Tražim ozbiljnu vezu: Kako pronaći ozbiljnu vezu - Pronađi pratnju

nedjelja , 30.12.2018.

Kako pronaći ozbiljnu vezu?










Click here: Tražim ozbiljnu vezu: Kako pronaći ozbiljnu vezu






Alkesta, na ovoj temi pričamo o ozbiljnijim odnosima od uživanja na letovanju ili u klubu, ne kažem da bih od toga pobegla ako naiđe nešto zanimljivo. Tražimo tuđu pomoć ili ležimo u krevetu u fetalnom položaju. Autor: Zoran Stupar 'Želio bih upoznati iskrenu i vjernu djevojku za ozbiljnu vezu i zajednički suživot, djevojku koja drži do moralnih vrijednosti, koja voli prirodu, zdrav život, koja je obiteljski tip žene, koja bi me cijenila, voljela, poštivala, bila uz mene i u dobru i u zlu.



Tražim ozbiljnu vezu: Kako pronaći ozbiljnu vezu

Ali nemojte pretjerivati sa teretanom, uvijek budite u granicama normale. Tražim muškarca koji traži jedan vrući jezik za obostrano lizanje. Pomaže ako oboje možete biti objektivni i sagledati sve bez uplitanja previše emocija koje zasigurno postoje.



Tražim ozbiljnu vezu: Kako pronaći ozbiljnu vezu

NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD - Pre svega jer u malom mestu ne bih mogla da radim posao za koji sam se skolovala,i onda je dzabe sve...



Tražim ozbiljnu vezu: Kako pronaći ozbiljnu vezu

Želiš uživati u svome životu trenutačno i ne biti u vezi? Samo zamisli sebe u njihovoj koži i odmah će ti biti jasno. Biti solo ili u vezi nisu jedine opcije, postoji mnogo drugih opcija i zato trebamo objasniti drugoj osobi što želimo i što očekujemo odmah na početku kako ne bi bilo zabuna. Taj razgovor nije lak, ne razmišljamo svi jednako niti se svi osjećamo jednako, ali dobra je komunikacija rješenje za to. Evo par savjeta kako najbolje obaviti razgovor o onome što želiš. Iskrenost Iskrenost je bitna u svim odnosima, a ponajviše u onim ljubavnim. Iako nam ponekad može biti teško razumijeti naše vlastite emocije, treba iskazati one za koje smo sigurni. Smišljanje izlika ili, čak gore, laži je loše prvo za nas, a tek onda za druge osobe. Da, svima nam je ponekad teško izložiti se i otvoriti se, ali možemo zapravo biti još više povrijeđeni ili ćemo povrijediti nekoga drugoga ako nismo iskreni. Kad smo iskreni sami sa sobom, nije nam teško biti iskrenima s drugima. Zašto ne želiš vezu? To nije pitanje na koje moraš dati odgovor drugima, već sebi. Ako znaš svoje razloge lakše ih je objasniti drugome. Ako se dobro slažete i sviđate se jedno drugome, možda drugoj osobi neće odmah biti jasno zašto ne želiš vezu. Pomaže ako oboje možete biti objektivni i sagledati sve bez uplitanja previše emocija koje zasigurno postoje. Objasniti mu da to što niste u vezi i to što ne želite vezu ne utječe na vaše osjećaje prema njemu. Definiranje odnosa Na početku je potrebno definirati odnos ako ne želiš imati ozbiljnu vezu kako ne bi došlo do zabune. Iako se ponekad zna dogoditi da druga osoba shvati to kao izazov i odlučno pokušava promijeniti to. Odlučnost Nemoj se sramiti svoje odluke i pristajati na nešto što ne želiš samo zato što je to lakše nego biti iskren i otvoren. Svome partneru duguješ samo iskrenost oko svoje želje, ali ne i konstantna opravdavanja. Nadalje ako ti partner kaže da želi nešto više i da mu je to bitno, pokušaj biti snažna osoba i odšetati od toga na početku, kako ne biste oboje bili povrijeđeni kasnije.



Tražim curu za brak
Osječate se malo usamljeni i tražite djevojku? Dugo udovica već pomalo i kao uspavana ljepotica,imam 65 godina s dobrom penzijom i nekretninama,djeca odrasla. Iako ovaj oblik poznastva može da dovede i do kvalitetnih odnosa, Radmila napominje da je on samo početak. Poboljšajte svoje šanse u pronalasku djevojke investirajući u malo bolju odjeću. Biti solo ili u vezi nisu jedine opcije, postoji mnogo drugih opcija i zato trebamo objasniti drugoj osobi što želimo i što očekujemo odmah na početku kako ne bi bilo zabuna. Na ovaj način niko ne može da zna unapred kad i gde je sledeće mesto susreta. Bitan je i finansijski momenat, sastanak u realnosti košta daleko više. Do sada se nisam udala, jer valjda nije bilo suđeno. Sve neke avanture i avanturice, a nikako da naletim na pravog frajera, koji bi me odveo pred oltar. Ne postoji nitko drugi skime bi se mogli zamisliti u ozbiljnoj vezi i vaš partner vam postaje najvažnija osoba u vašemu životu. Prije poroda bili smo zaštićeni i nismo imali osjećaj težine, plivali smo u vodi, hranili se.

[Tehnike oralnog sexa|Balkanjiz|Amaterke rusija]






Oznake: upoznavanje, radič, braka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.