Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

srijeda, 24.02.2010.

t-portal: Tokio Hotel - mlađahni glazbeni veterani

Premda po američkim zakonima najeksponiraniji članovi Bill i Tom Kaulitz nisu još ni punoljetni, mladi Nijemci iz Tokio Hotela koji su se instrumenata primili još kao klinci prodali su milijune albuma, stekavši odanu vojsku obožavateljica.

Bez obzira što mislili o njihovoj glazbi, fenomen TH ne može se ignorirati, a u sklopu aktualne turneje planiran je i nastup u Zagrebu.

Riječ je o, za njihove fanove, nestrpljivo iščekivanom koncertu nakon što je 2008. otkazan nastup u Ljubljani.

Zagrebački koncert, kako je najavljeno, održat će se 28. ožujka u Areni u sklopu velike europske turneje Welcome To Humanoid City na kojoj promoviraju aktualni album, četvrti po redu, Humanoid.

Na tom su se albumu pokušali odmaknuti od etikete teen senzacije i približiti se malo starijim obožavateljima, no kritičari se slažu da je pred njima još dug posao. Sudeći po prodaji 'Humanoida', mladi se tokijevci ne trebaju puno brinuti jer su već odavno izašli iz okvira njemačke scene zaludjevši milijune fanova.
Koncert će se održati u 32 grada, a budući da je Zagreb jedini na popisu gradova iz ovoga dijela Europe, očekuje se dolazak velikog broja obožavatelja i iz susjednih zemalja.

Tko su zapravo ti mladi Nijemci o kojima su mišljenja potpuno oprečna - za obožavatelje su poput božanstava, dok ih oni kojima nisu dragi smatraju karikaturama i pozerima?

'Tokio Hotel je izgubljena karika između benda My Chemical Romance i pop teen grupa', izjavio je na predstavljanju albuma Scream u New Yorku Virginov menadžer Andrew Gyger.

Blizanci Bill i Tom Kaulitz (20), Gustav Schäfer (21) i Georg Listing (22) su započeli karijeru 2001. godine kao trinaestogodišnjaci u Magdeburgu pod imenom Devillish, a potom su 2005. uzeli ime Tokio Hotel.

Pjesma Durch den Monsun lansirala ih je na vrhove top ljestvica, a prvijenac pod nazivom Schrei! objavili su 2005. godine. Ostalo je povijest!

Zarazni hitovi i neobičan imidž pokazali su se dobitnom kombinacijom, a nakon što su osvojili Europu, dečki su opčinili i Ameriku. Višestruko nagrađivani, tokijevci su prošle godine postali vlasnici i europske MTV-jeve nagrade (MTV EMA) za najbolji bend.

Naravno, njihove obožavateljice zanima i njihov privatni život, no Bill i Tom o tome ne vole previše pričati. Ipak, otkrili su koje im se poznate cure jako sviđaju.

'Sestre Olsen su slatke. I Megan Fox je prezgodna. A i Rihanna, sviđa mi se njezin stil', kaže Bill dodajući da vjeruje u ljubav na prvi pogled.

Gitaristu Tomu Kaulitzu, za oko su pak zapale Beyonce i Jessica Alba.

Kako zvuče uživo, fanovi će moći provjeriti idućega mjeseca kad stižu u Zagreb. Inače, za ovu su turneju angažirali svjetski poznatu avangardnu dizajnericu Misty Buckley koja je radila s bendovima kao što su Muse, Take That i Anastacijom te najavljuju spektakularni show za pamćenje.

LINK

****************************************

Rotterdam (23.02.) - setlista

Mislim da se više ne trebamo brinuti o otkazivanju koncerta u Zagrebu zbog premalo prodanih ulaznica.. U Rotterdamu je prodano oko 4000 ulaznica, u dvoranu inače stane više od 10 000 ljudi! Pa su pozornicu pomaknuli prema naprijed!

SETLISTA

Noise
Human Connect To Human
Break Away
Pain Of Love
World Behind My Wall
Hey You
Alien (EN)
Ready, Set, Go!
Humanoid (DE)
Phantomraider
Dogs Unleashed
Love & Death
In Your Shadow (I Can Shine)
Automatic
Screamin'
Darkside Of The Sun
Zoom Into Me
Monsoon
Forever Now

Meni se osobno ne sviđa to kaj su sve na engleskom, osim Humanoid... pogotovo Forever Now -.-' to HOĆU na njemačkooom!!!! :(( Eto.. takvu setlistu će sigurno i u Zagrebu imati... da znate!

****************************************

Rotterdam - video

Dogs Unleashed



Human connect to Human



Pain of Love



In your shadow



Humanoid



Love & Death



Break Away



Noise



World Behind my Wall





Dark side of the Sun



Screamin'



Hey you



Ready, set, go



Automatic



Videi na screenu tijekom koncerta



****************************************

Stern #9

Photobucket Photobucket

Izlazi 25.2.

****************************************

Luxembourg (22.2.) - bolji videi

Dogs Unleashed



Zoom



Lass uns Laufen



****************************************

wave

- 15:57 - Komentari (8) - Isprintaj - #