anorexik blog

petak, 11.11.2005.

"DJED BOŽIĆNJAK"


(blogridersi vam predstavljaju priču... Priču koja teče onako kako vi odlučite... Početak je ujedno i kraj je ujedno i početak... Uživajte...)


Gotovo je poskakivao od sreće šetajući niz ulicu baš na Badnjak. Da bi si izbio Zvončiće iz glave, pogledavao je panična lica svojih sugrađana, onih koji su još uvijek pokušavali pronaći idealne poklone za svoje najbliže. Jedno mu se učinilo poznatim.
Ma, nemoguće da je to on, vjerojatno sam i ja smeten ovom zbrkom. Pitam se što da im donesem. Od mene moraju očekivati poklone, ovo je ipak moje doba godine. Nadam se da neću opet morati obući ono glupo odijelo, tako je glupo...

I dok su mu misli polako prelazile u realnost poprilično daleko od ove naše, nije ni zapazio da je zalutao u škrto osvijetljenu uličicu. Činjenica da se izgubio na svoj dan nije ga ni malo zabrinjavala. Okrenuo se u nadi da će ga svjetlo vratiti na pravi put i pred njim se u svojoj punoj snazi ukazao glavom i bradom – On.


Odaberi ovaj nastavak

Odaberi ovaj nastavak

Odaberi ovaj nastavak

Odaberi ovaj nastavak


- 03:00 - Hit me! (36) - Print me! - Link me!

utorak, 01.11.2005.

is it time to drop the pen?


I've always wanted someone
to write me a song;
he'd be dazed by me,
he'd tell me something nice.

Now I know it will never happen.
I'm the one writing

for my perfect someone
who I don't want to meet

who I'm running away from
who I choose not to love
who gets this song
my perfect someone...

(26.07.2003.)



malo podsjeća na Ally McBeal s ovin my perfect someone, ali nema veze. valjda.

now to the point: DOGODILO SE!!! neko mi je napisa pismu, štaviše, neki su mi napisali pismu. predivna je i cila san uživljena u nju. i sad se pitan je li zaista došlo vrime da se maknen sa strane pjesnika i pređen preko puta, do muza.

ne znan, uvik san sebe doživljavala ko nekog koga niko ne vidi. mislin, primjećuju me ljudi i to, ali mislila san da u mene niko nikad nije bija potajice zaljubljen. i sad kad gledan, dok san ja patila za svojin idealiziranin neznanicima, možda je neko mene idealizira (više nego šta to sama radin), možda san ja unosila sreću nekom u život, a da ja to ne znan.

ipak, 26.07.'03. san mislila da mi niko nikad neće napisat pismu. kad ono, pisma!

i sad je deeya malo zbunjena. eto, pisaću još malo, ako me riči opet budu mučile iznutra.

- 19:48 - Hit me! (7) - Print me! - Link me!

<< Arhiva >>