Čestitam Kojotici

16.07.2017.

Kojotica

Šta je ovo? Blog o promicanju pedofilije? Njega i mogu (uvjetno) razumjeti, muškarci često razmišljaju donjom glavom (ali opet, napaliti se na nešto što još ni srednju školu nije vidjelo?) i nisu baš naročito pametni. Ali tvoje roditelje ne mogu. Kakvi to ljudi nagovaraju kćer na bavljenje manekenstvom i dva dana je puštaju na izmišljeni izlet? I ta njegova jadna, tobože od žene zapostavljena dječica. Tko ih vodi u vrtić i oblači dok on neku maloljetnicu hrani škampima? Pa ne idu valjda sva musava i posrana okolo? A ovo sa škampima, da nismo malo previše puta gledali Pretty Woman? Samo čekam kad će se pojaviti svizac i zamotati čokoladu :)))))


Što je dala ispravan komentar jednoj blogerici koja piše blog o svom životu od prije 17 godina jer to je njezina priča njezina intima koju sigurno čitaju i mlađe osobe koje imaju godina kao što je imala onda ta blogerica.
Ne, nisam ni ljubomorna ni zajedljiva niti me golica njezina iskrenost ili mašta ali takvo što pisati moraš primiti kritiku i znati na kritiku odgovoriti. Ta priča je ipak imtima njena i "gospodina savršenog" pa baš svaki detalj nije potrebno iznosti javno jer već sam u donjem postu sve napisala.
https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak/2017/07/1632090633/komentar-jednoj-blogerici.html i nadam se da će blogerica svoju istinitu priču pisati drugačije jer ipak tu priču možda sada čita "gospodin savršeni" i isćekuje da ga netko nakon toliko godina ne proglasi pedofilom.

dodatak blog na kojem je kojotičin komentar

<< Arhiva >>