12

srijeda

prosinac

2012

SKIJAŠKA SEZONA 2012./2013.


I počela nam je nova sezona. Nekako malo topla, ali poučeni iskustvom posljednjih godina, ništa novo. Tek je posljednjih dana malo zahladilo i zima je napokon pokazala svoje zube. Samo neka tako nastavi. S očnjacima.
Profesionalni skijaši već su odradili Sölden, Levi, a i sjevernoamerička turneja je već stara vijest. Skijaši su ponovno u Europi. Ivici, Natku i drugima u našoj ekipi držim palce obje noge i ruku.
Ja sam si za ovu sezonu letvicu postavio visoko: srušiti rekordni broj ski-dana iz sezone 2009./2010. kada sam na bijelim padinama proveo ukupno 33 dana. Da vam olakšam sjećanje, to je bila ona zima s jaaaaako puuuuno snijega. Neću zaboraviti da je slovenski Kanin tada imao u jednom trenutku 860cm snijega. Čak je i Sljeme radilo do kraja ožujka, što spada u rubriku 'believe it or not'. Nadam se da će nas sve ove godine zasuti metri snijega, a uz to da ću ja još naći slobodnog vremena i onih lijepih i korisnih životinjica poznatih pod imenom kuna te da ću uspjeti odguliti ove zime barem 34 skijaška dana. Cross your fingers.
U planu su slovenska, austrijska i talijanska skijališta kroz prosinac, siječanj i veljaču. Možda ubacim i koju Bosnu ili Švicarsku (jebiga, ovo jedno uz drugo zvuči urnebesno). Potom druga polovica veljače i prva polovica ožujka rezervirana je za skijališta američkog Colorada te Island. I konačno ostatak sezone povratak u Europu. To su planovi. Kako će sve to ispasti na kraju, znat ćemo s vremenom.
A na ovom blogu možete me pratiti i davati svoje sugestije. Nadam se da vas neću previše razočarati.
Dobro skijanje svima ove zime!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.