vezano uz anketno pitanje

25.05.2023.

Konačno stiže moje omiljeno godišnje doba, da ja volim i podnosim vrućine iznad trideset stupnjeva, naprosto uživam u vrućini bez kapi znoja na vrlo jednostavan način.

recept

kokosovo brašno skuham u dvije litre vode, miješajući ga stalno na laganoj vatri da se ne naprave grudice, kada prokipi ocijedim ga u sitnom cjedilu da maknem grudice koje su još ostale i kada se ohladi tako procijeđen prebacim u flašu te stavim u frižider. Svako jutro umjesto kave popijem decilitar, a tokom dana ako ožednim popijem šalicu mlakog voćnog čaja bez šećera i tako mi nikako nije vruće niti se znojim. Nosim i majcu (pamučnu) dugih rukava jer ona zadržava vlagu tako da koža normalno diše i velika vrućina mi nije problem.

Što se tiče turista smatram da ta skupina ljudi nikome ne bi trebala smetati jer oni svojom potrošnjom u našoj ponudi ipak pune nekoliko mjeseci proračun, naravno ni pojedinci naši a ni turisti se ne znaju ponašati ali ipak imamo koristi od njih i možemo ih strpjeti dok ne prođe turistička posezona.

<< Arhiva >>