astro_party

12.05.2004., srijeda

SEX & SIGN

Naravno da se tako ozbiljne procjene ne mogu davati samo na osnovi obilježja tzv. solarnog znaka jer i te kako ovise o mnoštvu drugih elemenata u osobnom horoskopu, al ovaj put nećemo o progresijama, direkcijama i efemeridama :-), no ipak…ne mogu odoljeti a da bar malo ne zavirim, dakako u krajnje općenitom i pojednostavljenom smislu, te da te informacije podijelim s vama, a na temu: kakav je tko « u krevetu» (i izvan njega, ako više voli :-) ).

Evo, da ne bude frke, neću praviti nikakvu top-ljestvicu najboljih (ili, ne daj Bože, najgorih), već idemo redom, od Ovnova pa sve do Riba :-).

OVNOVI ionako misle da su u svemu nenadmašni, pa tako i na tom području. Većina onih koji su ih «iskušali» složit će se s tom ocjenom, jer da biste se nosili s tom i tolikom vatrom, trebat će vam dosta «goriva». U načelu su raspoloženi uvijek i svuda. Nisu osobito maštoviti ali to nadoknađuju intenzitetom i žestinom, nakon koje ih obično – ne zaboravite… Što je pomalo frustrirajuće ako vam je bilo prvi i jedini put (ne mislim općenito prvi put već – s njim ili s njom ;-)).

BIKOVIMA je potreban odgovarajući stimulans u obliku svojevrsne predigre nekog od njihovih omiljenih zadovoljstava. Tako će svaki Bik dati najviše od sebe ako ga, prije sexa, dobro nahranite, ili blago omamite «rujnim vinom», ili se šetkate u seksi donjem rublju (pogotovo još ako je crvene boje hehe). Ženskoj pripadnici ovog znaka dobar stimulans može biti prethodna večera na nekom ekskluzivnom mjestu ili fora tipa: «kupio sam ti dar, probaj ga da vidim kako ti stoji ;-)». Inače Bikovi su izdržljivi, mogu duuugo, pa nisu preporučljivi za one – bez kondicije ;-).

BLIZANCE pali prethodna intelektualna stimulacija, neobavezni razgovorčić nakon čega se pripadnik ovog znaka možda odluči i na, jednako tako neobavezan, seks. Nisu na glasu kao neki osobiti ljubavnici, ali da će vas naučiti nekim novim «zahvatima», to svakako. Ono što je zanimljivo jest to da se započeti neobavezan razgovorčić može nastaviti i za vrijeme samog koitusa, što bi one «šutljive ljubavnike» moglo užasno iziritirati. Nemojte se iznenaditi ako vas vaš Blizanac ili Blizanka iznenadi nekim čudnim glasanjem i bacakanjem. To je znak da je gotovo sigurno doživio vrhunac (pa makar i 15 minuta – prije vas ;-) ).

RAKOVI preozbiljno shvaćaju seks, pa zato ponekad, od silnog truda da sve ispadne najbolje, cijela stvar pada «u vodu» i prije nego što je počela. Rakovi su najbolji ljubavnici svojim stalnim partnerima i, u načelu, nisu za «one night stand». No, s vremena na vrijeme, i Rak zna iznenaditi ponekom sitnom perverzijom ;-). Ono što ih izdvaja svakako je briga za užitak druge strane, te se zna dogoditi da se cijeli (cijela) posveti višesatnom «obrađivanju». Što, u načelu, nije loše, ali može nastati problem kada treba prijeći – sa stimulacije na – realizaciju. Jer, rak se lako izgubi… (u silnom i dugotrajnom maženju).

LAV će rado misliti (i često puta govoriti) kako nije samo – kralj šume, već i – kreveta, što bi čak i moglo biti blizu istini kada bi manje bio-la centriran na sebe i svoje zadovoljstvo. No, istina je da zna biti dovoljno vatren-a, temeljit-a, inicijativan-na da vas zauvijek učini ovisnima o njemu-njoj. Ili vam jednostavno priušti doživljaj koji će vam od tada pa nadalje postati standard ispod kojeg nećete ići. A, ako želite «repete» svako malo mu-joj ponavljajte kako nikada niste imali boljeg ljubavnika (ljubavnicu). Tašti su, i neće tek tako otpušiti svoje najvjernije obožavatelje :-).

DJEVICE znaju biti i te kako zanimljive kada su u situaciji u kojoj žele dati sve najbolje od sebe. Pedantno će vas voditi od uvoda pa sve do zaključka, od stimulacije ka penetraciji, bez i jedne jedine greške, k'o švicarski sat. Nećete im, na kraju, ništa moći zamjeriti, ni na izvedbi, ni na tehnici. Jedino će možda nedostajati malo žestine, ali to ionako nije njihova «uža specijalnost». Većina Djevica bez problema će se prilagoditi svom ljubavnom partneru, a neke od njih, čak će vam otkriti neke svoje, dobro skrivene, seksualne fetiše, što je živi dokaz da, unatoč jakom raciju, Djevica kao svojevrsnu «tamnu stranu» ima i pomalo – «prljavu maštu» ;-).

VAGE uz sexs uvijek vežu estetiku, pa im je, načelno, važan prostor i opći ugođaj. No, neke od njih, povučene snažnom hormonalnom reakcijom, u stanju su preskočiti sve kriterije i seksati se gdje god ih partner «navuče». Vagama je inače teško reći «Ne», pa mnogi «lovci u mutnom» to znaju nemilice iskorištavati. Ono što je važno kod seksa s pripadnicima ovog znaka je to da ne očekujete od njih inicijativu u krevetu, jer Vaga će vas možda do njega dovesti sama, ali sve ostalo je – na vama. Ne bi trebalo očekivati ni bezrezervnu vjernost jer, već sutra, Vagi netko može ponuditi više pažnje…a on ili ona tako teško kažu «ne» ;-)…

ŠKORPIONI, majstori seksa, virtuozi u krevetu, na stolu, perilici za rublje, šumi, telefonskoj govornici, liftu, wc-u kafića punog gostiju… Teško im je odoljeti, bez obzira radi li se o njoj ili njemu. Hipnotiziraju pogledom, učine vas ovisnima o svom ljubavnom «otrovu», natjeraju vas na perverzije, u stanju su iscijediti i posljednji atom energije iz vas u svega 5 minuta divljeg seksa, nakon kojega se uhvatite kako očajnički molite za – još ;-). Za onoga tko je jednom imao ljubavni okršaj s tipičnim pripadnikom ovog znaka seks poprima jednu sasvim novu dimenziju. Obavezno isprobati ;-).

STRIJELCI su nezaobilazni ljubavnici za svakog tko želi uknjižiti poneko neobično seksualno iskustvo. Dovoljno vatreni, inovativni, izdržljivi, natprosječno zanimljivi ljubavnici, duhoviti u krevetu, u stanju su spontano razbiti i onaj «najtvrđi orah». Izvrsni učitelji za početnike, dostojni partneri za «seksualnu džombu». Vole eksperimentirati, a sve u svrhu vlastite (i partnerove) seksualne evolucije. Do sada su uveli mnoštvo, u svijetu općeprihvaćenih, novih tehnika. Neće se ustručavati «prasnuti» ni na najprometnijem mjestu jer ih to, kao i Škorpione, strašno uzbuđuje, a nisu im strani ni- grupnjaci ;-).

Iako JARCE smatraju pomalo zakočenima i zatvorenima, iako, nadalje, odaju dojam konzervativnih osoba, u intimnim situacijama pokazuju sasvim drugo lice. Pravi je Jarac, u stvari, sasvim solidan ljubavnik, dovoljno prodoran (poput Ovna), i dovoljno izdržljiv (poput Bika) da Vam priušti nezaboravan seksualni doživljaj. Kad ga (nju) jednom probate, nećete ga odbaciti. Dapače. Otkrit ćete pravo blago koje, na sreću, nećete morati dijeliti s drugima, jer ako i vi njega-nju ugodno iznenadite mogao bi vam prijeći u trajno vlasništvo (ljubavno-seksualno ili – bračno ;-)).

Najveći inovatori Zoodijaka, VODENJACI, osim što će vas spontano namamiti na seks (obećavajući vam sasvim nešto drugo), priuštit će vam još mnoštvo dodatnih iznenađenja. Cijepljen protiv predrasuda, ograničenja, normi i formi, ovaj nesputani individualac i seks doživljava na jedan krajnje originalan način koji će vam, ako mu dopustite, rado prezentirati. Čak i činjenica da ste samo prijatelji nikada neće spriječiti pripadnika ovog znaka da vas u trenutku (vaše) slabosti odvuče u krevet. Jedini problem je taj što se, nakon svega, on ili ona može vratiti na prijateljstvo…a vi?!

RIBAMA je seks tako prirodan način izražavanja ljubavi i naklonosti, da ne razumiju zašto većina ljudi od toga pravi problem. A budući da su Ribe krajnje spontane (i maštovite) seks s njima može biti pravo «otkrovenje». Muškarci su vješti ljubavnici koji poznaju tajne ženskog tijela, a žene toliko empatične i prijemljive da će rijetko koji muškarac umaknuti njihovoj vješto postavljenoj – ljubavnoj udici ;-). Sve u svemu, preporuka je – obavezno isprobati, ali (ukoliko niste za trajno vezivanje) na vrijeme napraviti odstupnicu, jer Ribama je jako draga riječ «zauvijek» ;-).

- 22:13 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>