astro_party

22.07.2004., četvrtak

TJEDNI HOROSKOP ZA RAZDOBLJE OD 23. DO 30. SRPNJA 2004.

OVAN: Na poslu ćete biti poprilično inicijativni, odlučni i puni energije. Vaše će ideje i prijedlozi biti kreativni, no za ukus vaših nadređenih možda ipak malo preekscentrični. No, ipak, zahvaljujući spretnosti, snalažljivosti i govorničkim vještinama u ovom biste tjednu mogli, brže nego što ste očekivali, rješiti jedan financijski problem. Ljubavni život bit će turbulentan, uz svađe, pomirenja a možda čak i neke nove početke. Zdravlje: budite brižni prema svom tijelu i nemojte ga izlagati suvišnim opterećenjima.

BIK: U tjednu koji slijedi biste se intenzivnije pozabaviti rješavanjem nekih financijskih pitanja i dogovoriti s ukućanima daljnje zajedničke korake vezane uz kupnju ili zamjenu nekretnine. Slobodno vrijeme trebali biste posvetiti uređenju doma, jer ćete biti u prilici kupiti nešto po kud i kamo povoljnijoj cijeni od vaših prvotnih kalkulacija. U ljubavi vas čeka jedan važan razgovor koji će riješiti mnoge vaše nedoumice. Zdravlje: pripazite na grlo i glasnice, osobito ako budete u prilici dobro se zabaviti, uz pjesmu i hladne napitke.

BLIZANCI: Nemojte ostavljati stvari da se rješe same od sebe, osobito ako je riječ o odnosima s vama bliskim osobama, koji su, u poslijednje vrijeme, opterećeni zbog nečije neiskrenosti. Isto tako, ne biste trebali od drugih očekivati ono što vam oni, ni uz silan trud, ne mogu dati. Nametnuli ste i sebi i drugima visoke kriterije i nepotrebno se preopteretili brojnim obavezama. U poslovnom smislu trebali biste zapeti, jer ćete, u suprotnom, propustiti jednu dobru priliku. Zdravlje: nemojte ignorirati znakove umora i iscrpljenosti.

RAK: Ako ste slobodni, u ovom će vam tjednu nedostajati samopouzdanje za ono što potajice priželjkujete, jer osoba koja vam se sviđa poprilično je nedostupna. Iako sumnjate, ipak, nadređena osoba cijeni vas više nego što mislite u što biste se konačno mogli i sami uvjeriti. Neke situacije i događaji na radnom mjestu pružit će vam dokaze da ste na pravom putu a na vama je još jedino da zamisli privedete kraju, na zadovoljstvo svih koji su vam pružali podršku. Zdravlje: mogući su manji problemi s dišnim organima.

LAV: Ne trudite se držati kontrolu nad svime, jer zahvaljujući strpljanju i timskom radu s drugima postići ćete kud i kamo više, posebno ako je riječ o nekim novim poslovnim pothvatima. Stoga, nemojte bezrazložno trošiti živce na razne sitne neugodnosti i prolazne teškoće, osobito ukoliko vam se u nastupajućem tjednu budu dogodili neki nepredviđeni izdaci. Umjesto toga, na vrijeme provjerite stanje svih svojih računa! Zdravlje: budite oprezni u prometu, kao i na svim onim mjestima gdje su važni dobra koncentracija i refleksi.

DJEVICA: Budite spremni preuzeti rizik, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu jer ćete, zahvaljujući nekim novim izazovima, otkriti još mnoštvo do sad još neistraženih područja. Oprezno! Jer, ukoliko ste čvrsto odlučili nešto prešutjeti ili sakriti – na krivom ste putu. Ako do partnera, neke inkriminirajuće informacije, stignu s druge strane a ne od vas, pripremite se na probleme, jer ćete danima morati objašnjavati što i zašto ste učinili tako kako ste učinili. Zdravlje: pojačani stres loše će djelovati na vaš želudac i probavne organe.

VAGA: Neočekivane pozitivne okolnosti kao i povoljan splet nekih događanja, u ovom će vam tjednu dati dovoljno razloga za zadovoljstvo. Ipak, posvetite se onome što vas doista ispunjava i čini sretnima. Na poslu, u silnoj strci i zbrci koja se događa oko vas, puno toga postat će vam jasnije. Pripremite se na moguće promjene vezane uz posao i financije. U ljubavi situacija postaje sve zamršenija. Razmislite o tome koliko ste sami tome pridonijeli. Zdravlje: ako osjetite pad energije, priuštite se odmor. Ne morate baš sve završiti isti dan.

ŠKORPION: Čini se kako ćete, ovih dana, morati surađivati s nekim osobama koje vam i nisu nešto osobito simpatične. Ipak, i na sreću, znat ćete kako se trebate postaviti kako biste, unatoč vašim latentnim antipatijama, dobili ono što želite. U ljubavi ćete biti skloni preuranjenim reakcijama. Bilo bi bolje kad biste, u miru, saslušali što vam to druga strana nudi, jer strpljivost je najbolji put otkrivanja prednosti vašeg trenutačnog odnosa. Zdravlje: unatoč vašoj izdržljivosti i dobroj sposobnosti oporavljanja i regeneracije, neke probleme ne biste trebali ignorirati.

STRIJELAC: Višak energije biti će razlogom vaših pojačanih aktivnosti na više životnih područja. Kako se u svemu tome ne biste izgubili, na vrijeme se organizirajte i, koliko god možete, pridržavajte postavljenog plana. Osim toga, pripazite kako ne biste precjenili vrijednost nekih predmeta i platili za njih više nego što zaista vrijede. Brzoplete odluke u ovom vas tjednu vode u gubitke! U ljubavi stvari polako dolaze na svoje, i bez nekog vašeg većeg truda i angažmana. Ipak, ne uzimajte zdravo za gotovo ono što trenutačno imate Zdravlje: budite umjereni u vašim omiljenim zadovoljstvima.

JARAC: Tjedan koji slijedi nosi mogućnost oscilacija u odnosu s partnerom, kao i nemira zbog neispunjavanja nekih vaših očekivanja. Za sada se zadovoljite s manjim i, s vremena na vrijeme, ugodno ćete se iznenaditi. Isto tako, izbjegavajte sve ono što vam šteti, bilo da je riječ o ljudima koji vas opterećuju ili situacijama za koje još uvijek nemate pravi lijek. Na poslu ste došli do točke u kojoj biste i sebe i druge trebali osloboditi pritiska i pustiti stvarima da se odvijaju svojim tijekom. Zdravlje: Višak hrane će vam škoditi, osobito ako ste i inače skloni – prejedanju.

VODENJAK: Spretnost u komunikaciji pomoći će vam da se bolje snađete u nepoznatim situacijama. Ipak, u nastupajućem razdoblju pazite što govorite i nastojte, koliko god je to moguće, NE kasniti na važne dogovore. Unatoč jakom porivu, nemojte bježati ni od odgovornosti. Bit ćete u prilici u kojoj ćete moći pokazati drugima kako se, usprkos sumnjama i nekim lošim iskustvima, ipak mogu osloniti na vas. U ljubavi uživajte u plodovima dosadašnjeg truda. Ako ste još uvijek slobodni, krenite u akciju. Zdravlje: solidno.

RIBE: Ovih ćete dana teško moći utjecati na odluke vaših pretpostavljenih, stoga ih prihvatite bez prigovaranja i gunđanja. S druge strane, poslovne brige i probleme nemojte nositi kući i opterećivati njima ukućane. Osim toga, ukoliko svoje novčane planove podijelite s jednom pouzdanom osobom, mogla bi vam velikodušno pomoći u njihovoj realizaciji bilo savjetom ili kakvom kontretnom podrškom. Na ljubavnom polju u prilici ste pokrenuti višemjesečni zastoj te iznova uspostaviti komunikaciju s osobom koja vam se sviđa. Zdravlje: zbog pretjerane brige i nekih tužnih misli trpi vaše tijelo, a to, dugoročno, nije dobro.



- 20:07 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>