za tebe ne postoji

24.09.2018.

Kada imaš stroge roditelje i moraš ih slušati da ti određuju vrijeme dolaska kući kod izlaska s društvom jer znaš da ako ne dođeš na vrijeme nećeš smjeti izlaziti do mjesec dana osim u školu i nazad tada počneš maštati kako ćeš s punoljetnošću imati svoju slobodu i biti ćeš vani s društvom koliko te volja e i tada griješiš jer moraš se i dalje držati roditeljskih pravila jer još uvijek živiš s njima.
Počinješ razmišljati kako ćeš pronaći srodnu dušu i krenuti živjeti zajednički život bez ikakvih zabrana jer jedno drugom ne branite ništa s obzirom na zajedničko poštivanje i razumijevanje. ali ako ta srodna duša godinama provodi vrijeme s tobom a laže te tada ga ostavljaš i udaješ se njemu iz inata, ne razmišljajući da tvoj inat samo šteti tebi. Počinješ razmišljati kako si trebala imati vjenčanicu istu kao što ima Pepeljuga kada se udaje za princa, ali umjesto takve haljine uđeš u matični ured u trapericama i traper košulji izgovoriš ono da a misliš kako si krivi potez napravila ali ne više povratka nema.
Ostaju ti uspomene na sretne dane jer udajom iz inata a ne iz ljubavi shvatiš da si upala u provaliju iz koje će ti trebati vremena da izađeš jer iz tebi samo tebi poznatog razloga ušla si u brak bez ljubavi i poštovanja jer srodna duša za tebe ne postoji.

<< Arhiva >>