na mobitelu

15.10.2021.

kada sam negdje vani u caffeu i pijem kavu uvijek otvorim google stranicu da nešto pametno pročitam jer ne volim slušati razgovor sudionika za stolom pored moga, pa mi u zadnjih nekoliko dana pred očima bude Grašina i Danijelina slika.
Znam da je novinarski posao pisanje članka ali toliko članaka o njima nisam vidjela dok su bili u izvanbračnoj zajednici koliko vidim sada u nekoliko dana od njihovog prekida i žao mi je njih dvoje što ih se toliko razvlači a nije potrebno jer nisu i neće biti jedini koji su se rastali nakon toliko dugo godina izvanbračne veze. Svatko od njih ima pravo na svoju privatnost iako su estradne ličnosti.

Što se tiče poliklinike za zaštitu djece odavna je trebalo napraviti taj korak jer nisu djeca imala zaštitu onako kako su trebala imati jer se nisu napravili normalni kriteriji
ispravne roditelje se kažnjavalo i pratilo dok druge kog kojih je primjerice utvrđen incest jednostavno se zataškavalo i to dijete nad kojim je napravljen incest i dalje živi u toj obitelji bez nadzora odgovarajuće struke. Normalni roditelji su pod stalnim nadzorom, a problematične se izbjegava sve dok se ne dogodi smrtni slučaj.

Sretna sam što više toliko ne iskače Šuput i Dvornikove pa uz horoskope i drugo ipak nešto i pročitam uz kavu na googlu

<< Arhiva >>