Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

ponedjeljak, 27.06.2011.

Tom i Bill će glumiti u filmu "Die Raeuber" ?!

Dugo vremena su fanovi samo pretpostavljali koji je to novi projekt Billa i Toma. Sada je čekanje gotovo. Njemački producent Christoph Gampl je prije dva tjedna objavio detaljnije skripte o filmu "Die Raeuber" ("Razbojnici"). Drama "Die Raeuber" Friedlicha Schillera će biti pretvorena u animaciju, ali također sa stvarnim scenama s Tomom i Billom u glavnim ulogama.

Evo kratkog pregleda sadržaja filma:
"U krizom pogođenoj Njemačkoj 2039. vlada odgovara na radikalizaciju različitih političkih stranaka s uzastopnim razvojem dimenzija nadziranja društva Orwella. Maximilian von Moor (god: 54), šef policije i državni službenik svjedoči sve većem kaosu i podjeli društva koja se odražava i na njegovu obitelj. Dok njegov voljeni sin Karl (god: 21) postaje ikona otpornosti na vladajuće klase, njegov drugi sin Franz (god: 21) svim sredstvima želi pridobiti moć. Karl, s potporom svog oca, vodi bezkompromisni režim u podzemlju. Njegova zaručnica Amalia je na njegovoj strani unatoč tome što je propaganda protiv pobunjenika i odbija Franzov napredak.
Građanski rat u zemlji će se oteti kontroli. Uz to i šef policije umire pod nerazrješenim okolnostima. S Franzom na svojoj strani vlada aktivira svoje moći. Kada Karl uhvati Franza na brodu sa svojim ocem i sazna da je njegov otac još uvijek živ, daje naredbu da se napadne grad i osvećuje se svom bratu. Dolazi do borbe bez pobjednika u kojoj će samo nebeske sile doći do tragične pobjede."
© www.chappalingofilms.de

Bill će glumiti glavnu ulogu 'Franz von Moora', dok će Tom glumiti 'Karla von Moora'. O suradnji s Tomom i Billom, Christoph Gampl je napisao: "Dugo sam tražio, razgovarao s mnogobrojnim casting agentima, pregledavao uloge koje sam uvijek iznova odbijao. Htio sam mlade glumce koji imaju oko 20 godina […]. U časopisu s temom 'blizanci' sam pročitao intervju s Tomom i Billom Kaulitzom i otkrio sam mnogo sličnosti […] braća su kao stvorena za ovaj film […]. Trenutno njih dvoje vježbaju za uloge da budu čim profesionalniji."

Postoje već i prve skice scena iz filma koje podsjećaju na 'Humanoid' i također na ono kako blizanci trenutno izgledaju. S obzirom da još nema službene potvrde od strane Billa i Toma i ne zna se točan izlazak filma, smatrajte ovo glasinom!

Update: Članak iz 'Mainpost' iz kolovoza 2010. također govori da Gampl planira materijal za film već godinu i pol dana. U kolovozu 2010. su napravljeni trailer, virtualni krajolici i scenarij. Budžet filma iznosi 5 milijuna eura, a snimanje će početi u jesen 2011.

Skice

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Prijevod: Nina

********************************************

Your Favourite Rock Boy Band

Izgubili smoo :((
Simple Plan je imao 50.07%, a Tokio Hotel 49.93%
Malo je falilo... blabla

********************************************

Fotoshooting by Eric Weiss - 2008 - HQ-slike

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

********************************************

Flea Market for Tohoku - aukcija (Tokyo - 25.06.2011.)

Bolja kvaliteta videa



********************************************

Nina

- 11:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #