Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

utorak, 02.03.2010.

Odgovor na sva pitanja...

...zašto nema plakata po Hrvatskoj, a još je ostalo manje od mjesec dana do koncerta?
...zašto je Arena Zagreb maknula datum za Tokio Hotel koncert sa svoje stranice?
...i na još mnoga pitanja...

Imamo taj odgovor i vrlo je jednostavan: ORGANIZATOR!!!

Ako želite pratiti raspravu, pridružite se forumu i pratite ju OVDJE

Počelo je s tim da je ARENA ZAGREB maknula datum za koncert Tokio Hotela sa svoje stranice! Tad sam ja nazvala Eventim koji mi je rekao da oni nemaju pojma o nekom otkazivanju koncerta. Poslije toga, razgovarala sam s navodnim organizatorom koncerta, s predsjednikom humanitarne udruge 'Pas u humanitarnom djelovanju', Zvonkom Jurićem. On mi je rekao da on NIJE organizator i da nikad to nije bio.. da je Eventim krivo napisao to na ulaznicu. Ostala sam, blago rečeno, šokirana.. Pitala sam ga tko je onda organizator ako nije on, odgovorio mi je TVRTKA VINIL... Jučer ujutro sam zvala i Arenu, ali tada mi nisu još ništa rekli. Pa sam opet eventim zvala, rekli su da koncert nije otkazan i da se ulaznice još uvijek prodaju, te da oni ne zaustavljaju tu prodaju dok im organizator to ne kaže. Opet sam zvala i organizatora koji mi je rekao sve kao i prvi put, ali i to da je on trebao imati sastanak sa slovenskim organizatorom da bi se koncert prebacio na njih (na psa), ali da dogovor nije postignut.. Ponovio je još jednom da je organizator tvrtka VINIL.. i onda smo otkrili da je tvrtka Vinil propala, da više ne postoji. Onda je jedna cura još zvala organizatoru koji je njoj rekao da je on jednom radio sa tom agencijom i da su na kartama isprintali "pas u humanitarnom djelovanju" jer su mislili da ce Zvonko i njegova agecija pristati. Petra (admin FC-a) je napisala mail Areni, ovo je odgovor:

Poštovana,
za sada nemamo nikakvu službenu informaciju da li je koncert otkazan ili nije. Međutim prema ugovoru koji imamo s organizatorom koncerta, organizator do danas nije podmirio svoje obveze, što ujedno i znači da nije i službeno potvrdio rezervirvaciju termina koncerta. Isto tako nakon razgovora i sastanka s organizatorom nismo dobili potvrdan podatak da će koncert uopće i biti održan. Nažalost, u Areni Zagreb termin više nije rezerviran za spomenuti koncert, obzirom na gore navedeno, te sve obveze koje organizator odnosno potpisnik ugovora ima prema Areni Zagreb.
Srdačan pozdrav


Nekome drugom, Arena je dala informaciju da je organizator Marijan Crnarić, evo sad nešto malo o njemu, da vidite o kakvom se čovjeku radi..

Udruga Kajda, koja je zajedno sa Marijanom Crnarićem organizirala neodržani koncert The Rolling Stonesa, građanima još nije vratila novac što ga je ubrala za karte. To sve i ne bi čudilo da se ime Marijana Crnarića prvi puta pojavljuje u vezi s dugovima i poslovima vezanim uz organiziranje koncerata.
Crnarić je, naime, imao tvrtku Vinil koja je u kolovozu 1998. godine organizirala koncert Stonesa u Zagrebu na maksimirskom stadionu. Nakon koncerta Crnarić nije Hrvatskom društvu skladatelja-Zaštita autorskih muzičkih prava (HDS-ZAMP) platio autorsku naknadu u iznosu od 549.415,17 kuna. Obrazloženje Marijana Crnarića jest da je tvrtka Vinil, nažalost, otišla – u stečaj. Međutim, na istom je koncertu samo od prodaje karata, tvrde u ZAMP-u, Crnarić imao zaradu od 13,5 milijuna kuna.
HDS ZAMP je 1999. godine, zbog duga, Općinskom državnom odvjetništvu podnio prijavu protiv Crnarića. »Tijekom obrade predmeta, na našu prijavu se sa svojom kaznenom prijavom nadovezala Dubrovačka banka koja je oštećena za 1,809.181,45 kuna, a predmet je još dodatno proširen zbog toga što Republici Hrvatskoj te gradu Zagrebu nije plaćen porez u ukupnom iznosu od tri milijuna kuna«, istaknuo je Pavle Fellner, odvjetnik HDS-ZAMP-a. Do danas taj dug nije podmiren, a Crnarić je slobodno nastavio s radom, i to kao freelancer.
»Vinil je nažalost otišao u stečaj«, komentirao je Crnarić i za Vjesnik. Na pitanje hoće li podmiriti dug, odgovorio je: »Imamo pravnu državu pa svatko može istjerivati pravdu«. Što se tiče povrata novca od karata za koncert Stonesa koji se trebao održati u kolovozu, a čiji je bio suorganizator, Crnarić je rekao kako se građani trebaju obratiti Kajdi. »No, nažalost, ona je prestala poslovati«, dodao je.
»Tvrtku Vinil je naslijedila udruga Bina, a onda su se pojavile udruga Ljubitelja muzike i udruga Kajda. Prilikom najave koncerata, koje su organizirale te udruge, gotovo uvijek se u medijima, kao njihov suorganizator pojavljivao Marijan Crnarić, koji je na tim koncertima viđan u prostorijama namijenjenim za tehničke suorganizatore«, rekla je Marina Ferić, iz ZAMP-ovih Odnosa s javnošću.
»Zabrinjava činjenica da se prijavljeni Marijan Crnarić i dalje nesmetano bavi djelatnošću kojom je počinio štetu ZAMP-u, a pri tom nastaje i šteta za građane«, zaključio je Fellner.
Crnarić sada radi u tvrtki Impresario, čiji je ujedno i osnivač. Impresario sada organizira koncert grupe Moloko, pa stoga ostaje samo da se vidi hoće li, nakon koncerta, podmiriti autorsku naknadu ZAMP-u ili će i ta tvrtka, nakon koncerta, nažalost – otići u stečaj.

Mnoge je sigurno razveselila vijest da će U2 u sklopu nove turneje ''Kiss the Future 360°'' posjetiti i Zagreb. No, sada slijedi šest mjeseci strepnje. Hoće li se koncert irskih rokera uistinu i održati? Na žalost, navikli smo da se nastupi velikih glazbenih imena često u zadnji tren otkazuju, uglavnom zbog slabog interesa publike ili financijski nepotkovanih organizatora koji nisu u mogućnosti pokriti troškove, ukoliko prodaja ulaznice ''zašteka''.

"Marijan Crnarić više se ne bavi organizacijom već produkcijom i živi u Sloveniji već nekoliko godina."

I nešto stvarno nevjerojatno... TOKIO HOTEL NEMA POJMA ŠTO SE DOGAĐA!!!!
Onda je došao mail od NEKOGA.. nekoga tko se želi našaliti s nama. Koji ovako izgleda:

Photobucket
Photobucket

U njemu piše da je koncert OTKAZAN!! najprije smo povjerovali, kasnije smo shvatili da je to bila samo neslana šala! Svi strani TH blogovi prenose ovo sve, i svi pišu da je koncert već otkazan.. Koncert još nije službeno otkazan, koncert će NAJVJEROJATNIJE biti otkazan, ali još nije... i cure iz foruma su poslale ovo svim mogućima, nadajmo se da će netko odgovoriti ili uvažiti ovo..

http://www.tokiohotelcroatia.com/forum/

Stvarno mi je jako žao, da je bar TH u sve bio prije upućen..sad se malo toga može spasiti.
Samo bi vam preporučila da se ne nadate previše..
Ovo nije u redu od organizatora, ali i sami ste pročitali kakvu prošlost ima s tom organizacijom, tako da se niti ne čudim.. I skroz vas razumijem kako se sad osjećate, znajte da niste jedini! nocry


****************************************

Bill čita plakat: Hagen, lass uns deine Klopapier sein!
(Hagen, dopusti nam da budemo tvoj WC papir)




Photobucket

****************************************

Welcome to Humanoid City DVD

Photobucket

GLASINA! DVD će biti napravljen tako da će se dijelovi s više koncerata svi spojiti u jedan.
Njemački FC


*možda zato se Tom ne presvlači!! xD All meni je to malo glupo.. mislim okej.. ali bolje bi mi bilo da onak sve ostave.. al dobro bude tak i ovak..

****************************************

RTL Punkt 6 (1.3.)



****************************************

SAT 1 - Stars & Stories (1.3.)



****************************************

TH je primio 'Walk of Fame'

Photobucket

Direktor arene u Oberhausenu, Johannes Partow, im je uručio ovu zvijezdu. Zbog prodanih, ukupno 33 000, ulaznica računajući koncert 2005., 2006. i 2007. ;))

****************************************

Šminkaaa :P (Kopenhagen)

Photobucket

Fanovi govore da je Tom u Kopenhagenu bio presexy..xD
Novosti li.. nut

****************************************

mah

- 07:56 - Komentari (14) - Isprintaj - #