arahna

subota, 03.06.2006.

tv program-zabava ili čisti gubitak vremena?!

evo baš maloprije dok sam čistila po kući razmišljala sam o našem raznolikom ali i neoriginalnom tv programu.pitam se dal su te misli bile potaknute osjećajem dosade dok sam brisala 2 centimetra prašine koja se nakupila u garaži ili je uzrok bila sama želja za tv-om koji bi mi bio dobra zamjena za trenutne poslove...kad bolje razmislim,ma nije ni bitnorofl
nego, htjedoh reći... danas je na tv-u sve više napornih i "već viđenih" stvari,a sve manje onih originalnih i zanimljivih.najgore je to što se takav program ponavlja već godinama.evo na primjer dnevnik.sada imamo 3 različita programa(nova,rtl i hrt) i svaki od njih ima svoje vijesti,vremensku prognozu,sportske vijesti...sve bi to bilo u redu ali zašto rade tako da je razmak od tih emisija na svakom programu po pola sata!taman kad završe vijesti na rtl-u počnu one na na novoj,kad završe na na novoj počnu na hrt-u.šta bi trebala reći moja baka kod koje deda gleda vijesti i na rtl-u i na novoj i na hrt-u.jedne za drugima...i tako svaki dan...pa poludiš nakon nekog vremena.a da ne spominjem da na svakima kažu istu stvar!



serije najrađe ne bi komentirala...još kao klinka sjećam se onih meksičkih sapunica kao što su Marisol i Esmeralda.to je bilo ok.na čitavoj televiziji to je bila jedina serija takvog tipa,tj.sve serije koje su se prikazivale bile su različite.neke humoristične,neke su bile krimi,i na kraju te meksičke! a danas.... ako zbrojimo sve te meksičke,španjolske i brazilske serije ima ih negdje oko 15! jedna za dobro jutro,druga za dobar dan i treća za laku noć! i tako na svakom programu iz dana u dan.



izuzev takvog tipa serije na rtl-u se već 3.godinu za redom ponavlja "Dadilja", "Roseanne" i "Bračne vode".da se razumijemo,svaka čast tim serijama,ali već su nakon tolko godina ponavljanja počele ić na živce i Bogu i ljudima!



od filmova se tu i tamo nađu neki zanimljivi,nekada me stvarno znaju ugodno iznenaditi!još uvijek su mi ostale najbolje one znanstvene emisije u kojima iznose najnovija znanstvena istraživanja i prilozi o duhovima,prorocima i takvim freaky stvarima!šta se tiče serija,nađe se tu i tamo koja pametna i zanimljiva.od humorističnih su mi najbolji bili i ostali "Prijatelji" koji se na žalost više ne prikazuju..nakon njih dobra mi je serija "Sutkinja Amy","Opet iznova" i sl..
uglavnom,da zaključim sve to..kvaliteta našeg programa je sve manja i manja,sve što je bilo dobro nestalo je ili se polako gubi u moru glupih,meksičkih sapunica za koje i bez gledanja znamo kako će završiti!hvala Bogu na videotekama i kinusmijehpartysmijeh

i eto za kraj,zanima me vaše mišljenje o svemu tome..koje su vam ovak fora serije,emisije..? možda otkrijem nešto novo:)

pusa od črnkicewave

03.06.2006. u 13:39 • 30 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Malo o meni



LINKIĆI


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
polet
ogranak
dobra,stara gorica
rvg
t-portal
google
deviantart

BLOGERI KOJE ZNAM


koomadi
anći moja