Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

srijeda, 29.10.2008.

Samo najbolje za svoje fanove

Hühnerposten
Rekla sam već da je ta lokacija jako lijepa...
Ali sad to poričem... ona je prekrasna!!! yes
Evo nekoliko slikaeekeekeekeekeek

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Onda vezano uz fan party i zabranjeno za mlađe od 16 godina
Znam da su neki od vas, koji imaju manje od 16 godina, pomislili na to da reistriraju nekoga starijeg, pa ako on dobije ulaznice da vi otiđete s tom osobom... ali to je nemoguće, nažalost!
Osobe mlađe od 16 ne smiju doći na taj party i ako ta druga osoba ima
35 godina... eto...nažalost tako je ispalo... šmrc... cry...

Novi OK!
Ima nešto malo o Tokio Hotelu!!!

Za fanove TOKIO HOTELA
- Pošto su "zarazili" cijelu Europu, dečki su krenuli u osvajanje Južne Amerike. Na MTV-jevoj dodjeli Latin Video Music Awards (to se uopće tak ne zove, u pravom nazivu ne postoji ni Video, a ni Music...ludnamcor), koja se održala u meksičkom gradu Gudalajri, osvojili su nagradu za najbolje nove izvođače u 2008. (i još plus 3 nagrade, ali nisu to napisali da ih nebi prkazali još uspješnijima...ludburninmadmad)
- Kad su skužili koliko su Meksikanke superzgodne, (hhh... pa i Hrvatice su...dddnono) Tokijevci su nakon povratka u Njemačku odlučili upisati tečaj španjolskog jezika: "Joj, cure su genijalne, a ja sam samo vikao hola, hola (bok, bok). Moram hitno naučiti taj španjolski!", izjavio je Bill. (da ziher... baš oni imaju vremena za tečaj španjoslkog...pa to je on samo tak reko, a ovi odmah napišu da idu na tečaj španjoskogludlud)
- Službena web stranica grupe nekoliko je dana bila zatvorena jer je neki zlikovac ubacio pornomaterijal koji je srušio site, što je totalno razočaralo obožavatelje. (kkkkaj??? kad je to bilo?? Ja sam svaki dan na njihovoj stranici i svaki dan je sve normalno bilo, pa dobro kako mogu tak lagati, stvarno su...hmmm...novinari...pa ne znam od kud su uopće izvukli ovakvu glupost !! jao... vidite sad... mi koji pratimo TH cijelo vrijeme i znamo za svaki njihov korak nismo čuli za ovo, a ovi koji su ubace odmah izmišljaju neke jadne gluposti... tak je bilo i s Britney, novinari su o njoj stalno pisali gluposti, a fanovi su zapravo znali kaj je istina, pa je nju to novinarsko smeće uništilo!!! Mi to ne smijemo dopustiti, makar sda nisu ništa loše napisali o TH-u, uzmimo za primjer ono što su u Bravu Special napisali da je Bill napao onog urednika...burninmad)

OK! BR. 202
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Fan party - WINNERS # 1

Michelle.H - Denmark
Ingrid.A - France
Ornalla.F - Italy
Paula.M - Germany
Oriane.P - France
Nina.G - Germany
Isabelle.M - France
Tiffany.S - France
Elia.D - Italy
Chantal.K-Netherlands

Hahaha... nema nikog iz Amerike... roflroflroflrofl
Nadam se da niti neće biti!
Ali se zato nadam da će ulaznicu dobiti barem jedan fan iz Hrvatske...

Pussa welika swima
kisskisskiss
kisskiss
kiss
kisskiss
kisskisskiss



- 08:57 - Komentari (12) - Isprintaj - #