M BACK!!! LOL
JOJ stvarno mi je žao šta nisam pisala amabaš ništa u posljednje vrijeme!! Jednostavno nisam imala vremena!! Ali, evo vratila sam se i obećajem da neću više toliko izostajati!!
Evo, još samo tjedan dana do završetka škole...jedva čekam!!! A još neznam di ću se upisati!!!! LOL.......OK...sada ću malo urediti boxeve, ako nađem na netu nešto zanimljivo...
Ciaos amigos!! hahahahahaha....

- 14:49 - Komentari (10) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.