virtualnim prijateljima

12.10.2014.

Nemojte odustati od pisanja svojih lijepih tekstova prijatelji moji jer vi i vaša duša vrijedite puno, ne dozvolite da pobjedi netko tko ne razumije ni sebe a misli da je vredniji od sviju. Taj blog je vaš i to ste vi i zato vas molim nemojte odustati od sebe i nas koji volim čitati vaš divan tekst.
Svjesna sam da je ovo virtuala, ali puno dobrote ima i zato se vratite i pišite zbog nas, pišite zbog sebe jer imate svoju vrijednost i svoje pravo kao što imaju i oni zbog kojih ste odustali pisati svoje divne iskrene riječi.
Nikada nemojte zaboravite da nas koji vas volimo ima više i pišite zbog sebe, pišite zbog nas kojima ste dragi jer ako odustanete dokazujete zlobnicima da su jači a njima to odgovara jer misle da su pametniji od vas i vaše dobrote.
Vratite se i pišite u svom kutku zbog onih kojima ste dragi i posebni.

Znam da su pojedini otišli zato jer imaju drugih obaveza i ne stignu napisati ni jedan tekst, a isto tako znam da ima onih koji vole pisati i žao mi je što su zbog pojedinaca prestali biti s nama i zato te druge molim skupite snagu i javite se nama kojima ste dragi jer ovo je vaš kutak i uživajte u njemu zajedno s nama kojima ste dragi i kojima nedostajete. Pokažite onim drugima da ste jaki.

s poštovanjem Andrea

<< Arhiva >>