aurum

07.03.2006., utorak

O stanicama ljudskog organizma . . . 2. dio

O stanicama ljudskog organizma . . . 2. dio

Imamo više mogućnosti:

A) Konzumiranje biljaka ili ekstrakta biljaka koje u sebi sadrže tvari (saponine, stearine, …), koje otapaju i ispiru spomenute taloge i izlučuju ih iz organizma.
Svaki korisnik uočit će pojačani miris i tamniju boju mokraće prvih mjesec do dva. To je znak se nešto izbacuje iz organizma, i to naglo. Kada se mokraća vrati na normalu, nije još završeno čišćenje, otišle su samo one naslage koje se najlakše otapaju. Treba nastaviti sa terapijom.
Za vrijeme uzimanja tih biljaka dobro je povesti računa o tome što sve unosimo u organizam i odreći se previše kave, cigareta, alkohola i jako začinjene hrane.
Dobro je šetati se i baviti se fizičkim aktivnostima da se uznojimo i ventiliramo pluća. Treba piti više tekućine, 2 do 2,5 l dnevno, najbolje kvalitetnu vodu.
Ovaj način je dugotrajan i bezbolan. U slučaju bolesti i započetog liječenja može se koristiti uz lijekove bez ikakvog ograničenja ( jednako kao što znamo da uz lijekove možemo piti čaj od kamilice ili bazge ).
Ovu mogućnost možemo, po savjetu stručnjaka, koristiti kao preventivu, onda kada se osjećamo potpuno zdravi, ali nas povremeno neka tegoba podsjeti da bismo mogli imati problema.
Čišćenjem taloga svake godine na ovaj način ( 2 do 3 mjeseca ), postići ćemo dugotrajno zdravlje.
Posebno je dobro da mladi ljudi koji planiraju i žele imati zdravo potomstvo, iskoriste ovu mogućnost ( i žena i muškarac ) i odrade ju prije začeća.

B) Hladne kupke – nekoliko metoda. Spomenut ću samo dvije:
- metoda po Luisu Kuhneu i
- metoda po Kneippu.
Uzelo bi puno prostora da se opišu ove metode koje su prilično zahtjevne.
Metoda po Luisu Kuhneu sastoji se u tome da čovjek sjedne u hladnu vodu ( 18 do 26 C ), noge i tijelo su van vode, suhi su i utopljeni, a voda je do pupka. Sjedi se 15 minuta i rukavicom masira koža koja je u vodi. Rub vode je u zoni bubrega, bubrezi reagiraju na tu «hladnoću» tako da si prizovu krv koja će ih zagrijati. Sva krv koja prođe kroz bubrege se očisti od mrtvih: antitijela, virusa i bakterija, te od štetnih tvari koje mogu stvarati taloge. U čistoj krvi su antitijela puno efikasnija. Na ovaj način se vrlo brzo i uspješno liječe upalni procesi, a sve ostale bolesti dugotrajnom primjenom.
Kupke se rade 3 do 5 puta dnevno. Svaki put treba piti tekućinu da se sve nabrojene tvari mogu izdvojiti u mokraću. Iza svake kupke treba se osušiti i utopliti i svakako se čuvati propuha.
O metodi po Kneippu napisano je dovoljno knjiga, pa ovdje ne treba opisivati.

C) Nekoliko metoda totalnog gladovanja:
Ruska metoda : 40 dana samo se pije voda, ne jede se ništa. Svaki dan: 2 do 3 l vode, klistir s mlakom vodom, više puta struganje taloga sa jezika, više puta tuširanje i tri puta po 5 km šetnje u prirodi. Nakon toga, 40 dana postepenog uhodavanja u punu prehranu.
Metoda po Rudolfu Brojsu : 42 dana gladovanja, piju se posebni čajevi (bez šećera), klistir s mlakim čajem, šetnje, vježbe, struganje jezika, tuširanje. Nakon toga, 42 dana postepenog uhodavanja u punu prehranu.
Kod obje metode bit je u tome da namjernim gladovanjem izazovemo proces endogene ishrane u kojoj organizam potroši sve naslage masnoća i ostalih tkiva (pa i tumore) i u tom procesu, uz dovoljne količine vode, sagore, otope se i izluče i svi talozi iz međustaničnog prostora, te je imunogeni sustav posebno efikasan.
Metode gladovanja najbolje je obavljati u kontroliranim uvjetima, u izdvojenim prostorima (sanatorijima) uz nadzor liječničke ekipe. Moguće je to provesti i samostalno, ali je za to potrebno steći dovoljno znanja i imati jaku volju.

*****Ovim tekstom i ponudom koja će uslijediti, skrećem Vam pozornost da
preporučam mogućnost A).

Oni koji su pametni *, koji planiraju svoju budućnost i budućnost svoje obitelji, poduzet će, u preventivne svrhe, metodu čišćenja međustaničnog prostora da bi njihove stanice bile uvijek čiste i ishranjene, da bi im organizam bio zdrav i da bi njihov imunogeni sustav uvijek bio u stanju zaštititi ih od virusa, bakterija ili mutiranih stanica vlastitog tijela.
Budući da kvaliteta hrane danas nije najbolja i zbog raznih tehnoloških postupaka u njezinoj obradi, dobro je upotrijebiti poneke dodatke prehrani bogate; vitaminima, mineralima i mikro elementima te raznim fermentima, ali samo onima koji su prirodnog, biljnog porijekla, nikako sintetičkima. Najkvalitetniji su dodaci oni koji imaju skupni naziv biološki aktivni dodaci (BAD).

Oni koji su već bolesni mogu si pomoći na isti način.
Koristeći svu zdravstvenu skrb koja im je na raspolaganju, napravit će pretrage, dobiti dijagnoze i terapiju koju trebaju koristiti.
Uz to će ljekovitim biljem potaknuti čišćenje međustaničnog prostora i stanične opne i tako prekinuti gladovanje vlastitih stanica zbog zagađenja. Tako će istovremeno aktivirati cijeli imunogeni sustav i pomoću njega brže ozdraviti.
Nakon toga, sam liječnik će ustanoviti da im terapija više nije potrebna.
Oni će primijetiti da im se uz ozdravljenje organa kojega su liječili, dogodilo znatno i vidljivo poboljšanje na još nekoliko organa, barem još pet tegoba je nestalo.

Oni naši dragi i prijatelji, koji su sada bolesni, većinom su to postali zbog neznanja. U određenom trenutku nisu znali da bi trebalo prestati sa nečim što nije dobro, ili poduzeti nešto u svrhu preventive, ili nisu znali kako.
Nama je stalo do njih, prenijet ćemo im ove informacije i znanje će doći do njih.
Uskoro, kada ozdrave, imat će znanje i teoretsko i praktično iskustvo, i uvrstit će se među
« one koji su pametni *» . Oni će poduzimati preventivno čišćenje međustaničnog prostora svake godine i održavati svoje savršeno zdravlje.

Ovo su samo neke spoznaje o stanicama našega tijela, prikazane na popularan način. Sada smo stekli pregled nad tim našim najsitnijim dijelovima i nad onim što se događa u međustaničnom prostoru.
Sada imamo znanje. Iskoristimo ga za pomoć našim stanicama, našem organizmu, našoj obitelji, našem narodu, našoj državi, našem čovječanstvu, našem planetu …

*****
IMAM ZNANJE I INFORMACIJE O KINESKIM biološki aktivnim dodacima (BAD) prehrani, KOJI SU IZUZETNO UČINKOVITI KOD SVIH BOLESTI . AKO ŽELITE SAVJET, PREPORUKU ILI NABAVKU POTREBNIH BAD - JAVITE SE auracom@net.hr


- 11:23 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

HAJDE DA GRADIMO SVIJET NOVE ODANOSTI

TEME I LINKOVI