astro_party

03.07.2004., subota

OMILJENI NAČINI ZABAVE ili na što potrošiti slobodno vrijeme?

Najomiljeniji način zabave vas ŠKORPIONA je, prije svega, šala na tuđi račun, iako ćete se rado zabaviti i s nečim što većina onog “normalnog svijeta” smatra opasnim. Osim toga, crni humor u svim njegovim izražajnim oblicima je sigurno izmislio Škorpion. Te i takve otrovne šale uglavnom su vezane uz već standardne tabue; seks i smrt.
DJEVICAMA je omiljena zabava spremuckanje po kući ili ostali načini “dovođenja u red” onoga ili onih oko sebe, iako će se ozbiljniji primjerci zabaviti nadgledanjem trenutačne situacije koju su tako dobro organizirali. S druge strane, rješavanje križaljki ili slaganje puzli prava im je poslastica u trenucima dokolice.

RAKOVI se najbolje zabavljaju u vlastita četiri zida, gledajući video snimke raznih važnih obiteljskih događaja, prelistavajući foto-albume ili se prisjećajući ostalih relikvija iz prošlosti (ulaznice za kino iz ‘84-te?! ili spomenare iz osnovne škole), dok će se VODENJACI rado pozabaviti budućnošću, i to tako što će, možda iz čiste zabave, slučajno, inovirati nešto što bi u dogledno vrijeme onima oko njih moglo biti i te kako korisno. Isto tako, ono što zabavlja Vodenjaka ionako niko drugi ne kuži... Čak i uz silan trud...

STRIJELCI će se uvijek rado zabavljati u društvu istomišljenika i onih koji su, poput njih, skloni sličnim porocima, te će se, čak još i natjecati s drugima u tome tko je u svom poroku bolji, s tim što je on taj koji obično pobjeđuje. Inače, jedan od omiljenih poroka mu je klađenje na sportskim kladionicama.
LAVOVI se uvijek zabavljaju tako da im drugi uglavnom zavide (na potrošenom novcu ili, pak, ekskluzivnom društvu), a JARCI će, kada se opuste, uglavnom iznenaditi i sebe i druge svojim humorom i duhovitošću. Ipak, vrhunska zabava im je – trošenje novca. A to ionako tako rijetko rade...

OVNOVI se najbolje zabavljaju tako što drugima dokazuju koliko su oni veliki, jaki, pametni, divni, krasni i, k tome - uvijek u pravu, dok BIKOVI svoju zabavu ne mogu zamisliti bez nešto malo boljeg i obilnijeg menija i dobre kapljice, u čemu, čak i uz silan kapacitet po kojem su poznati, obično pretjeraju pa se poslije danima – liječe (od “zabave”). VAGAMA je omiljena zabava druženje i sklapanje raznih oblika odnosa i veza, pa će se, prosječan primjerak ovog zodijačkog znaka redovito nacrtati na "špici", uz to dnevno prošetati po nekoliko javnih okupljališta i otići na 5,6 kava, kako bi popričao s dvadesetak "prijatelja" i čuo najnovije tračeve.

RIBE će se najbolje zabaviti kroz nekakvu umjetničku i kreativnu djelatnost (s naglaskom na slušanju glazbe i gledanju filmova), ili tako što će ih netko nazvati i satima gnjaviti sa svojim problemima dok će Riba sve to vrijeme strpljivo i požrtvovno slušati. S druge strane, BLIZANCI se najbolje zabavljaju danonoćno razmjenjujući informacije (točne i netočne) sa svima onima koji će se dati upecati na njihove verbalne mamce. Nekada namjerno bace lažni mamac, samo kako bi vidjeli tko će se sve (naivan) na njega upecati.
- 21:33 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>