susjeda

20.12.2014.

Stigla je s posla kući, napunila kadu toplom vodom jer željela je umor izbaciti iz sebe s obzirom da predvečer morala vratiti na posao zbog preuzimanja robe. Topla voda joj je godila, razmišljala je o sutrašnjem testu uronjena u kadu punu mirisne kupke. Bila je svjesna da mora ponoviti gradivo za sutrašnji test jer inače neće moći upisati fakultet koji želi.
Nakon sat vremena legla je na trosjed u dnevnom boravku uzela knjigu iz biologije, bilježnicu, tehničku olovku jer voljela je pisati zabilješke o svemu što je pročitala u udžbeniku (ne da bi napravila šalabahter nego da brže zapamti sve podatke koji su joj potrebni). Dok je tako učila zazvonio je telefon.
- evo ti broj gradske kavane pa me nazovi za dvadesetak minuta jer na porti radi jedan jako zgodan frajer pa bih voljela biti u njegovoj blizini, molim te, molim te nazovi me.
- dobro nazvati ću te za dvadeset minuta ako će ti taj poziv pomoći. znaš da moram učiti i nakon škole ići raditi ali malo predaha nikome nije na odmet.
- stvarno je super tip šteta što ne možeš doći da ga vidiš, ja ću čistiti blizu porte pa kada na zoveš pričaj bilo što desetak minuta i za račun ne brini nadoknaditi ću ti kada dobijem plaču.

Poznavala je dobro svoju susjedu i znala da joj mora ispuniti želju jer inače ako to ne napravi susjeda će biti ljuta poput djeteta koje nije dobilo čokoladu koju najviše voli. Susjeda je bila veliko dijete koja je živjela s majkom i toliko je bila razmažena da si se njenim postupcima uvijek mogao slatko nasmijati.

(NASTAVAK SLIJEDI ... STIGAO MI JE DRAGI GOST)

ps

stvarno je interesantno kako zbog pojedinaca koji mrze sve oko sebe ne smiješ nigdje priznati svoju istinu jer za te zlobnike si lud i lažljivac s obzirom da ne mogu podnijeti ni svoju a kamoli tvoju ili tuđu istinu

<< Arhiva >>