Tehnike oralnog sexa - Susret s djevojkom

srijeda , 26.12.2018.

30 saveta da postanete kraljica oralnog seksa










Click here: Tehnike oralnog sexa






Najvažniji deo oralnog seksa je kako ćete završiti, a ako to ne učinite na pravi način, onda je bolje da niste ni započele. Za njega: Ovako još to niste radili Rupica na vrhu njegovog penisa je jako osetljiva. Prelazite po klitorisu jezikom kao da ispisujete broj osam, na taj ćete način izmijenjivati jači i slabiji pritisak što će partnerici pomoći da lakše doživi orgazam.



tehnike oralnog sexa

Pod njima se misli isključivo na to koliko se dugo treba zadržati na njegovim osjetljivim područjima, a to su glavić penisa te testisi. Tražite mu da sisa vaš klitoris, ovako će osećaj biti intenzivniji. Možete biti najneverovatnija i najlepša žena na svetu, ali ako je njegova bivša bila bolji u krevetu, vi ste u ozbiljnom problemu - bez obzira koliko lepu ličnost imate.



tehnike oralnog sexa

30 saveta da postanete kraljica oralnog seksa - Kako taj osjećaj može biti pomalo neugodan, ne savjetujemo ga onim ženama koje i samo oralno zadovoljavanje pomalo tjera na povraćanje. Potrebno je imati osjecaj i vladati igrom, a sve to se savlada treningom.



tehnike oralnog sexa

U Moskvi Rusija se redovno odrzavaju kursevi za djevojke i zene koje zele usavrsiti svoju tehniku oralnog zadovoljavanja muskarca. Evo kako jedan kurs izgleda propracen fotografijama.. Kurs zapocinje laganim uvodom i pojasnjavanjem tehnike zagrijavanja. Seks instruktorica Natalya demonstrira razlicite rucne tehnike i uvodni dio. Instruktorica Yekaterina naglasava, kako bi ste znale perfektno zadovoljiti muskarca, potrebno je znati kako je to biti muskarac! Instruktorka Yekaterina objasnjava i demonstrira razlicite tehnike kako muskarci masturbiraju i sta je bitno znati prilikom drzanja penisa. Potrebno je imati osjecaj i vladati igrom, a sve to se savlada treningom. Instruktorka objasnjava koje su erogene zone zanimljive, kad koju treba stimulirati i kako to uciniti na najbolji nacin. Kako bi polaznice kursa sto bolje savladale tehniku i bile upoznate sa zonama, umjetni penisi se lijepe na ogledalo. Nakon uspjesnog toka igre usnama, jezikom i rukama, sledeca najbitnija stvar je seksi izgled zene, tj. Instruktorica je uporno odgovarala na sva pitanja i demonstrirala par razlicitih izliva seksipila tokom samog cina oralnog zadovoljavanja. Poseban dio kursa za oslobadjanje zena koje ne vole oralni seks. I nakon samo par minuta sve polaznice uspjesno vladaju situacijom.. Instruktorice objasnjavaju koliko je sperma bitna za zdravlje zene bilo da se nalazi na tijelu, u ustima, vagini itd. Vjezba lagane masaze penisa i pojasnjenje kako to muskarac osjeca. Instruktorica demonstrira preko 50 razlicitih tehnika stimulacije rukama. Djevojke se ponekad znaju malo previse opustiti na kursu.. Medjutim, instruktorka je veoma ozbiljna i za nju su ovo veoma vazne stvari pa govori djevojkama da se bace na posao! Oslobadjanje pocetnica i pojasnjenje kako velicina nije bitna bilo da se radi o manjem ili vecem penisu, vec je bitnije ono sto se desava u glavama dvoje partnera. Polaznice kursa koje zele nauciti i nesto vise o prostati te tehnikama pronalaska i stimuliranja muske G tacke G-spot. Pojasnjenje i razlika izmedju muske i zenske kako bi ju sto lakse pronasle.. One najupornije, koje zele biti savrsene su uz pomoc instruktorke zeljele i prakticno da se uvjere i pronadju zonu. Sve polaznice kursa su se sa osmijehom uputile kuci, a prije toga im je instruktorka podvukla da sve ovo moraju sto cesce vjezbati sa svojim partnerom i usavrsavati se, jer prakticno znanje i mala vjezba tokom kursa je samo kap vode u moru. Bez vjezbe nema nista i sve se brzo zaboravi..



SEKSI POZE KAMASUTRA-SEX POSITIONS KAMASUTRA
Kako je to refleks, ne možemo ga spriječiti na silu. Otvorila sam torbu s garderobom koju sam ponela i počela da se montiram. Da mogu birati, žene bi ih morale oralno zadovoljavati na dnevnoj bazi. No ne brinite, ne morate ga primiti ustima cijelog. Na osjetljivim se dijelovima možete malo zadržati, malo treptati s jezikom i dodati novu količinu sline. Kurs zapocinje laganim uvodom i pojasnjavanjem tehnike zagrijavanja.

[Najbolji chat u bosni|Google play prodavnica download for pc|Mobilne badoo.sk]






Oznake: 30, saveta, da, postanete, kraljica, oralnog, seksa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.