Ateizam

utorak, 29.11.2005.

Kršćanskim rockom do ubojstva

18-godišnji David Ludwig I njegova 14-godišnja djevojka pohađali su koncerte kršćanskih rock sastava I bili su “normalna djeca”. Iako kažu da muzika nadahnjuje, mišljenja sam da je ova muzika obično smeće, no Davida je ipak nešto uspjelo nadahnutu da ubije oba roditelja svoje djevojke. Tako je jedan uzoruti mladić iz kršćanske obitelji pomješao stari I novi zavjet pa je počinio dvostrtuko hladnokrvno ubojstvo. Da je dotični bio fan metal, pank ili rave muzike, već bi crkva našla objašnjenje da je kriva muzika, društvo, odgoj I slično. Kako se radi o uzoritom katoliku, crkva se o tome neće očitovati – ne smeta me što crkva sad šuti, već što inače uvijek laje o svemu I lijepi etikete. Iako na ovom blogu ne gajim tradiciju etiketitanja, morat ću analizirati brojne komentatore koji su prošli blogom, a ima I fanova kršćanske rock glazbe. ( Upravo to što sam rekao da nisam sklon etiketiranju poslužiti će nekim ljudima da komentiraju kako stalno etiketiram vjernike, no nema veze, jer kad nemaju ideju – moraš im je dati. Spreman sam na to!)
Na ovome imam svakakvih komentara, a upravo takvi komentari najčešće argumentiraju ideju bloga. Mnogo je agresivnih komentatora prošlo ovim blogom I htjeli sun a bilo koji način diskreditirati svaku misao. U daljnjem razvoju komentara su argumente počeli shvaćati osobno I bezobzirno vrijeđali I prijetili “božjom silom”. Takvi su zbog šuplje ideologije koju zastupaju I zbog slabo razvijenog mozga uglavnom podvijali repove. Ipak, podvijali su repove tek nakon što su jasno pokazali da vjeruju u svoj ego, a ne u Boga. Boga svojataju i htjeli bi da on služi njih, a ne oni njega. To su zapravo mali “inkvizitori”. Moram napomenuti I to da je na mail koji sam ostavio za sugestije došlo samo dva maila, a obe su istog sadržaja I sadrže isti virus. Mailovi su poslani od osobe koja radi na “Radio Zaboku”, što nije niti čudno, jer pravi su križari uvijek bili iz ruralnih sredina.
Posebno mjesto u ovom postu moram pokloniti (kriva riječ, jer je to mjesto zaradio) blogeru “rat protiv sotone” On je istinski štovatelj Krista I fan kršćanskog rocka, pa je tome I posvetio blog.
Teza koju u obliku citata bloger ima izloženu na blogu uvelike objašnjava genezu svih ludosti I devijacija unutar pripadnika I žešćih sljedbenika crkve, a ona glasi: “Tko ne osjeća kako je mračno neće se dati u potragu za svjetlim”. Upravo je to ideja crkve. Crkva treba sotonu kako bi “štitila ljude” I tako unovčila Boga. Komentari su još tu, jer ih ne brišem I oni su najbolji pokazatelj kako je svaka opsjednutost jednako loša. Droga, kocka, crkva i sve drugo što kontrolira nama.

- 07:09 - Komentari (13) - Isprintaj - #