UNICEFova duhovna kastracija

četvrtak , 29.10.2015.




Ovo. Ovaj video je spot za licemjerje, malograđanštinu i lažni moral. Ovaj video je grafički prikaz i dokaz toga da smo u kurcu. Jer je strašno reći kurac. Isukrste, dvaput sam već napisao KURAC.

Ne znam za autore ovog video-isprdka, ali ja sam većinu svog pubertetskog i post-pubertetskog života proveo tragajući za pičkom. Autori su vjerojatno sanjali o jahanju kite. Ali to nije bitno, svakom svoje. Dajte da vam objasnim jednu stvar - pička je svetinja. Sve proizlazi iz pičke. Muškarci su sagradili civilizacije, izmislili pismo, letjeli u svemir i osvajali pola svijeta zbog jednog jedinog razloga, a taj je razlog - pazi sad - pička.

Teško je danas prosječnom Hrvatu; objesnom, lakomom, jalnom, u želji zapadnjaku, a mentalitetom Balkancu (i to onoj lošijoj verziji) Hrvatu objasniti da je preko hiljadu godina pedofilije iz Vatikana učinilo svoje. Tako danas prosječni Hrvat voli pljuvati po Crkvi i kršćanstvu, a ne shvaća da su njegov moral i svjetonazor kršćanski do temelja. Seks je nešto vulgarno, o čemu se priča u birtiji ili tabu tema o kojoj se uopće ne priča.

Seks je sve. Garantiram vam životom da svaki zdravi muškarac razmišlja isto kao ja u paragrafu prije ovog prethodnog. Ako ne, onda je peder ili laže sam sebe. Normalan i zdrav muškarac ganja pičku. I žene to znaju i žele. Jer to je bit života. Muškarac voli gurati kurac u pičku, a žena ga voli primati. Jebote, svaka cura koju sam imao prilike izjebati voljela je to što ju jebem. Voljela je to nad čime se ovi majmuni u spotu zgražavaju. Voljela je da joj stavljam kurac u pičku i svršavam po njoj i u nju. Svatko tko je ikad pojebao ženu zna da žene tu ljubav najčešće i verbalno izražavaju prilikom snošaja. Pardon, karanja.

Serem se na sterilnu, staru majmunčinu i brkatu, metiljavu feministkinju koji stoje iza ovog nedjela. Kamo sreće da djecu od malih nogu učimo kako da budu muškarci i žene, da ih učimo šta je kurac, a šta pička, kako biti muško i zavesti ženu i kako biti žena i biti senzualna i putena. Kamo sreće da se jebemo i da se naša djeca jebu, umjesto da kroz stisnute zube cvilimo lažne parole i živimo male, nesretne živote koji eskaliraju na jednom Luki Ritzu ili pljuvanju Big Brothera na društvenim mrežama.

Ja sam Druga strana i ovo je moj prvi post. Ja pišem onu stvarnu drugu stranu svake medalje, ne kao ona pederska plačipička Dean Pelić koja se čmari ženama u lažno naslovljenoj kolumni Njegova strana priče. Ja sam glas razuma i svijetlo u tami. Braćo i sestre, volite se i jebite se i sagledajte drugu stranu.

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.