Napisi ime svoje srodne duse - Pronađite djevojku

četvrtak , 20.12.2018.

Nedostajuća karika:










Click here: Napisi ime svoje srodne duse






Goran Karan - Kako da te zaboravin' 15. Ako kažeš da me ne voliš 06. Linč je osmislio svoj svet do zaista najsitnijeg detalja, a priča se odvija u gradu koji je neka vrsta fantazijske Venecije, i prati sudbinu grupe vrhunskih lopova koji su se umešali protiv svoje volje u staru krvnu osvetu... Mislis li da si za to kadar?



napisi ime svoje srodne duse

Nista sto se dotaklo toga sluĺaja nije vise ostalo isto, a i nije bilo sliĺno bilo ĺemu drugom na svetu. Pol je navodno kao glas pripovedača zastupao prvo stanovište, ali je predstavio i drugo...



napisi ime svoje srodne duse

Nedostajuća karika: - Svet koji postoji u senci našeg...



napisi ime svoje srodne duse

Google nije katalog vec pretrazivac tako da je dovoljno da imas svoj link na nekom sajtu koji je vec indeksiran od Google-a i bice indeksiran. Takodje, mozes prijaviti svoj sajt u njihov katalog koji koristi Open Directory. Ako je kvalitetan i ako si dobro izabrao kategoriju bice uvrsten od strane editora. Ovo je vrlo korisno i zbog poseta posto mnogi sajtovi koriste za bazu svog kataloga upravo Open Directory. Prva stvar nemoj da submitujes link na googlu jer cete onda google staviti u wait listu... Moras imati kvalitetan meta tag ako ne znas sta je trazi... Uradi razmenu linkova sa par sajtova ili cak i ovde pejstuj link jer elitesecurity je ubacen u google i bices veoma brzo indeksiran... Sajt je usao u dir, ali je isto tako zanimljivo da kada se otkuca njegovo ime u search, ne moze da ga pronadje... Samo ga treba nabaviti što pre i google će da odradi sve ostalo. Pozdrav, ja sam prijavio obadvije stranice iz potpisa kako je pokazano u linku iznad. Sada vidim ovu temu na kojoj pisete kako je to lose? Mozete pojasniti malo, bas me sada malo zbunilo sve to. Da napomenem obadvije stranice su mlade i nisu imale nikakvih linkova koji su usmjereni na te dvije. Stranica je dosta brzo indexirana ali sam ja pravio sitemap i sve odradio kako google nalaze, dok sam sa drugom koja je na blogger. Sta me sada brine, moze biti da je slucajnost a mozda sam nesto zabrljao: jucer sam pustio u promet stranicu na blogger. Problem je sljedeci, od jucer u google adsensu nemam podataka, pise mi no data avaiable. Jeli moze biti razlog to sto sam na blogger. Da napomenem nisam ih sam postavljao vec sam ukljucio automatiku nakon cega su se pojavili.



Blizanačke Duše
Nježnosti moja, koliko je godina bez tebe prošlo i jedva da te prepoznajem. Sta mi moze biti, da me odbije ili da pristane?! U podrumu jedne kuce ugleda lampu, a ona sva prasnjava... Iz memqivog doweg sveta, u grupama ili pojedinaĺno, hrupili bi povremeno deĺaci s majkom i bakom, ˙ivahni, pegavi i nepodsisani. Za komentar br 84. Veă sam tra˙io utehu u Internetu. Pročitaću u elektronskom obliku, i sačekati da neko za 10 ili 20 godina opet krene da objavljuje Bižolovu. Onda je Paviău koji je u priĺi pokazivao visok stepen snala˙qivosti i inicijative pao na um treăi poznanik u okolini, pozvonili su mu na vrata, ali je ĺovek bio netom umro i wegova supruga koja je, sreăa u nesreăi, znala ono sto im je bilo potrebno pomislila je da su dosli u kuău ˙alosti da izjave sauĺesăe. Nadam se da cu preziveti.

[Najbolji hrvatski sportski portali|Gay karanje| Mojih 40+...: MOJA SRODNA DUŠA !!!]






Oznake: stanje, bh., svijesti, iz, osobnih, komentara, o, zapaljenoj, crkvi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.