nema naslova

27.08.2017.

Ja nikada neću biti cool jer ne znam biti cool, ja ću biti ovakva kakva sam i uživati pisati srcem i dušom iako me malo osoba razumije.


Jedna osoba ne pitala jučer nešto pa ću pokušati odgovoriti na to pitanje ali hoće li biti odgovor kakav treba biti ne znam.
Moji tekstovi koje pišem zanimljivi su malom djelu čitalačke publike jer pišem svoju istinu a autobiografija je nezanimljiva za čitati većini s druge strane ako si iskren i pišeš srcem ni to nije interesantno većini. Ne smeta mi to jer volim pisanu riječ, obožavam se izražavati pisanom riječi jer to je jedna vrsta samo kontrole i time što pišeš, a kasnije pročitaš lakše shvatiš da si samo osoba koja može sama sebe razumjeti te ne očekuješ da će te razumjeti netko drugi jer svi mi imamo svoje probleme s kojima se nosimo svaki na svoj način. ja ih iznosim tipkajući na praznoj stranici internetskog dnevnika.
Ima dosta blogera koji pišu zanimljive tekstove i zato se nalaze na cool listi a ja sam zadovoljna i s ovom listom na kojoj se nalazim jer nikada neću biti bolji pisac od mnogih ovdje ali pisat ću jer tako volim komunicirati i tako pomažem sama sebi da se upoznam da sama sebi pokažem tko sam ja uistinu.

<< Arhiva >>