< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

 

Design by zoka

 

Komentar kasica

Ukoliko želiš ostaviti komentar na ovom blogu, moraš u komentar kasicu ubaciti jednu kunu. To ćeš učiniti tako da jednostavno klikneš na kasicu.

Plati svoj komentar!

Strogo zabranjeno okretanje kasice. Bilo kakav pokušaj krađe iz iste biti će strogo sankcioniran.


Opis bloga
Blog k´o blog

Anketa


 

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr


 

Pratim te!

Houston Personal Injury Lawyer
Houston Personal Injury Lawyer Counter

 

Prefer blogs

Slatka mala

Valerija

Tea

Teja

Luka (Kamen koji priča)

Vugi

Jelena

Padam

Dorotea






Slike Alexia Laiha iz COB-a

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us





subota, 15.12.2007.

 

Išli nas dvojica na kurve

Ovaj bu dugačak, ak ti se ne čita dugačko, idi u miru. Držim ovo u sebi već dugo vremena, danas je došao dan da napokon pustim. Bit će mi lakše. A i vjerujem da će upornima, onima koji pročitaju, ovo iskustvo biti zanimljivo. Pa da krenem.

Bila je subota, prijepodnevna kava pa ajmo na biljar. Ništ novo, ništ ekstra, lupamo malo nas četvorica. I gubim ko svinja. Dobre, ne sam, ja i on. Njegovo veličanstvo. Natrpali nas, a bolji smo. Znamo to sva četvorica, al jebiga, loš dan. Idemo doma, vrijeme slinavo.

Kaj bumo večeras? - pita on, pomalo jadan.

Pa kaj bi, idemo fukat nekaj. - odgovorim. Zajebancija. Zna on da je. Ona u stilu pa znaš nas dvojicu jebote, kaj bi neg to.

I tak, nas dvojica važni, smijemo se sami sebi kakve gluposti pričamo, idemo fukat večeras.Fukat, grda riječ, al smiješna, jer takva nam je trebala. I prođe popodne, prođe ručak padne mrak. Zvoni mobitel.

Idemo onda?
Kam?
Pa fukat, dogovorili smo se.
Da, naravno, dogovor je dogovor
. A već sam na njega zaboravio.

Eto njega kod mene, pa ćemo van. Kaže vidi sad ovo. Izvadi mobitel iz džepa, zaustavi se na imenu Mirela i stisne call. Koja Mirela mislim si, nikad čuo. I eto ga, krene razgovor. Di si, kak si, kaj ima, nismo se dugo vidli...može neki sex večeras? Slušam i ne vjerujem. On me pogledava i namiguje. Neugodnjak. Jebote. Kaže ona može, sve je dečko dogovorio. Ali.

Frend je samnom, jel to bed? Budeš sama il ćeš još nekog pozvat?

Jebote ne, ovo je film. Ja sanjam. Ovo nije on. Fuj. Znam da poznaje svakave ljude, al ovo su drolje, besplatne.

Eto nas za pola sata - kaže i poklopi. Gledam i ne vjerujem.

Frka - pita me. Reko ne da je frka neg nejdem. Pa kak možeš, nisi čuo da sam dogovorio, ne budi pizda, bla bla bla - neću! Ja sam pizda zaključi i zove ju opet.

Ej, bolestan je malo frend pa mu se ne da. Ajme kakva loša spika. Hoće sad Mirela mene čut. Ja neću. Nagovara me opet. Opet neću. Zašto nećeš. Ona je i dalje na liniji. Neću i gotovo. Reci samo da si bolestan i gotov, kraj. Neću. Bojim se spolnih bolesti, od ovakvih i preko telefona. I traje to 10 minuta. I uzmem ja telefon, samo da ga se riješim.

Mislim si cijelo vrijeme, to je jedan od prvih 5, prijatelj pravi. Poznajem ga u dušu. Mislio sam da ga poznajem, do maloprije. Vidi sad ovo, gadi mi se, ne želim s njim bit u istoj sobi. Ma ne zapravo ni što je Mirela takva, neg što to uzima zdravo za gotovo. I ide on. I nagovara me, nema srama, kao pa frendovi smo kaj ti je. Pao mi je u očima. U minus.

Javim se, napokon, kažem molim.

Bok, Mirela ovdje. Muški glas. Drugi frend. Pizda vam materina. Sjebalo me. I bolje. Da nije odreko bi se ovog slona. Ovako od kralja do slona pa nazad gore. Svaka čast, oporavljao sam se od ovog dva dana. Poslije kurvi osjećao sam se ko onda kad izgubite 100 kuna, tužni ste cijeli dan i onda ih navečer nađete u prljavim hlačama ispred vešmašine, tik prije pranja. Dobre kurve, nema šta.



| komentari (15) | print | # |


 


<< Arhiva >>

0