Hitno trebaju biti novi izbori

11.03.2016.

Ovo što rade vladajući koji su birani od strane ogorčenih građana stvarno više smisla nema. Primaju ogromne plače za lažna obećanja, a takvih obećanja smo se naslušali i od današnje opozicije koja je bar bila koliko toliko humana pa tokom četiri godine nije uništavala građane koji teško žive.
Pročitavši samo naslov zgrozila sam se koliko su uistinu bešćutni i nesposobni jer sigurno nisu iz Europskog parlamenta dobili naputak da smanje prava osobama koje nemaju dostatno za život.

http://dalicom.eu/maric-najavio-rezanje-naknada-socijali/

Zašto jednostavno vladajući ne ukinu to ministarstvo, ostalo bi im dovoljno novaca u proračunu jer nisu nam potrebni ni socijalni radnici, ministrica, ni njezini savjetnici pa ni ogroman ured tog ministarstva (kada zbrojimo sve, ukidanjem navedenog ogromna je ušteda za proračun).

Vladajući se boje smanjiti javnu upravu pa im je najjednostavnije i najlakše uzeti onima koji ionako nemaju jer socijalnu pomoć ni nikakve naknade ne traže ljudi koji imaju 4, 5, pa i više tisuća primanja nego je traže nezaposleni, bolesni a takvima treba uzeti sve jer nezaposleni i bolesni ne trebaju živjeti uopće po mišljenju vladajućih koji su birani od strane ogorčenih građana.

Bivša časna sestra Bernardica ipak bi trebala stati u obranu oduzimnja sredstava njenom resoru jer mi se čini da je zapamtila kako je u crkvenom redu učila da treba biti milostiv i dati pomoć potrebitima i ne mogu shvatiti kako je to zaboravila čim je izašla iz časnog reda i postala ovo što je sada.

Ima i drugih načina za uštedu novaca kojih ni nema ali nitko od vladajućih ni onih u oporbi ne žele smanjiti ni sebi ni onima sa velikim primanjima zbog straha pa je ovo što su najavili u linku iznad jednostavnije riješenje za sve koji se bave izradom proračuna s obzirom da znaju da se osobe koje nemaju neće buniti nego će trpiti.

<< Arhiva >>