Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

četvrtak, 16.07.2009.

Emmmm.......

Eto, napokon sam dobila novi komp natrag... sad mi je sve čudno..xDD Izgubila sam sve podatke, nemam ništa sad.. :( al dobro... nije mi prvi put, tak da sam već navikla na to.. haha

Dnevnik.hr po prvi puta o Tokio Hotelu
Bubnjaru Tokio Hotela razbijena krigla na čelu
Zagreb, 15.07.2009., 13:02 | Z. S.

Pivskom kriglom u glavu dobio je Gustav Schaefer, bubnjar njemačke grupe Tokio Hotel, koja je već nekoliko godina vodeća europska glazbena teen atrakcija.

Fotografije tretiranih povreda na glavi Gustava Schaefera objavio je menadžment grupe Tokio Hotel, nakon što su posjekotine zašivene u bolnici u Magdeburgu u Njemačkoj gdje je nesretnom bubnjaru pružena prva pomoć.

Schaefera je napao za sada nepoznati muškarac i razbio mu pivsku kriglu na čelu, od čega je dvadesetogodišnji glazbenik zadobio čak šest posjekotina na čelu i prednjem dijelu glave, a tri su dužine između dva i tri centimetra. Njemačka policija još uvijek istražuje slučaj. Povod cijelom incidentu je još uvijek nepoznat.

*krigla??? OMG.. okeeeee....xDD Ispod ovog članka opet ima onih glupih jadnih komentara.. ja bi zamolila te osobe, makar znam da ne budu ovo pročiale, da nam se jave za 10 godina, pa da vidimo jel TH samo prolazna atrakcija i poručula bi im da svatko mora od nekud počet i da ne mogu svi bendovi odmah kad se pojave biti na sceni već 20 godina, ak me razumijete kaj hoću reći... ;)


MTV.com - LINK

Pišu uglavnom o svemu o čemu već sve znamo... Samo je ovaj dio dodan.. izjava Davida Josta..

"Usprokos svojoj Tokio Hotel karijeri, Gustav je uvijek htio zadržati što je više moguće svoj 'normalan' život," reakao je Jost. "Do sada je strogo naglašavao da ne želi da ga security prati u njegovom rodnom gradu Magdeburgu. Gustav je jako povezan sa svojim starim prijateljima i sveukupnim životom u svom rodnom gradu."

*šmrc... rodni grad?? pff baš lijepo... kreteni su mu sve usrali... oprostite na izrazu...xD


Vijesti o Gustavu - 15.07.09. (sve je to isto..)

Punkt 9, Punkt 12



RTL Excluziv



RTL II News



ZDF Leute Heute



Pro7 - Taff



ARD - Brisant



Bravo Web TV - 14.07.09.




Ulf Magnusson o Tokio Hotel

Photobucket

Fan: "Hey, zanima me snimanje njemačkog benda Tokio Hotel 12.6.07. u Stockholmu. Kakvi su bili dečki?
Ulf: "Hey, snimanje je trajalo oko dvije minute, tako da nisam imao vremena da zaključim kakvi su. Bilo je jako lagano raditi s njima i nije im bio problem raditi ono što sam im ja rekao."


Musiqueradio - Novi album u 10. mjesecu 2009.e

Već treći francuski medij je potvrdio da album izlazi 2.10.09.
Pričekajmo službenu potvrdu od Tokio Hotela :)


Još jedna slika Gustava

Photobucket


15.07.09. Tomov Blog
HALLELUJA!
Zastrašujuće ili božanstveno - nisam siguran! Svejedno, nema sumnje da tamo ima PUNO križeva. Planina križeva, koja se zove Kryžiu kalnas, nalazi se negdje u Litvi u blizini sela Šiauliai. To je mjesto hodočašća i svaki posjetitelj sa sobom donese križ i ostavi ga tamo. Iz ovoga što možemo vidjeti izgleda kao da je već popriličan broj ljudi bio tamo. Za mene, ovo se čini kao jako dobra lokacija za video snimanje...što vi mislite?

Photobucket Photobucket
Photobucket

*O-M-G... ovo je preeedobroo! S ovime nam je dao do znanja kakav će biti novi album! :)) Sviđa mi se jaaakoo!! HAMMA! GEIL! ;)


FILMOVI KOJE ĆU POGLEDATI OVO LJETO!
...evo i #3!




Perez Hilton opet o TH-u na svojoj web stranici.................
Kad pročitaš, pomislio bi da je to pisao sasvim drugi čovjek, a ne PEREZ HILTON...xDD

Ti Tokio Hotel dečki ne mogu izbjeći nevolje!
Bubnjar Gustav Schaefer je zaprimljen u bolnicu, u nedjelju, nakon napada u baru ' The Club' u Magdebugu, Njemačka.

Izvori tvrde da je čovjek počeo vrijeđati Gustava što je završilo sa dvije razbijene pivse boce na glavi Tokio Hotel bubnjara!!!

Schaefer je prevezen u bolnicu da bi mu zašili rane, od kojih je jedna duga 3 cm, a nalazi se na stražnjoj strani bubnjarove glave.

Menađer banda Jost govori: "Gustav je zaprimljen na hitnu pomoć oko 4:30. Odmah je dobio šavove."

Gustav ima namjeru podnjeti prijavu protiv napadača i potpuno je u pravu!

Nasilje nikada nije odgovor!


*emm.. I was like: WOW! hehehe... ovo nisam od njega očekivala... većina vas ne zna, nisam ni ja znala, da je nedavno Perez imao obračun s Will.I.Am -om (Black Eyed Pease)... njegov menađer ga je udario sa šakom u glavu i to ga je možda malo opametilo.... uglavnom, LINK do videa, pa možete vidjeti kako je izvriježao Will. I.Am-a, Fergie i cijeli BEP.. I na kraju se naš Perez rasplačee.. ajuujjj... xD - NASILJE NIKAD NIJE ODGOVOR! heh


ohh.... gotovoo.. ;))
bye

mah

- 08:58 - Komentari (6) - Isprintaj - #