Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

subota, 13.02.2010.

Filipini - WBMW

WBMW je na 15. mjestu na Filipinima !!!

naughtynaughtynaughty

****************************************

Video poruka za portugalske fanove (Panda Biggs Channel)



****************************************

Tajni Tokio Hotel koncert!

Photobucket

20.2., Tokio Hotel će imati koncert negdje.. još se ne zna gdje. To će biti kao neki uvod u turneju, kolko sam ja shvatila. Karte za taj koncert se mogu samo osvojiti, ne mogu se kupiti. A oni koji osvoje karte, koji će biti na tom koncertu, dobiti će i UPOZNAVANJE s TOKIO HOTELOM !!!

Kako osvojiti karte

1. Pojavite se do 17. u Expo Optimus Building u Lisabonu, do podne. Prvih 30 ima zagarantiranu kartu. Ostali će trebati biti kreativniji. Trebate biti baš VI u Optimus Building, nitko vas ne može zamjeniti. Pažnja, morate biti prijatelji sa sljedećim profilima na MySpace-u: myspace.com/optimuslounge i myspace.com/optimussecretshows!

2. Predložiti Facebook Optimus stranicu svoji prijateljima. Broj predloženih prijatelja mora biti što bliži pobjedničkom broju (pobjednički broj je sakriven na Optimus stranici), onaj koji će imati najbliži broj pojedničkom broju je pobjednik. Da bi vaše sudjelovanje bilo pravovaljano, trebate poslati broj prijatelja koji ste predložili na: optimus.lounge@gmail.com.

3. Sudjelujte u natjecanju 'Najveći Tokio Hotel fan' tako što pošaljete na optimus.lounge@gmail.com sliku/video/mp3/tekst u kojem dokazujete da ste baš vi najveći Tokio Hotel dan! Budite orginalni i zagarantirajte si ulaznicu. Da bi vam sudjelovanje bilo pravovaljano, trevate poslati deklaraciju prava slike (?), koje je dostupno OVDJE.

U 2. i 3. možete sudjelovati do utorka, 16.2.2010. do 23:59(CET)

****************************************

Tokio Hotel - St. Petersburg (Rusija) - TV reklama



*evo.. tih 10 SEKUNDI i mi tražimo... ali nikad ih nećemo dobit!!! 'organizatori' -.-' .. ma svaka im čast

****************************************

Jeste vi svjesni toga da za 9 dana počinje turneja??? xD
Ja nisam!! :P


mah

- 13:34 - Komentari (4) - Isprintaj - #