Novouređeni trosobni apartman u Zagrebu - Pronađi pratnju

četvrtak , 27.12.2018.

O Dingu...










Click here: Novouređeni trosobni apartman u Zagrebu






There are city train station, train and bus station. Dobrodošli, apartman Mihael čeka na vas! Prostrana kupaonica opremljena je velikom kadom s tušem, umivaonikom, WC školjkom, perilicom rublja, radijatorom za sušenje rublja, osvjetljenim kupaonskim ormarićem s električnom utičnicom za brijač i sušilo za kosu.



Novouređeni trosobni apartman u Zagrebu

U ormaru su posebne vješalice za kravate, remene, hlače i odijela odnosno košulje. Iz spavaće sobe izlazi se na dugački balkon s lijepim pogledom na miran zeleni vrt.



Novouređeni trosobni apartman u Zagrebu

O Dingu... - The closest bus stop is 5 min walk from the apartment. Apartman se može pohvaliti sa lijepim panoramskim pogledom na cijeli istok grada Zagreba te ekskluzivnim parkirnim mjestom u podzemnoj garaži.



Novouređeni trosobni apartman u Zagrebu

Opis smještaja Novouređeni apartman, Heart of Zagreb. Tkalčićeva, nalazi se u strogom centru grada udaljen svega 400 m šetnje od glavnog gradskog Trga bana Josipa Jelačića, Katedrale, stare gradske jezgre, gradske tržnice Dolac, na atraktivnoj lokaciji. Iz apartmana izlazite u svijet najboljih kafića i restorana u Zagrebu. Minimalan broj osoba 2, a maksimalan 4. Gostima je na raspolaganju: perilica posuđa, pribor za jelo i kuhanje, Max-tv, neograničen pristup Internetu, klima, grijanje, posteljina, ručnici, perilica rublja. Posebno se dogovara: seoski turizam, agroturizam, odlazak u nacionalni park Plitvička jezera, Rastoke. Savjeti za pisanje komentara Unesite svoje dojmove, ocjenu smještaja u kojem ste boravili te komentare i olakšajte budućim gostima pretragu idealnog smještaja u Hrvatskoj. Odabrati pravi smještaj u kojem ćete provesti ugodan i bezbrižan odmor ponekad je težak zadatak stoga Vas pozivamo da unesete sve korisne informacije, pohvale i kritike te cjelokupan dojam kako ste proveli odmor. Što više informacija nam kažete, to bolje! Kod pisanja komentara budite iskreni te se usredotočite na sve one informacije koje će biti od koristi drugim gostima.



Baosici-Apartman
It includes a parking place and part of garden. Odlazak Vrijeme odjave check out iz apartmana je do 11:00 sati ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom. Ukoliko ne pristanete na upotrebu kolačića i dalje ćete moći pregledavati naše web stranice no neki dijelovi neće biti prikazani kako treba ili neće biti dostupni. Sigurnost Ova web stranica koristi Secure Socket Layer SSL protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa što podrazumjeva i slanje email poruka preko kontakt obrasca. Google je certificiran u vezi s EU-US tako da se na obradu podataka od strane Googlea u Americi primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka. Prikupljanje i obrada osobnih podataka Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi izravno ili neizravno, osobito uz pomoć podataka kao što su ime, prezime, broj telefona, email adresa ili putem drugih osobnih podataka koje nam svojevoljno ostavite. Grijanje je centralno etažno plinsko, sve režije su odvojene. U blizini plaže, supermarketa,pekarne i trafike preko puta kuće,ambulante,ljekarne, gradskog prijevoza,te zračne luke Split.

[Kad dijete živi s pomajkom ili poočimom|Srodne duse knjiga pdf|Chat sarajevo]






Oznake: o, Dingu...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.